Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Νέο μήνυμα Τραμπ. Πλήρης επιβεβαίωση του The Flag Report!

 
Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Έτσι, θα τους πονάμε συνέχεια, όπως κάνουμε τόσο καιρό. Θα γράφουμε κάτι και αμέσως μετά, θα μας δικαιώνει ο Λευκός Οίκος! Ας μπει καλά στο μυαλουδάκι τους. Το The Flag Report, δημιουργήθηκε για να ανατρέψει καταστάσεις στην Ελλάδα, όχι για να τις διαιωνίσει.

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπου διαβεβαιώνει ότι είναι καλά και απόλυτα μάχιμος! Καμία ακυβερνησία δεν επικρατεί στις ΗΠΑ, όπως μετέδιδαν ψευδώς, για άλλη μία φορά, το CNN, ο Guardian και τα Ελληνικά σκουλήκια της συστημικής δημοσιογραφίας.

Ο Πρόεδρος, μέσα στο τηλεοπτικό του μήνυμα, είπε την εξής φράση, που δικαιώνει τη χθεσινοβραδινή μας ανάλυση και αγνοήθηκε επίτηδες, από τα βοθροκάναλα και τα βοθροσάιτ: «Eίναι κάτι που συνέβη, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μάχομαι γι’ αυτούς και όχι μόνο για τις ΗΠΑ». Ο Πρόεδρος, όπως είχαμε αναλύσει χθες (διαβάστε εδώ), πρώτα προσωποποίησε τη μάχη κατά του κορωνοϊού και μετά, την καθολίκευσε σε πλανητικά επίπεδα. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα κείμενα που διαβάζει ο κάθε Πρόεδρος σε ομιλίες ή τηλεοπτικά διαγγέλματα, φιλτράρονται εξονυχιστικά, από ένα μεγάλο επιτελείο πολιτικών αναλυτών και έχουν πάντα συγκεκριμένη πολιτική στόχευση. «Είμαστε η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο κι εγώ δεν μπορώ να είμαι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο», τόνισε μεταξύ άλλων. Κρατήστε λοιπόν και αυτή του τη φράση. Η πολιτική καθολικοποίηση του συμβάντος, στο πλαίσιο, εχθρική επίθεση – άμυνα – αντεπίθεση, έγινε με την σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Ασφαλείας και του Γενικού Επιτελείου, όπως και πολλών κυβερνητικών κλάδων. Τίποτα δεν λέγεται τυχαία στον αέρα, ειδικά, σε περιόδους προπολεμικής κρίσης.

Ο κόσμος στις ΗΠΑ, είναι στους δρόμους προς ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρό του, αφού οι πολίτες νιώθουν ότι ο επικεφαλής του Έθνους βρίσκεται σε κίνδυνο. Είναι μία προπολεμική ψυχολογική προετοιμασία, όλο αυτό που συμβαίνει, στην Αμερικανική κοινωνία, για όσους παρατηρούν καλά το δρώμενο. Προπολεμική, για τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό.

Επίσης, στο χθεσινοβραδινό του διάγγελμα, έδειξε με ευγενικό τρόπο στον πλανήτη, ότι υπάρχει διακομματική υποταγή στον Προεδρικό Θεσμό και στο πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας.

Πιστεύουμε, ότι σε λίγες ημέρες ο Πρόεδρος, θα βγει θριαμβευτής από το νοσοκομείο, έχοντας πετύχει μία ιατρική, πολιτική και επικοινωνιακή νίκη κατά του κορωνοϊού, την οποία θα οπλοποιήσει για να κερδίσει τις εκλογές, το γεω-ιδεολογικό και γεω-πολιτικό παίγνιο.



https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters