Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ξεδιάντροπος δογματισμός της κάστας των παιδικών εμβολίων

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είναι διάσημος, βραβευμένος δικηγόρος που αναλαμβάνει επιστημονικές υποθέσεις βλαβών που προκαλούν στην υγεία του πληθυσμού τα χημικά ή βιοχημικά προϊόντα των βιομηχανιών. Είναι ανιψιός του δολοφονημένου αμερικανού προέδρου Κένεντι και ιδρυτής της οργάνωσης Children's Health Defence (Υπεράσπιση Παιδικής Υγείας), που γνωστοποιεί τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια στον παιδικό πληθυσμό.

Ο Κένεντι έχει ασκήσει δικαστικές αγωγές προς το αμερικανικό κράτος για την παράνομη στάση του στο θέμα των παιδικών εμβολιασμών, και μαζί έχει αποκαλύψει και κοινοποιήσει στο ευρύ κοινό πως το κράτος κερδίζει χρήματα από τις 42 πατέντες που έχει στα εμβόλια, όντας ακόμα μια κερδοσκοπική εταιρεία, όπως οι φαρμακευτικές. Στο παρόν απόσπασμα ο Κένεντι μιλά για την περιφρόνηση που το κράτος και το παιδιατρικό επάγγελμα δείχνει στις αμέτρητες γυναίκες που λένε ότι η υγεία και η ζωή του παιδιού τους (και φυσικά μαζί και η δική τους ζωή) καταστράφηκε από την επίσκεψή τους στον παιδίατρο και τον εμβολιασμό του παιδιού από αυτόν. Καυτηριάζει την αντιεπιστημονικότητα και τον δογματισμό της κάλτας των εμβολίων, που βάζει τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους και έχει αναγάγει την «ωφελιμότητα των εμβολίων» σε τυφλό δόγμα που προωθεί στις μάζες. Η ιστοσελίδα της οργάνωσής του, που προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά από την επίθεση των εμβολίων στον οργανισμό τους, βρίσκεται εδώ: https://childrenshealthdefense.org/vi...




Τα παιδικά εμβόλια δεν έχουν επιστημονική κατοχύρωση


Απόσπασμα από την ομιλία του γιατρού στο βίντεο: «Οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια είναι οι ίδιες εταιρείες που κάνουν τις μελέτες ασφάλειάς τους. Μπορούμε πράγματι να τις εμπιστευθούμε; Θα τις εμπιστευόταν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος; Η κυβέρνηση θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει επαρκείς δοκιμές για να αποδείξει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Έχουμε μηδέν - καταλάβετέ το- μηδέν τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές που να συγκρίνουν τους εμβολιασμένους με τους ανεμβολίαστους. […]

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν τόσο πολλές παθήσεις αυξάνονται σήμερα δραματικά στα παιδιά, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, τα αυτοάνοσα, το άσθμα, η ΔΕΠΥ, ο αυτισμός και τα λοιπά και τα λοιπά. Είναι απόλυτη παραφροσύνη το να εγχέεις ενισχυτικά εμβολίων, συντηρητικά και κύτταρα νεφρού πιθήκων σε ανθρώπους χωρίς τυχαιοποιημένες δοκιμές.

Τι μπορεί να γίνει; Να γίνουν τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές σε εμβολιασμένους συγκριτικά με ανεμβολίαστους, που να διεξαχθούν από μια αμερόληπτη οντότητα. Είναι απλά θέμα κοινής λογικής ότι αυτό χρειάζεται. Στη συνέχεια, πρέπει να καταργήσουμε το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημιώσεων για Βλάβες από τα Εμβόλια. Κάντε τις εταιρείες φαρμάκων να αναλάβουν την ευθύνη για ό, τι εγχέουν στα μωρά και τα παιδιά μας».
Είναι επίσης θέμα κοινής λογικής ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει, γιατί τα συμφέροντα είναι άλλα, και ο λαός απλώς παραμυθιάζεται.
Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσα βγάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες από τις αρρώστιες που προκαλούν τα εμβόλια; Μόνο οι αυτιστικοί έχουν γίνει εκατοντάδες εκατομμυρίων – το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j...

Με πόσα φάρμακα ποτίζουν αυτούς (που φυσικά τους δηλητηριάζουν ακόμα περισσότερο);
Η κατάσταση έχει ξεφύγει, κι όσο πιστεύουμε άκριτα σε ό,τι μας σερβίρουν ως επιστήμη, τόσο θα χειροτερεύει. Στις μέρες μας ο εχθρός δεν είναι τα όπλα, μα η πονηριά, τα μυστικά συμφέροντα, η δημόσια προπαγάνδα, η διαφθορά της επιστήμης και ο έλεγχος που οι παγκόσμιες οργανώσεις και οι πολυεθνικές προσπαθούν να ασκήσουν πάνω μας, συχνά μέσα από τα ίδια μας τα «δημοκρατικά» κράτη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters