Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο ZAP-X Radio Surgery τις επόμενες εβδομάδες, εγκατάσταση, βαθμονόμηση και τεστ θα διεξαχθούν από ειδικούς ακτινοβολίας, φυσικούς και γιατρούς στις ΗΠΑ και Γερμανία.

Το Bonifatius Lingen Hospital θα είναι η πρώτη κλινική στην Ευρώπη που θα προσφέρει καινοτόμο στερεοτακτική χειρουργική ακτινοβολία (SRS) ZAP-X ®. Αντιπροσωπεύει εναλλακτική λύση ή συμπλήρωμα στην κλασική χειρουργική και ακτινοθεραπεία.

Όγκοι και μεταστάσεις στον εγκέφαλο μπορούν να είναι ακίνδυνες μέσω υψηλής και ακριβούς ακτινοβολίας, ενώ προστατεύουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η θεραπεία είναι ανώδυνη Αναισθησία δεν είναι απαραίτητη. Η εξωτερική θεραπεία επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέφουν στο οικείο περιβάλλον τους την ίδια ημέρα.
Η διάγνωση των εγκεφαλικών όγκων ή των εγκεφαλικών μεταστάσεων, είτε κατά τη διάρκεια άλλου καρκίνου είτε πρωτογενούς ευρήματος, αποτελεί μια ιδιαίτερη καμπή στη ζωή για τους ανθρώπους και τις εκμυστηρεύσεις τους. Ο φόβος της προσωπικότητας αλλάζει και η απώλεια μνήμης είναι μεγάλη. Τώρα υπάρχουν διαφορετικές επιλογές θεραπείας.

Χάρη στις προσπάθειες του καθηγητή (UCPY) Dr. (PY) Peter Douglas Klassen, επικεφαλής γιατρός και νευροχειρουργός στο Bonifatius Hospital, η πιο προχωρημένη θεραπεία SRS θα προσφερθεί στους ασθενείς από την άνοιξη 2021! Τα καλύτερα έρχονται 



Καλώς ήλθατε στο Κέντρο ZAP-X® - ξεκινήστε την άνοιξη του 2021

Η πλατφόρμα ZAP-X® Gyroscopic Radiosurgery (TM), η οποία έφτασε στις 11 Ιανουαρίου 2021, θα δημιουργηθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα ξεκινήσει μια λεπτή προσαρμογή με βαθμονόμηση από ειδικούς ακτινοβολίας, φυσικούς και γιατρούς από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία πριν από την έναρξη λειτουργίας. την άνοιξη του 2021. (Κινούμενα σχέδια / γραφικά / φωτογραφίες από το ZAP-X®: ZAP Surgical)

Ελπίδα για ασθενείς με εγκεφαλικούς όγκους και μεταστάσεις

Η διάγνωση των όγκων του εγκεφάλου ή των εγκεφαλικών μεταστάσεων, είτε κατά τη διάρκεια ενός άλλου καρκίνου είτε ως πρωταρχικό εύρημα, αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη καμπή στη ζωή των ανθρώπων και των εμπιστευτικών τους. Ο φόβος για αλλαγές στην προσωπικότητα και την απώλεια μνήμης είναι μεγάλος. Υπάρχουν τώρα διαφορετικές επιλογές θεραπείας.

Ακτινοβολία υψηλής ακρίβειας για τον εγκέφαλο: εξωτερικοί ασθενείς, απαλό και ασφαλές

Ως η πρώτη κλινική στη Γερμανία και την Ευρώπη, το Νοσοκομείο Bonifatius θα είναι σε θέση να προσφέρει στο μέλλον την καινοτόμο στερεοτακτική χειρουργική ακτινοβολία (SRS) ZAP-X®. Αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική λύση ή συμπλήρωμα στην κλασική χειρουργική επέμβαση και την ακτινοθεραπεία. Οι όγκοι και οι μεταστάσεις στον εγκέφαλο μπορούν να καταστούν αβλαβή από την υψηλή και ακριβή ακτινοβολία, προστατεύοντας παράλληλα τον περιβάλλοντα υγιή ιστό όσο το δυνατόν περισσότερο. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Δεν απαιτείται αναισθησία. Η θεραπεία εξωτερικών ασθενών επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στο οικείο περιβάλλον τους την ίδια ημέρα.

Δεδομένου ότι πολύ διαφορετικές ιατρικές επιστήμες είναι σημαντικές στη θεραπεία όγκου του εγκεφάλου, η συνεργασία μεταξύ ειδικών στη νευροχειρουργική είναι φυσικά. Παρεμβάσεις με το ZAP-X® παρουσιάζονται επίσης στον πίνακα όγκων, όπου οι νευροχειρουργοί, οι νευρολόγοι, οι ακτινοθεραπευτές και οι ογκολόγοι συζητούν τη νόσο του ασθενούς και επεξεργάζονται τη βέλτιστη, ατομική θεραπεία.

στοιχεία επικοινωνίας

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή προβληματισμούς. Εκτός από τα γερμανικά, προσφέρουμε συμβουλές στα αγγλικά, ισπανικά, αραβικά και ελληνικά.

Τηλ.: 0591 910-4560, Φαξ: 0591 910-4562, Mail: info@ZAP-X.de , Wilhelmstrasse 13, 49808 Lingen

 

Ασθενής ενημερωτικό φυλλάδιο
(Γερμανικά / Ισπανικά)

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο συνεργατών μας, το οποίο μπορείτε επίσης να ζητήσετε από εσάς στο σπίτι μέσω e-mail.


Lea aquí nuestro folleto de πληροφορίες για το ειρηνικό και το español. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα σας από το Κέντρο ZAP-X®

Ιατρική ομάδα

Καθ. (UCPY) Dr.  (PY) Klassen, Peter Douglas

Καθ. (UCPY) Dr. (PY) Μαθήματα Peter Douglas

Επικεφαλής ιατρός στο κέντρο ZAP-X

Τηλέφωνο: 0591 910-4560
info@ZAP-X.de


Δρ.  med.  Baume, Bert

Δρ. med. Μπερτ Μπάουμ

Τηλέφωνο: 0591 910-4560
info@ZAP-X.de


Συντονισμός και διαχείριση υποθέσεων

Κα Klassen, Edelgard

Μαθήματα Edelgard

Τηλέφωνο: 0591 910-4560
info@ZAP-X.de


 γραφείο

Κυρία Wester, Marita

Marita Wester

Τηλέφωνο: 0591 910-4560
info@ZAP-X.de


 

Η τελευταία τεχνολογία ραδιοχειρουργικής: ZAP-X®

Η πλατφόρμα ραδιοχειρουργικής ZAP-X είναι μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη χειρουργική και την παραδοσιακή ακτινοθεραπεία. Είναι μια από τις τελευταίες τεχνολογίες στην ακτινοχειρουργική, επίσης όσον αφορά την ασφάλεια των ασθενών - κατασκευάστηκε ειδικά για τον εγκέφαλο.

Μπορείτε να βρείτε μια λεπτομερή επισκόπηση συστήματος με κινούμενα σχέδια: https://youtu.be/9ph-cdb5QO0.

Σχετικά με την ZAP Surgical Systems, Inc.

Η ZAP Surgical Systems, Inc. σχεδιάζει και κατασκευάζει την πλατφόρμα ZAP-X® Gyroscopic Radiosurgery (TM). Ο John R. Adler, MD, Ομότιμος Καθηγητής Νευροχειρουργικής και Ογκολογίας Ακτινοβολίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ίδρυσε το ZAP Surgical Systems το 2014 και υπηρετεί ως CEO. Δρ. Ο Adler είναι επίσης ο εφευρέτης του CyberKnife® και ιδρυτής της Accuray, Inc.

 

Φυλλάδιο πληροφοριών ασθενούς

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο συνεργατών μας, το οποίο μπορείτε επίσης να ζητήσετε από εσάς στο σπίτι μέσω e-mail.


Έγινε αυτοματη μεταφραση 

πηγη: https://www.bonifatius-hospital-lingen.de


πληροφοριες απο εδω : Florin Ghicu

https://www.facebook.com/florin.nord.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters