Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

«Αμερικανός πρόεδρος»: Με την δήλωσή του ισοπέδωσε την Επανάσταση του 1821!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μίλησε για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και μάς άφησε με το στόμα ορθάνοιχτο!!!

Τι είπε; "Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά και τη δράση της Αμερικανικής Επανάστασης"!!!

Τι λέει ο άνθρωπος; Η αμερικανική ιστορία δεν έχει καν ρίζες 200 ετών! Για να μην ξεχνούμε ότι αυτό το "έθνος" δημιουργήθηκε από αποίκους εκ Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας κ.λπ.. Εκτός αυτού, οι άποικοι πήγαν εκεί κι έσφαξαν και καταδίωξαν με κάθε δυνατό τρόπο τους ιθαγενείς κατοίκους αυτής της Ηπείρου!

Είναι ντροπή να γίνεται σύγκριση με το έθνος των Ελλήνων, του οποίου οι ρίζες φτάνουν στα βάθη των χιλιετηρίδων! Οι Αγωνιστές του 1821 πολέμησαν για να διώξουν τον τούρκο κατακτητή από την ιερή γη τους.

Τα ισοπέδωσε όλα ο Αμερικανός πρόεδρος με αυτή την δήλωση και δυστυχώς από την ελληνική κυβέρνηση και από την πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας δεν υπήρχε και ούτε θα υπάρξει δυναμική αντίδραση! 

Προς Θεού, μην υψώσουμε φωνή και θυμώσουμε τους νέους κατακτητές! https://helleniknews.blogspot.com1 σχόλιο:

yperellinon είπε...

ΈΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΩ 1776 . . !

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters