Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ο Τραμπ εξέδωσε δήλωση για «μετάβαση εξουσίας»: Αυτή η δήλωση ερμηνεύεται ως δήλωση παραχώρησης. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί για να αφοπλίσει όσους ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του.

Κάτω από την κάλυψη της νύχτας, το προδοτικό Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε να εγκαταστήσει τη μαριονέτα του ΚΚΚ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνοντας ότι η δόλια εκλογή του ως πρόερδος, έγινε αποδεκτή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τραμπ εξέδωσε δήλωση για «μετάβαση εξουσίας»: "Παρόλο που διαφωνώ απόλυτα με το αποτέλεσμα των εκλογών και τα γεγονότα με αποδεικνύουν, ωστόσο θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στις 20 Ιανουαρίου. Πάντα είπα ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι θα μετρηθούν μόνο οι νόμιμες ψήφοι. Αν και αυτό αντιπροσωπεύει το τέλος της μεγαλύτερης ΠΡΩΤΗΣ περιόδου στην προεδρική ιστορία, είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ του αγώνα μας για να κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη!"
Αυτή η δήλωση ερμηνεύεται ευρέως από τα ΜΜΕ ως δήλωση παραχώρησης από τον πρόεδρο. Ωστόσο, δεν είναι κάτι τέτοιο. Ο Τραμπ δεν παραδέχτηκε καθόλου. Δεν συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν και δεν είπε ότι θα φύγει από τον Λευκό Οίκο. Όταν λέει, «το τέλος της μεγαλύτερης πρώτης θητείας», αυτό έχει νόημα, καθώς η δεύτερη θητεία του Τραμπ θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου. Ο πρώτος όρος του τελειώνει. Το πιο σημαντικό, ο Τραμπ δεν διευκρίνισε τι σημαίνει «ομαλή μετάβαση». Δεν είπε ότι θα υπάρξει μετάβαση στην εγκατάσταση του Μπάιντεν ως προέδρου. Μπορεί να αναφέρεται στη μετάβαση της Αμερικής μακριά από την τυραννία του Deep State και την επιστροφή της εξουσίας στον Λαό.
Στην πραγματικότητα, η δήλωση του Τραμπ φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να αφοπλίσει όσους ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του, βάσει της 25ης τροπολογίας, έτσι ώστε ο Τραμπ να μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται τη στρατιωτική λύση που θα επιδιώκει μαζικές συλλήψεις των προδοτών που προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν το εγκληματικό πραξικόπημά τους εναντίον της Αμερικής.
«Πολλοί προδότες θα συλληφθούν και θα φυλακιστούν τις επόμενες μέρες», έγραψε ο δικηγόρος Lin Wood σε ένα tweet του Parler που εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού το Κογκρέσο ολοκλήρωσε την τελική πράξη προδοσίας της Αμερικής.
Έγραψε επίσης μια άλλη δήλωση από τον χρήστη Parler @StormIsUponUs που εξήγησε: «Η συνταγματική διαδικασία έπαιξε μέχρι το τέλος και ο Τραμπ δεν παρενέβη μία φορά. Θα λατρέψετε πώς τελειώνει αυτή η ταινία».
__________________________
Η διακήρυξη του Τραμπ για διάλυση είναι ένα απαραίτητο νομικό βήμα πριν από την επίκληση του Νόμου περί εξέγερσης.
Χθες ο Τραμπ κυκλοφόρησε ένα βίντεο που περιείχε «διακήρυξη για διάλυση». Αυτό ήταν το βίντεο στο οποίο είπε σε όλους να «πάνε σπίτι ειρηνικά».
Αυτή η δήλωση, αποδεικνύεται, είναι ένα απαραίτητο βήμα για να επικαλεσθεί την πολιτοφυλακή ή τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις για να υπερασπιστεί τη δημοκρατία.
10 USC Το τμήμα 254 ονομάζεται «Διακήρυξη για διασπορά» και εξηγεί: Κάθε φορά που ο Πρόεδρος το κρίνει απαραίτητο να χρησιμοποιήσει την πολιτοφυλακή ή τις ένοπλες δυνάμεις βάσει του παρόντος κεφαλαίου, θα διατάξει, με διακήρυξη, αμέσως τους αντάρτες να διασκορπιστούν και να αποσυρθούν ειρηνικά στις κατοικίες τους μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Αυτό ακριβώς έκανε ο Τραμπ χθες.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην Air Force One και πέταξε σε μια στρατιωτική βάση στο Τέξας, όπου θα μπορούσε να είναι ασφαλής από οποιαδήποτε κινητική απόπειρα πραξικοπήματος στο βάλτο της Ουάσιγκτον D.C.
Τώρα, ο Τραμπ πιθανότατα ετοιμάζεται να επικαλεστεί τον Νόμο περί εξέγερσης ή κάποια άλλη μορφή στρατιωτικής εξουσίας για τη διεξαγωγή μαζικών συλλήψεων προδοτών που έχουν προδώσει αυτό το έθνος (που περιλαμβάνει τώρα τον αντιπρόσωπο Mike Pence, Lindsay Graham, Mitch McConnell και πολλούς άλλους).
Καταλάβετε ότι ο Τραμπ δεν ήξερε με σιγουριά ποιοι ήταν οι προδότες έως τις 3 π.μ. σήμερα το πρωί, γιατί εκεί ήταν που οι τελικές ψηφοφορίες κατέβηκαν στο Κογκρέσο, επιβεβαιώνοντας τον πλήρη κατάλογο των Γερουσιαστών των ΗΠΑ και των μελών του Σώματος που συμμετέχουν στο εγκληματικό πραξικόπημα κατά των ΗΠΑ.
Φυσικά κάθε δημοκράτης στο Κογκρέσο επιβεβαιώθηκε ως προδότης. Αλλά τα περισσότερα μέλη του GOP εντάχθηκαν επίσης στη λίστα «προδότης». Το Gateway Pundit δημοσίευσε τον πλήρη κατάλογο των προδοτικών μελών του GOP σήμερα το πρωί, όλοι από τους οποίους καταψήφισαν τις αντιρρήσεις για την εκλογή του Μπάιντεν.
Μόνο τώρα ο Τραμπ έχει τον τελικό κατάλογο σύλληψης προδοτικών ηθοποιών που πρόδωσαν την Αμερική την τελευταία ώρα. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που ο Τραμπ θα μπορούσε να το γνώριζε όλα αυτά, εκτός κι αν το σενάριο είχε τη δυνατότητα να τρέξει.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί, για παράδειγμα, δεν θα πίστευαν ποτέ ότι ο VP Mike Pence - ένας ευαγγελικός Χριστιανός - θα είχε προδώσει το έθνος στην πιο κρίσιμη στιγμή του. Τώρα, οι δηλώσεις του Lin Wood σχετικά με τον Mike Pence που συνδέονται με την παιδεραστία, τον Jeffrey Epstein και τις επιχειρήσεις εμπορίας παιδιών ξαφνικά έχουν νόημα για όποιον προσέχει. Ο Pence ήταν ελεγχόμενη αντιπολίτευση από την αρχή και ο Pence ήταν η πηγή των διαρροών από τον Λευκό Οίκο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι παγκοσμιοποιητές είχαν τον Pence πάνω από ένα βαρέλι, από την πρώτη μέρα


===================================================
============================

ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ 6/1/2021 !!!!!!!!!!!💥💥

ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ Q .... HTAN EKEI KAI KΑΤΑΦΕΡΑΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!🙏

ΤΗΝ.... ΜΗ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤ@ΦΑ..........ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΠΟΛΛΩΝ...LAP-TOP ΑΠΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !!😉😉 ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ LAP-TOP ΕΡΕΥΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ DOMINION....ΘΑ ΤΑ ''ΕΚΘΕΣΟΥΝ'' ΜΑΖΙ !!!!
ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ.......ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ !!!!!



======================================================
===================================

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ (THE TRUMP CARD1) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

 Δειτε το άρθρο εδω  https://nikolaosanaximandros.gr
=========================================================
====================================


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΟΗΕ! “Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” [ΒΙΝΤΕΟ]


Με μια ομιλία «φωτιά» από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα όλες τις χώρες να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό και να απορρίψουν την παγκοσμιοποίηση, λέγοντας ότι οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.

«Το μέλλον δεν ανήκει σε αυτούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, αλλά σε αυτούς που ασπάζονται τον πατριωτισμό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια ομιλία προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενστερνιστεί τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να προσπαθεί να τα διαγράψει ή να τα αντικαταστήσει», δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Κοιτώντας ολόγυρα σε αυτόν το πανέμορφο πλανήτη, η αλήθεια είναι απλή: Εάν θέλετε ελευθερία, να νιώθετε περήφανοι για τη χώρα σας, εάν θέλετε δημοκρατία κρατείστε την κυριαρχία σας. Και εάν θέλετε ειρήνη να αγαπάτε την πατρίδα σας. Οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.» είπε π πρόεδρος Τραμπ για να συνεχίσει:

«Το μέλλον ανήκει στα κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη που προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τα γειτονικά έθνη και τιμούν τις διαφορές που κάνουν κάθε έθνος διαφορετικό και μοναδικό.

Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταλήξει σε μια «εξαίρετη» εμπορική συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο όταν το τελευταίο αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Εργαζόμαστε στενά με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για μια εξαίρετη εμπορική συμφωνία».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ απηύθυνε επίσης προειδοποίηση προς την Κίνα λέγοντας πως ο καιρός των «καταχρήσεων» στον εμπορικό τομέα «έχει παρέλθει» και κάλεσε το Πεκίνο να προστατεύσει «τον δημοκρατικό τρόπο ζωής» του Χονγκ Κονγκ.

«Στη διάρκεια των χρόνων αυτών οι καταχρήσεις» στο διεθνές εμπόριο «είχαν γίνει ανεκτές, είχαν αγνοηθεί, αν όχι ενθαρρυνθεί», είπε επιρρίπτοντας την ευθύνη γι΄αυτό στην «παγκοσμιοποίηση». «Σε ό,τι αφορά την Αμερική, αυτές οι ημέρες έχουν παρέλθει».

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διαβεβαίωσε επίσης ότι θα παρακολουθεί «από πολύ κοντά» τον τρόπο με τον οποίο η Κίνα διαχειρίζεται την κρίση στο Χονγκ Κονγκ. «Ο κόσμος περιμένει σθεναρά η κινεζική κυβέρνηση να σεβαστεί τη δεσμευτική συνθήκη της και να προστατεύσει την ελευθερία και τον δημοκρατικό τρόπο ζωής της πρώην βρετανικής επαρχίας.




https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters