Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Νίκος Αντωνιάδης Έκτακτο LIVE 23/3/21Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΓΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ,
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ...
Αυτή η ανάρτηση γίνεται για να πάρω θάρρος...
Για να συνεχίσω... Να αντιμετωπίσω τον Αρμαγεδδώνα που έχει χτυπήσει τα νοσοκομεία, τη χώρα μου, τα ιερά και τα όσιά μας.
Σήμερα έχουν πάρει φωτιά τα μηχανήματα των διασωληνώσεων.
Είναι αδύνατον σήμερα να κάνω ανάρτηση για κάθε έγκλημα. Έχω ζητήσει από τους ανθρώπους που καίγονται για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τους γονείς και τα παιδιά τους, να μου στέλνουν τα στοιχεία τους, την ηλικία τους, το νοσοκομείο, και να μου δίνουν την άδεια να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία αυτά. Και να είναι σύμφωνοι όλοι οι άμεσοι συγγενείς. Για να δημοσιοποιώ τις λίστες του Σίντλερ. Και τα νοσοκομεία θα ξέρουν. Ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δικοί μου. Και ότι θα επανέλθω με τις λεπτομέρειες για κάθε έγκλημα χωριστά. Και ότι θα σαρώσω τους ιατρικούς φακέλους. Και το σύστημα των δολοφόνων ξέρει ότι οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι πια να μάθουν την αλήθεια. Ακόμη και με νεκροψίες. Την Παρασκευή θα γίνουν δύο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με τον τεχνικό σύμβουλό μας πάνω από αυτές. Για να εξασφαλίσουμε ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια.
Η επιστροφή του αγαπημένου μου Γιώργου Πλέγα στο σπίτι από το Πανεπιστημιακό του Ρίου, όπου απέτρεψα την διασωλήνωση και σώθηκε η ζωή του, στα παιδιά και στα εγγόνια του, όπως χθες της Χρυσάνθης Τσιμπίνου στα δικά της παιδιά και εγγόνια, είναι μία αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι που έχουν σκορπίσει οι δολοφόνοι.
Υ.Γ. Εγώ κάτι παραπάνω εναντίον τους, από αυτά που τους είπα στο πρωινό live, δεν θα μπορούσα να τους πω.
Και όμως.
Κανένας εισαγγελέας δεν με έχει μαζέψει ακόμη...
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πειστεί και ο τελευταίος Έλληνας ότι λέω την αλήθεια....;

-----------------------=======================-----------------------------

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ_2ο_ΜΕΡΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters