Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Στη Γη μας υπάρχει μια ισχυρή έκρηξη. Αν ακολουθήσετε το αυξανόμενο κύμα των ειδήσεων των μέσων ενημέρωσης, δεν μπορείτε να αποφύγετε ένα μικρό χαμόγελο.

Το μεγάλο σόου μπαίνει στη φάση της διάλυσης. Γνωστή για όλες τις ταινίες του James Bond όπου το κακό βυθίζεται σε γυαλιστικά και στάχτες.

● Από την Κίνα παίρνουμε πλάνα από φορτηγό με εμπορευματοκιβώτια EVERGREEN, όρθια σε αυτοκινητόδρομο που μπλοκάρει τον δρόμο Ένα σύμβολο.
● Μία από τις βασικές σιδηροδρομικές γραμμές στην κοιλάδα του Ρήνου είναι μπλοκαρισμένη για μεταφορά εμπορευμάτων. Ως εκ τούτου, νέα διαταραχή των αλυσίδων εφοδιασμού.


● Το ενδιαφέρον μέρος της διώρυγας του Suez έχει μαυρίσει στο Google Maps. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να δούμε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

● Εν τω μεταξύ, η ′′ βοήθεια ′′ του στρατού έχει αναφερθεί επίσημα στη διάσωση του πλοίου εμπορευματοκιβωτίων στη διώρυγα του Σουέζ.

● Η Deutsches Wirtschaftsnachrichten αναφέρει: ′′ Η ΕΚΤ έχει ακόμα 3 έως 4 δισεκατομμύρια και μετά το σύστημα θα καταρρεύσει." Δεν είναι μεγάλη έκπληξη. Αναφορές από τον Sen. Ο Ted Cruz και οι συνάδελφοί του για τα εγκλήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σύνορα του Μεξικού έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

● Το AfD εξηγεί την απουσία του μισού CDU λόγω ποινών φυλάκισης διαφθοράς. Οι ′′ ιχνηλάτες ′′ του σκάφους δείχνουν ολόκληρη την ευρωπαϊκή ακτή ′′ ναρκωμένη ′′ από στρατιωτικά σκάφη. Οι Flight Trackers υποδεικνύουν μαζική στρατιωτική εναέρια κυκλοφορία, τόσο σε όλη τη Γερμανία όσο και σε όλη την Ευρώπη

● Τα Μέσα Σιών προσπαθούν να διατηρήσουν κάθε αφήγηση παράλογη, αλλά αποτυγχάνουν κολοσσιαία και πληγωθούν στο χάος.

● Οι φερόμενοι ως συνταξιούχοι και συνταξιούχοι κάνουν διάρρηξη σε ARD Studios στο Βερολίνο.

● Ο πιθανότατα πλασματικός χαρακτήρας ′′ John Durham ′′ (ο Τιμωρός) μπήκε στη σκηνή των ΜΜΕ και μας προετοίμασε για το επερχόμενο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.


● Η φανταστική διοίκηση του Joe Biden έχει φτάσει εδώ και πολύ καιρό στο σημείο της μέγιστης γελοιότητας και ανικανότητας. Ο Αμερικανικός λαός πρέπει να έχει μάθει το μάθημά του.

● Στις Ηνωμένες Πολιτείες (π.χ. Μοντάνα) ανακαλύφθηκαν άλλες σημαντικές εκλογικές απάτες στο πλαίσιο των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

● Η διάθεση στον Γερμανικό λαό μπορεί να χαρακτηριστεί ως κεκλιμένη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το ποινικό καθεστώς ′′ RFA ′′ του NaZi ως πηγή κακού.

● Δεν ξεθωριάζει η είδηση των ΜΜΕ για επιδρομές και εμπορία ανθρώπων. Τα μέσα καρτέλ φέρνουν επίσης τον πληθυσμό στη συνεχιζόμενη χιονοστιβάδα ενεργειών. Υπάρχουν αναφορές για μαζικά ευρήματα ναρκωτικών παγκοσμίως. Η οικονομική βάση απομακρύνεται από τα βάθη του κράτους.


Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης ως επισκέπτης του Υπουργείου Άμυνας.
Λένε ότι υπάρχει μια μυστική συνάντηση.
Το ερώτημα παραμένει: πότε ξεκινά η τηλεοπτική εκπομπή;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters