Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ PASQUALE MARIO BACCO ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο Dr. Bacco είναι ιατροδικαστής και έκανε αυτοψίες στα πτώματα και ξέρει πολύ καλύτερα από όλους τι συνέβη στην Ιταλία. Μεταξύ των άλλων είπε τα εξής:

''Νομίζαμε ότι ο Covid έκανε πνευμονίες, είδαμε όμως ότι έκανε θρομβοεμβολές σε όλο το σώμα. Κι ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιούσαμε πολλά φάρμακα για να σώσουμε τους ασθενείς, τους δίναμε οξυγόνο, κάτι που τους σκότωνε. Αυτοί που έδιναν τος κρατικές οδηγίες ευθύνονται πραγματικά για τους θανάτους.

Ο ιατρικός σύλλογος ευθύνεται, διότι εμπόδισε τις αυτοψίες. Όταν αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο συνειδητοποιήσαμε από τον Μάρτιο ότι είχαμε μπροστά μας έναν αδύναμο ιό, που δεν σκότωνε υποχρεωτικά τον κόσμο, ήταν σαν τον ιό της γρίπης. Επειδή εδώ και 25 χρόνια μελετάω τους ιούς, και μάλιστα τον ιό του AIDS, ξέρω καλά ποιοι είναι οι επικίνδυνοι ιοί.

Ένας πολύ πιο επικίνδυνος ιός ήταν ο SARS COV-1.

Οι ιοί που έχουν DNA δεν αλλάζουν εύκολα, οι RNA αλλάζουν εύκολα (μεταλλάξεις). Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για ιούς που έχουν RNA στο γονιδίωμά τους και δεν μπορούμε να το κάνουμε. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό.

Το μόνο εμβόλιο για το οποίο μπορεί να έχουμε εμπιστοσύνη είναι το φυσικό εμβόλιο (φυσική μετάδοση από τον έναν στον άλλον), δείχνοντας όμως τη δέουσα προσοχή για τους αρρώστους και τους ηλικιωμένους.

Ένα μεγάλο λαθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.

Τώρα θα μιλήσω για τις μάσκες που θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνες. Σχετικά με τη μάσκα, όπως και με τον καρκίνο, από τα πρώτα μέτρα που κάνουμε στη θεραπεία είναι η διόρθωση της οξύτητας του αίματος.

Συνεπώς η μάσκα κάνει πιο όξινο το pH του αίματος και μειώνει το οξυγόνο, όχι μόνο στο αίμα αλλά και στα ίδια τα όργανα.
Και στα παιδιά αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό, γιατί αυτή η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Τα παιδιά που τρέχουν με τις μάσκες, κάνουν ακόμα και γυμναστική με τις μάσκες, αυτό είναι απαράδεκτο.

Σήμερα έχουμε πολλά μέσα θεραπευτικά στη διάθεσή μας και φτηνά, κατ' αρχάς τα αντιφλεγμονώδη και η κορτιζόνη, επίσης τα αντιπηκτικά, διότι είδαμε ότι ο Covid προκαλεί αυτή τη θρόμβωση στους πνεύμονες, αλλά και τα αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις, αλλά κυρίως η υδροξυχλωροκίνη στην πρώτη φάση της ασθένειας που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη''.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters