Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Το ΥOUTUBE "θα κοβει" τα videos για τις βιταμινες...Ερχεται ο «διατροφικός κώδικας – Codex Alimantrarius» που λεγαμε τοσα χρονια και καποιοι χλευαζαν


 Ανακοίνωση μέσω CNN για τα βίντεο που θα κατεβαίνουν άμεσα...
Η διευθύνων σύμβουλος του Youtube, Susan Wojcicki, εμφανίστηκε στο CNN, προβαίνοντας
σε μία δήλωση «βόμβα»!

Η Wojcicki είπε ευθέως πως το YouTube θα κατεβάσει όποια βίντεο παρέχουν «προβληματικές» πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και εκείνα που θα στρέφονται κατά του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.


«Οτιδήποτε δεν είναι ιατρικά τεκμηριωμένο (σ.σ. βάσει των οδηγιών της καθεστηκυίας άποψης των γιατρών), όπως ‘Πάρτε βιταμίνη C… πάρτε κουρκούμη, αυτά σας θεραπεύουν’, αυτά είναι παραδείγματα πραγμάτων, τα οποία θα παραβίαζαν την πολιτικής μας. Οτιδήποτε, λοιπόν, θα ήταν αντίθετο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα ήταν παραβίαση της πολιτικής μας», δήλωσε η Wojcicki.

 Codex Alimentarius Commission - A Threat to Humankind

Τα βίντεο λοιπόν που δεν συμφωνούν με τις «οδηγίες» της Διεθνούς Κοινότητας και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος, όπως σας αποκαλύψαμε στηρίζεται κυρίως στην χρηματοδότηση από τον Bill Gates, θα κατεβαίνει από το Youtube.

Μάλιστα, γίνεται αρνητικός υπαινιγμός και στις βιταμίνες που χρειάζεται, γενικά, το ανθρώπινο σώμα, προκειμένου να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα απέναντι στους όποιους ιούς.

Θα εφαρμοστεί άραγε ο λεγόμενος «διατροφικός κώδικας – Codex Alimantrarius», ο οποίος θα επιτρέπει μόνο τα τρόφιμα εργαστηρίου και συγκεκριμένα πράγματα, καταργώντας τις βιταμίνες ως «γιατροσόφια»;

Τι λέτε τελικά εσεις που χλευαζατε τοσα χρονια; Σιγά-σιγά προς τα πού οδεύουμε;








ΠΗΓΗ

http://sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters