Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ελάτε μαζί μας στίς Βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις. Λεπτομέρειες υπόγειου πολέμου! Αποκωδικοποίηση γονιδίου


Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το Blessed to Teach https://blessed2teach.com/
Ελάτε σε επαφή με τον Rick, ο οποίος φιλοξενεί το κανάλι και μεταδίδει Q-δημοσιεύσεις καθημερινά. Άρχισε να τους ακούει και ήρθε σε επαφή με τον Gene Decode , έναν στρατό για περισσότερα από 30 χρόνια, ο οποίος παρέχει καθημερινές αναφορές για τη δουλειά τους στις υπόγειες σήραγγες και πώς να σώσει τα παιδιά από αυτά. Αποφάσισα να κάνω μια συνδρομή επί πληρωμή του ιστότοπου για να μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό που έχουν και να έχω πρόσβαση σε αυτό που θα σας δώσω τώρα, οπότε περίμενε…
Γίνετε μέλος σε έναν κόσμο που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε! Δεν θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες πουθενά αλλού.

D.U.M.B. 

Βαθιά. υπόγειες. στρατιωτικές. βάσεις
Ο υπόγειος πόλεμος

Gene Decode
Επεξεργάστηκε από TCBQ και συντάχθηκε από το
High Vibratory Photography
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΔΈΜ  & ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ
Αυτός ο μεγάλος πνευματικός πόλεμος συνεχίζεται για περισσότερο από 2 δεκαετίες
Δεδομένου ότι ο Θεός επέλεξε την ανθρωπότητα ως το πιο σημαντικό είδος σε ΟΛΗ τη δημιουργία, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος που θέλει να καταστρέψει το κακό σκοτάδι.
Εφεσίους 6:12
Διότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στα πλάσματα της σάρκας και του αίματος, αλλά ενάντια στους άρχοντες, ενάντια στις δυνάμεις, ενάντια στους άρχοντες αυτού του κόσμου του σκότους, ενάντια στα πνεύματα του κακού στους ουρανούς.
armyofgod
Υπάρχουν τέσσερα βήματα σε αυτή τη μεγάλη πνευματική μάχη μεταξύ καλού και κακού ή των κακών σκοτεινών δυνάμεων που είναι αντίθετα με το θεϊκό σχέδιο ενός αληθινού ζωντανού θεού και εκείνων του Φωτός που έχουν αφιερωθεί στην ταπεινή υπηρεσία στο όνομα της αληθινής ζωής Ο Θεός και ο γιος του Ιησούς Χριστός.
Τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξη και τη νίκη αυτού του πολέμου ενάντια στο κακό σκοτάδι που έπεσε αιώνες πριν στη γη και επιτέθηκαν στην ανθρωπότητα είναι:
  1. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από το διάστημα στη γη και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτό.
  2. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από τον ουρανό της Γης και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτό.
  3. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από την επιφάνεια της γης και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή
    σε αυτήν.
  4. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από κάτω από την επιφάνεια της Γης (κάτω από την επιφάνεια της Γης, μέσα από ΟΛΕΣ τις σήραγγες, τους λαβύρινθους και τις σπηλιές) και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτήν.

Βήματα 1 & 2

Συμπληρώνεται κυρίως από το Q Alliance.

Βήμα 3

Έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην Q Alliance με λίγα μόνο
αριστερά: κυρίως την Κίνα, το Ιράν και το Ισραήλ. Μέσα σε αυτές τις χώρες, η κορυφαία
ηγεσία είναι τώρα υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων και το βάλτο που έχει στραγγίσει και η απομάκρυνση των σατανιστών κακών ηγετών συνεχίζεται. 
Στις ΗΠΑ η αποστράγγιση του βάλτου έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και μετά τις εκλογές 2Q2Qθα είναι η Δύση που υπόκειται σε αλλαγές που θα συμβούν, ξεκινώντας από μαζικές συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια και εκτελέσεις για όσους έχουν κριθεί ένοχοι για προδοσία!

Βήμα 4

Ξεκίνησε τώρα τον μαζικό υπόγειο πόλεμο με την κλήση ΟΛΩΝ των υποκαταστημάτων του στρατού των ΗΠΑ, με ειδικές δυνάμεις να ηγούνται της εμπροσθοφυλακής με όπλα που πολύ λίγοι γνωρίζουν ή έχουν ονειρευτεί ποτέ. Αυτή η τεράστια μάχη συνεχίζεται μέσω των τεράστιων δυνάμεων των δαιμόνων του Illuminati και του μεγάλου διασυνδεδεμένου συγκροτήματος Deep Underground Military Base (DUMB) που συνδέεται με το Nationwide Hwys. Σε σήραγγες, καθώς και τρένα μαγνητικής ανύψωσης (MAGLEVS), τα οποία μπορούν να επιταχύνουν έως και 17.000 km / h, και απίστευτα στρώματα τροφών, νερού, DNA και σπόρων. πολλά παρεχόμενα αυτόνομα δωρεάν ενεργειακά εφόδια! Ο τεράστιος υπόγειος πόλεμος - με εκκλήσεις για ΟΛΑ τα υποκαταστήματα του Στρατού των ΗΠΑ.

Εδώ θα δείτε μια επιλογή από όπλα που χρησιμοποιούν

Πήγασος
Ογοπ

X-47

x-47
dronar2
κόκκινο υποδομήςΤα αεροσκάφη χρησιμοποιούνται για να βρουν κάποιον ή κάτι με τεχνολογία cloaking με ανιχνευτές υπέρυθρης ακτινοβολίας FLIR και ανιχνευτές Neutrino.
Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν απίστευτες προσφορές με τρόφιμα, νερό, DNA και τράπεζες σπόρων.
Όλα παρέχονται πλήρως με αυτόνομη δωρεάν παροχή ενέργειας!
Τα DUMBs είναι τα τελευταία προπύργια των Σατανικών Illuminati, των αρχαίων κακών νεφελίμων γραμμών του Κάιν. Στοιχεία αυτού του χτυπήματος φαίνονται με πυρκαγιές που προέρχονται από αποχετεύσεις, αποστράγγιση καταιγίδων και ρουλεμάν στην Καλιφόρνια (καλύπτονται από το σόου του B2T στις 13 Οκτωβρίου).
Για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, αυτό προκαλεί τη φαντασία του Δικτύου της Γης. Αυτό το εκτεταμένο δίκτυο δημιουργήθηκε με το Project Mk Rand επίσης γνωστό ως Alternative 2 . Στο βιβλίο με τίτλο Alternative 3, η συγγραφέας Leslie Watkins εξήγησε ότι οι επιστήμονες που ανησυχούσαν για την ατμόσφαιρα της Γης είχαν μυστικά που παρήγαγαν τρεις εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση του επικείμενου κινδύνου.

Επιλογή 1:

Για να εκτοξεύσετε μια τρύπα μέσω της στρατόσφαιρας για να απελευθερώσετε τη θερμότητα και τη ρύπανση. Αυτό έγινε με ταυτόχρονη έκρηξη πυρηνικών όπλων στην υψηλή ατμόσφαιρα της Γης από τη ζώνη του όζοντος σε περιοχές όπου λίγοι θα παρατηρούσαν: Σε όλη τη Σιβηρία, τον Βαθύ Αμαζόνιο, τον Αυστραλιανό Εσωτερικό και και στους δύο πόλους. Αυτή είναι η αιτία των οπών του όζοντος (όχι των ανθρώπινων επίγειων οχημάτων και άλλων ανθρώπινων αιτιών, όπως αναφέρεται από το Fake News Network.

Επιλογή 2:

Μετακινήστε τον καλύτερο πληθυσμό της γης (δραπετεύοντας από σκλάβους που υπηρετούν τις σατανικές γραμμές του Illuminati, σε τεράστιες υπόγειες σπηλιές και αντλήστε φρέσκο, δροσερό αέρα από το εσωτερικό της γης. Η επιλογή 2 είναι το δίκτυο DUMB / σήραγγας που καλύπτεται από αυτήν την αποκωδικοποίηση.

Επιλογή 3:

Δημιουργήστε βάσεις και μεγαλύτερες πόλεις για σκλάβους που υποστηρίζουν τις
σατανικές κορυφαίες οικογένειες του Illuminati στη Σελήνη και τον Άρη.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4 / ΕΡΓΟ MK RAND

Υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 DUMBS παγκοσμίως και πάνω από 213 γνωστά DUMBS στις Ηνωμένες Πολιτείες, με δύο υπόγειες βάσεις να κατασκευάζονται ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μέσο βάθος βάσης είναι 4,25 μίλια υπόγεια. Κάθε βάση DUMB κοστίζει μεταξύ 17 και 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή, η οποία χρηματοδοτείται από τα ναρκωτικά MI6 / CIA. Κάθε υπόγεια βάση απασχολεί 10.000 έως 18.000 εργαζόμενους. Τα πυρηνικά τρυπάνια χρησιμοποιούνται για να σκάψουν αυτά τα DUMBs υπόγεια, περνώντας από βουνά με τεράστιο ρυθμό και λιώνοντας κυριολεκτικά το βράχο για να σχηματίσουν μια λεία γυάλινη επιφάνεια γύρω από τις άκρες των σηράγγων.
Οι υπόγειες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κέντρα υπολογιστών και τεράστιους διακομιστές, γενετικά πειράματα, εργοστάσια κλώνων, συστήματα έρευνας και ελέγχου για τον έλεγχο του μυαλού και εργοστάσια αποθήκευσης MK Ultra και εγκαταστάσεις αποθήκευσης, καθώς και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για αυτές τις δυνάμεις, εγκαταστάσεις αποθήκευσης DNA και σπόρων, αποθήκευση όλων των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που έγιναν ποτέ, εμπορευματοκιβώτια γλυκού νερού, τα παραπάνω μυστικά όπλα και δοκιμές όπλων και προηγμένα αεροσκάφη, χρυσός και οικονομικός χώρος αποθήκευσης, αποθήκευση τροφίμων για την επιβίωση εκατομμυρίων ετών της δεκαετίας του 100, μεγάλες πόλεις που φιλοξενούν ανθρώπους και πολλά άλλα, σατανικοί ναοί, δαιμονικές περιοχές διαβίωσης και άλλα.
Το Black Budget είναι ένας μυστικός προϋπολογισμός που συλλέγει το 25% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος στις ΗΠΑ. Το Black Budget καταναλώνει επί του παρόντος 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, με τα έργα DUMBS να καταναλώνουν το 90% αυτού.
Υπάρχουν περίπου 50 οδικές σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις που ανασκάφηκαν και διαμορφώθηκαν, οι οποίες περιλαμβάνουν συνεχείς κλειδαριές νερού υψηλής πίεσης, κρουστά χαμηλής πίεσης, υψηλή συχνότητα. ηλεκτρικά τρυπάνια, τρυπάνια στροβίλων, τρυπάνια σβόλων, τρυπάνια σπινθήρων, εκρηκτικά, υδραυλικά σφυριά, λέιζερ, όπλα δέσμης ηλεκτρονίων, αναγκαστικές φλόγες, πυρηνικά τρυπάνια, βόμβες πυρηνικών νετρονίων (μετά την έκρηξη δεν υπάρχει υπολειμματική ακτινοβολία) κ.λπ. Αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι σήραγγας μπορούν να χωριστούν σε:
—Μηχανική (ως κανόνι νερού)
—Θερματική (π.χ. φλόγα υψηλής ταχύτητας, λέιζερ, ατομική σύντηξη κ.λπ.)
—Χημική (ως επίλυση)
Οι πυρηνικές μηχανές ονομάζονται Sub Terrenes (ποιήματα με υποβρύχια ). Αυτές οι πυρηνικές δυνάμεις είναι υπόγειεςχτίστε σήραγγες με διάμετρο 40 ', καθώς λειτουργούν στο βράχο που λιώνει σε μια σκληρή, υαλώδη επένδυση σήραγγας. Πλήρως φιλτραρισμένοι άξονες εισαγωγής αέρα φέρνουν καθαρό αέρα στις σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις. Οι υπόγειες εγκαταστάσεις διαθέτουν μονάδες αποθήκευσης καυσίμων, κλιματισμό, δεξαμενές νερού, εστιατόρια, ιατρικές, πλήρεις πόλεις, εγκαταστάσεις αποθήκευσης σπόρων και DNA, τεράστιους διακομιστές υπολογιστών, αποθήκευση όλων των ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που έχουν γίνει ποτέ και πολλά άλλα. Πολλοί από τους υπόγειους χώρους βρίσκονται κοντά σε σιδηροδρόμους και έχουν εισόδους στις οποίες μπορούν να οδηγούν φορτηγά.
Το άλλο στυλ των κρυφών εισόδων είναι κτίρια όπου τα φορτηγά οδηγούν και κατεβαίνουν μέσω αξόνων πρόσβασης στις υπόγειες περιοχές. Η ασφάλεια για εγκαταστάσεις ποικίλλει από Wackenhut έως Homeland Security και άλλες. Οι δοκιμές διείσδυσης σε εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται από μια ειδική μονάδα που ονομάζεται OP-06-D.
hammerhead

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ DUMB ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Υπόγειες βάσεις που αναφέρονται από το κράτος

(δείτε τους κωδικούς για να ξέρετε τι σημαίνουν)

Υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων
*  Διασωθέντα παιδιά
Υπό μάχη
= Υπό τον έλεγχο των μαύρων καπέλων
Καταστράφηκε (με τακτικά πυρηνικά όπλα, λάβα, πλημμυρισμένο νερό, καμένο κ.λπ.)
ALASKA
1. + Brooks Range - Περιοχή Schwatka
Mountain Χαρακτηριστικά: Η γενετική λειτουργεί σε πολλά επίπεδα.
διασταύρωση
2η & 3η + Delta Junction & Ft. Greeley - Στην ίδια περιοχή Delta Junction .
Greeley
4. + Όρος Hayes
ARIZONA
5. + Fort Huachuca - 31 ° 50ʹ N., 110 ° 19 '48 "W .: Εκπαίδευση νοημοσύνης, έλεγχος του μυαλού, γενετική και στρατόπεδα φυλακών.
6. = Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Luke
7. + Γκέιτς Pass Base
8. + Gila Mountain Area - 290 ° N., 116 ° νοτιοδυτικά του Interstate 8 περίπου. 49 χλμ ανατολικά από Yuma, AZ.
9. + Grand Wash Cliffs - δυτική άκρη των γκρεμών στην κεφαλή του Grapevine Wash. Πρέπει να φτάσετε μέσω Hwy. 93 και στη συνέχεια μη ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι.
10. + Green Valley
11. + Βουνά Hualapai - ανατολικά της οροσειράς, περίπου 35 μίλια. νοτιοανατολικά του Κίνγκμαν
12. + Rincon Mtn - Βόρεια του Rincon Mtn.
13. + Όρος Lemmon
14. + Σελίδα
15. + Safford
16. + Santa Catalina Mountains
17. + Sedona - κάτω από την πόλη
18. + Sedona, Αριζόνα - Στρατόπεδο κράτησης: Βρίσκεται κάτω από το Enchantment Resort στο Boynton Canyon.
19. + Yucca (Mtns.) - που βρίσκεται ακριβώς έξω από το I-40 μπορεί εύκολα να δει βόρεια του Hwy., Αυτή τη στιγμή διαθέτει 4 τεράστια μεγάλα καλώδια τροφοδοσίας που διαπερνούν το βουνό.
wiki
ARKANSAS
21. + Κοντά στο χωριό Hardy & Cherokee - 36 ° 19ʹ Β., 9 ° 29 'Δ. Λήφθηκε υπό τον έλεγχο των Λευκών Καπέλα κατά τη διάρκεια του τυφώνα Dorian.
22. + Pine Bluff - 34 ° 13,4 'Β., 92 ° 1' Δ. Έως 34 ° 30ʹ Β. 92 ° 30 'Δ.
CALIFORNIA
23. = Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Κάστρου Atwater
24. ^ Base Camp Pendleton
25. + 29 Palms Marine Base - Αναγνωρίζεται σε στρατιωτικό χάρτη ως AIR SPACE Area R-2501 Β. Νοτιοανατολικά του Ludlow.
Cina-λίμνη
26. * ~ Λίμνη της Κίνας - έλεγχος μυαλού και έρευνα όπλων. (Εξουδετερωμένα & 35.367 παιδιά διασώθηκαν από το τεράστιο σύστημα του σπινθήρα. Στη συνέχεια καταστράφηκαν από τακτικά πυρηνικά όπλα). Δείτε το σύνδεσμο USGS: Νέοι σεισμοί στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα - Χάρτης ευρετηρίου
27. + Ντάργουιν - 4 μίλια δυτικά της πόλης του Δαρβίνου
28. + Deep Springs, CA - 37 ° 22ʹ N., 117 ° 59.3ʹ W. (καλυμμένη εκπομπή B2T 13 Οκτωβρίου)
29. + Fort Irwin - 35 ° 20 'Β., 116 ° 8' Δ: Στρατόπεδα φυλακών
Εδουάρδος
Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Edwards
30. + Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Edwards - 34 ° 8ʹ Β., 117 ° 48ʹ Δ. Στην περιοχή όπου Diamond Cr. & S. το πιρούνι στη Γιούμπα συναντιούνται
31. + Βάση Πολεμικής Αεροπορίας George
32. + Helen Valley - 34 ° 44.7ʹ N., 118.5ʹ W. Lock Head Υπόγεια εγκατάσταση. Τεχνολογία για μυστικά έργα
33. + Λος Άντζελες - Στο Hwy 14 εναντίον του Edwards AFB μετά το Palmdale:
Στρίψτε στον 170ο δρόμο, βόρεια στον 170ο St. στην 170η διασταύρωση Rosamond. Ο δεύτερος χαμηλότερος καλυμμένος χωματόδρομος δυτικά, δεξιά προς βορρά στις γραμμές τροφοδοσίας μέχρι το λόφο, όπου βλέπετε την κορυφή της υπόγειας εγκατάστασης NORTHOP: Τεχνολογία για μυστικά έργα του Illuminati. Tehachapi Mtns βρίσκεται κοντά σε αυτό το θέρετρο. Αναφέρθηκαν ότι έχουν πέσει σε 42 επίπεδα. Συμμετέχει έντονα στην έρευνα ηλεκτρονικής και αεροδιαστημικής Hi-Tec.
34. = Όρος Shasta - προηγμένη βάση διαστημικής τεχνολογίας, γενετικά πειράματα, μαγνητική πρόοδος, όπλα διαστήματος και ακτινοβολίας (η πιο γνωστή εγκατάσταση, μπορεί να έχει βάθος πάνω από 800 μίλια).
35. + Kern River - ο κοίλος βράχος δίπλα στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στο Kern River Project κοντά στο Bakersfield.
36. + Napa Valley - Βρίσκεται στο Oakville Grade βόρεια της Νάπα: Οι σήραγγες συνδέουν επίσης οινοποιεία βόρεια της Νάπα, που χρησιμοποιούνται για τη λευκή σκλαβιά και τον έλεγχο του νου. Άμεσες δορυφορικές επικοινωνίες, επικοινωνίες λέιζερ. Συνέχιση του κυβερνητικού ιστότοπου. Βρίσκεται στο Oakville Grade, Napa County. 87 στρέμματα.
37. = Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Norton.
38. = Quincy - 39 ° 56,2ʹ Β., 120 ° 56,5ʹ Δ.
39. + Κοντά στο Palmdale - Πάρτε το Palmdale Blvd. έως 240. St. Μπορείτε να το δείτε καλύτερα από το Three Sisters Hills νότια της εγκατάστασης. Ασχολείται με την αεροδιαστημική μηχανική υψηλής τεχνολογίας
40. + Presidio - Ένας ιστότοπος FEMA / DOD για το περιφερειακό γραφείο της περιοχής IX. (Εξουδετερωμένο με υπόγεια εξουθένωση. Προκαλούνται πυρκαγιές στο Porter Ranch, καπνός που βγαίνει από πηγάδια).
41. + ~ Σαν Μπερναρντίνο - 34 ° 50ʹ Β έως 34 ° 16ʹΒ. (Εξουδετερωμένος με τακτικά πυρηνικά όπλα
° 4.5 & 3.2 σεισμός στο Σαν Φρανσίσκο, εβδομάδα 14 Οκτωβρίου)
42. = Santa Barbara County - τοποθετείται στα παχιά στρώματα διατομίτη
43. + Santa Rosa - 38 ° 26.4ʹ Β., 122 °
42.9ʹ W. FEMA Περιφερειακό κέντρο της δυτικής ακτής, αυτό που γίνεται εδώ κρατήθηκε πιο μυστικό. Αυτό αναφέρεται ως πεδίο κεραίας επικοινωνίας, αλλά κάνει πολλά περισσότερα
44. + Βουνά της Σιέρα Νεβάδα - Πολύ βαθιά στρατιωτική
βάση 45. + Ράντσο Tehachapi - 35 ° 20ʹ N.
118 ° 40ʹ W. Canyon W. Tehachapi ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1995. Αυτή είναι η βάση "Unholy 6"
46. ​​+ ~ Trona - 35 ° 45.5ʹ N., 177 ° 22.6ʹ W. Αρκετά μίλια βορειοδυτικά του Trona, ακριβώς κάτω από την κορυφή Argus. Αυτό το DUMB βρίσκεται στη γη της Κίνας Lakes NWC, χτισμένο τη δεκαετία του '60.
* (Εξουδετερωμένη με την κύρια εγκατάσταση της λίμνης της Κίνας. Δείτε # 25 παραπάνω)
47. + ~ Benicia. (Εξουδετερωμένος με υπόγεια εξουθένωση. Προκαλούμενες πυρκαγιές, ο καπνός εμφανίστηκε στο Porter Ranch)
48. + Νησί Καταλίνα.
49. = Βουνό σοκολάτας.
50. = Death Valley - Η είσοδος στη σήραγγα Death Valley βρίσκεται στα βουνά Panamint στο κάτω άκρο της περιοχής κοντά στο Wingate Pass, στο κάτω μέρος ενός εγκαταλελειμμένου ορυχείου
51. = Lancaster - Σχεδιασμός αεροσκαφών, μηχανική αντιβαρύτητας, Stealth σκάφη και δοκιμές. 42 επίπεδα.
52. = Λόρενς - Λίβερμορ. International Labs: έχει το έργο Human Genome Mapping και ένα νέο εργοστάσιο λέιζερ για 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια
53. = Κοιλάδα Moreno.
54. + Κοιλάδα Morongo.
55. + Όρος Lassen.
56. = Λάνκαστερ.
57. = Λιάνο.
58. + Βελόνες.
59. + ~ Palmdale - Νέος σχεδιασμός αεροσκαφών, έρευνα κατά της βαρύτητας. (Εξουδετερωμένος με υπόγεια εξουθένωση, προκάλεσε πυρκαγιές και καπνό στο Porter Ranch)
60. + Tehachapi Facility - Northrop, California: Tejon Ranch, 42 Levels
61. + Ukiah
62. + Kokoweef Peak: Old Mining Society
63. + Norton AFB
64. + Palmdale - Νέα σχεδίαση αεροσκαφών, έρευνα κατά της βαρύτητας.
(Εξουδετερωμένη με υπόγεια εξουθένωση προκαλεί πυρκαγιές στο Porter Ranch
COLORADO
65. + Alamosa - 37 ° 28.1ʹ N., 105 ° 52.2 ″ W. 64.
66. + Book Cliffs - 39 ° 40ʹ N., 108 ° 0ʹ W. κοντά στο Rifle
67. + Boulder - Η έδρα του EMC, ένας τύπος ηλεκτρομαγνητικού ελέγχου μυαλού που μεταδίδεται για να τροποποιήσει την αμερικανική σκέψη και για τον έλεγχο των σκλάβων MK Ultra, της γενετικής, της γεωλογίας / της εξόρυξης σε σχέση με τη σήραγγα και την υπόγεια κατασκευή
68. + Κολοράντο Σπρινγκς, ΝΟΡΑΔ - Ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες, και η FEMA, εκατοντάδες εργαζόμενοι, περιέχουν τουλάχιστον 4,5 κυβικά μίλια υπόγειων σπηλαίων και 45 υπόγεια ατσάλινα κτίρια. Αυτό το συγκρότημα παρακολουθεί χιλιάδες δορυφόρους, πυραύλους, υποβρύχια και πολλά άλλα. Το NORAD ελέγχει επίσης πολλούς σκλάβους Monarch MK Ultra που έχουν προγραμματισμό dial-up ALEX, JANUS, ALEXUS. Η εγκατάσταση NORAD έχει 1278 μίλια υπόγειου δρόμου. (Τώρα υπό τον έλεγχο της Συμμαχίας και καθαρίζεται καλά)
Τσεγιέν
διατομή
πόρτα έκρηξη
Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο της τεράστιας πόρτας:
η πόρτα
69. + Φορτ Κόλινς
70. & 71. + Συγκρότημα Ντένβερ / DIA -
Το DIA αποτελείται από 5 κτίρια, 2 έχουν 70 ορόφους. Έχει εγκαταστάσεις που είναι ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης για το διαχωρισμό ανθρώπων σύμφωνα με το νόμο έκτακτης ανάγκης μετά τον πόλεμο του Nuke από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 2 εργαστήρια που καταστράφηκαν από επιστήμονες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την απελευθέρωση ενός διαλείμματος Kuru Deep State Dead Man του 2012 (το οποίο απαιτούσε την κατεδάφιση της Pena Blvd, για να διευκολύνει τον καθαρισμό και στη συνέχεια να ξαναχτίσει). Υπάρχουν στρέμματα σε περιφραγμένες περιοχές που έχουν συρματοπλέγματα που οδηγούν στην περιοχή για να κρατούν τους ανθρώπους μέσα, και μικρές δέσμες από σκυρόδεμα παρόμοιες με μίνι πύργους ψύξης που ανεβαίνουν από το έδαφος για να εξαερώσουν τα υπόγεια επίπεδα και καυσαέρια από τα κρεματόρια.

Εικόνες σατανικής τέχνης

σατανιστικά
dia
dia2
Το συγκρότημα Ντένβερ είναι μεγαλύτερο από την παραπάνω πόλη και θεωρείται ότι είναι το συγκρότημα New DC. Όλες οι κυβερνητικές λειτουργίες είναι εδώ για μετάβαση στις αρχές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κόμβος για ΟΛΕΣ τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και δεσμεύεται από τρένα MAGLEV που οδηγούν κατά μέσο όρο 17.000 km / h σε ΟΛΕΣ τις άλλες μονάδες παγκοσμίως. Έχει τεράστια συστήματα MK Ultra με πολλές ομάδες Delta Orion με προγραμματισμό στο τέλος. Αποθήκευση όλων των προμηθειών που απαιτούνται για την υποστήριξη 1 εκατομμυρίου ανθρώπων για 150 χρόνια. Έχει μια μεγάλη λίμνη, καθώς και πάρκα με πλήρη χλωρίδα και πανίδα με διάμετρο πολλών μιλίων. Τροφοδοτείται από 2 αντιδραστήρες σύντηξης και συνδέεται με το σύστημα πλέγματος Earth Tesla ελεύθερης ενέργειας. Η υπόγεια εγκατάσταση καλύπτει 88,3 τετραγωνικά μίλια και είναι βασικά 8 πόλεις το ένα πάνω στο άλλο!
διαδρόμους
Παρατηρήστε τον ναζιστικό σχηματισμό!
72. + Grand Mesa.
73. + Montrose - βόρεια του Paradox, χρόνια Paradox Valley. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Paradox Valley μέσω Hwy. 90 μέσω Nucla74. = Creede - προσπελάσιμο μέσω παλαιών σηράγγων και άξονων εξόρυξης αργύρου
75. = Δέλτα.
76. + Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Falcon - Δορυφορικά
ελεγχόμενα 77. = Gore Range κοντά στη λίμνη, δυτικά του Ντένβερ - Βιβλιοθήκη & Κεντρική Τράπεζα Δεδομένων
78. + San Juan Valley - κρυμμένο κάτω από μια εστία Buffalo και κροκόδειλος
79. = Telluride - κάτω από το χιονοδρομικό κέντρο
80. + Warden Valley - δυτικά του Fort Collins
81. + Montrose - βόρεια του Paradox, χρόνια Paradox Valley. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Paradox Valley μέσω Hwy. 90 μέσω της Nucla.
82. = ^ Σπρίνγκφιλντ.
83. + ^ Grand Junction
CONNECTICUT
84. + ΒΔ Κονέκτικατ.
FLORIDA
85. + Port St Lucie - Μαζικά μπάσα (που λαμβάνονται υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων κατά τη διάρκεια του τυφώνα Dorian, δείτε την αποκωδικοποίηση Dorian
86. + Eglin AFB - 30 ° 40ʹ Β., 86 ° 50ʹ Δ.
ΓΕΩΡΓΙΑ
87. - 89. + Ατλάντα - Το περιφερειακό κέντρο FEMA, η Ατλάντα θα γίνει πρωτεύουσα εντός της αναδιανομής των συνόρων NWO. Η Ατλάντα διαθέτει τρεις υπόγειες εγκαταστάσεις στην περιοχή της: Μια βόρεια στο Kennesaw Mtn., Marietta, που συνδέεται με το Dobbins AFB και μια νότια της Ατλάντα στο Forest Park
90. + Thomasville - 30 ° 50,2ʹ Β., 83 °
58.9ʹ W. FEMA, περιφερειακό κέντρο, εκπαιδεύουν ομάδες σε αποστολές έρευνας και καταστροφής (γνωστές ως μη στρατιωτικές επιχειρήσεις της Renegade. Οι εμπλεκόμενες μονάδες είναι κυρίως ξένοι στρατιωτικοί).
Όταν ο Πολεμικός Νόμος ήρθε στην Αμερική, τα στρατεύματα UNISF και UNMNTF (Διεθνείς Δυνάμεις Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και Πολυεθνική Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών) που βρίσκονται στο DUMB των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά θα διανεμηθούν για να συγκεντρώσουν τα εκατομμύρια των Αμερικανών των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται στην Κόκκινη Λίστα C_A & C_A Μπλε λίσταΑυτά τα στρατεύματα είναι Κινέζικα, Ρωσικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Ιαπωνικά, Ουκρανικά, Σαουδάραβες, Πακιστάν, Μεξικού, Ονδούρα, Σαλβαδόραν, Χιλής, Βιετνάμ και άλλες στρατιωτικές δυνάμεις MK Ultra Delta που εκπαιδεύονται από το εξωτερικό. Σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί μαζική κράτηση σε στρατόπεδα FEMA και DUMB μαζί με μαζικές εκτελέσεις (βλ. Προηγούμενες αποκωδικοποιήσεις που δείχνουν αυτοκίνητα και φέρετρα FEMA). Μια απλή αναζήτηση στα στρατόπεδα FEMA δείχνει πολλές μετατραπείσες στρατιωτικές βάσεις WALMART και έχουν μετατραπεί για το σκοπό αυτό. Οι τρέχουσες εκτιμήσεις για τις δυνάμεις της ομάδας που θα αναπτυχθούν είναι 6 εκατομμύρια.
Πώς φαίνεται σε ένα στρατόπεδο Walmart:
Walmart / FEMA Camps - YouTube
WALMART FEMA CAMP αποδεδειγμένο FACT ΑΠΟ US SENATOR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - Steemit
Το Τέξας έρχεται σε αντίθεση με το FEMA μετά την άρνηση καταστροφής Assitan ...
91. = Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Dobbins, Marietta - χώρος δοκιμών για αεροσκάφη πλάσματος και αντιβαρύτητας, πειραματικά σκάφη και όπλα.
HAWAII
92. & 93. + Κρατήρας Ali Manu - κάτω από στρατιωτική κατοικία, γνωστή ως σήραγγα, για την αποθήκευση πυρηνικών όπλων. Το θέρετρο βρίσκεται σε όλο το νησί Oahu και συνδέεται με το νησί της Χαβάης. (Υπό τον έλεγχο των White Hats από το 2017, πυρηνικοί πύραυλοι έχουν εκτοξευτεί στη Χαβάη)
IDAHO
94. + Καταρράκτης.
95. + Η περιοχή της Λίμνης Κάτω Χήνας στο δημόσιο χώρο Oakley - Wackenhut Illuminati διαθέτει μια «πρότυπη φυλακή» για το NWO. Οι χειρότεροι από τους ομοσπονδιακούς κρατούμενους τοποθετούνται σε αυτήν την υπόγεια φυλακή με 7.100 κελιά. Ένα μονοπάτι διασχίζει το κέντρο του υπόγειου εξοπλισμού. Φαγητό και ντους βρίσκονται στα γήπεδα, επιτρέπεται στους άνδρες να κάνουν ντους μία φορά την εβδομάδα. Χρησιμοποιείται ελάχιστος φωτισμός: οι άντρες χτυπούνται χωρίς νόημα αν μιλούν καθόλου. Είναι 500 ʹ υπόγεια.
96. = SANDPOINT Idaho Ripbäck, υπάρχει μια τριφασική αντλία από την οποία η ισχύς αντλήθηκε στο Sandpoint 20 μίλια μακριά, απόμερη για αυτό. Υπάρχει ένα ρεύμα νερού από το ρέμα που ανεβαίνει εν μέρει στο βουνό και μετά μέσα σε αυτό. Πριν από περίπου 25 χρόνια, οι ντόπιοι δήλωσαν ότι τα αεροπλάνα έκαναν τσουλήθρες στην περιοχή τη νύχτα.
97. = Νότιο Κεντρικό Αϊντάχο - Κατά τη διάρκεια του ποταμού φιδιού, η λάβα ρέει μεταξύ των Twin Falls και Idaho Falls.
INDIANA
98. = Περιοχή Bedford & Lawrence - οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις σε μεγάλα παλιά ορυχεία δείχνουν ότι η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τα μεγάλα παλιά λατομεία
99. = Κοκόμο
KANSAS
100. + Atchison - Υπόγεια εγκατάσταση του DIPEF.
101. + Η Fairview AT&T διαθέτει υπόγεια εγκατάσταση στο Fairview
102. = Kinsley - η αποθήκη χρυσού σε μια τεράστια σπηλιά, φυσητή. Γνωστή ως "μισή πόλη" επειδή βρίσκεται ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο
103. + Hutchinson - Η είσοδος στη σήραγγα βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο Hutchinson είναι τεράστια
104. + Κάνσας Σίτι - Είσοδος κοντά στο Worlds of Fun 3
MARYLAND
105. + Camp David - Ακριβώς βόρεια του καταυλισμού, υπάρχει μια υπόγεια εγκατάσταση σημαντική για τις υπηρεσίες πληροφοριών.
106. + Κάτω από Ft. Meade, από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας - 10 στρέμματα από τους πιο εξελιγμένους υπερυπολογιστές που μπορούν να κατασκευαστούν (The Hammer, βλέπε αποκωδικοποίηση SB2)
Το σφυρί
Πολύ μεγάλη περίπλοκη, μαζική παρακολούθηση όλων των παγκόσμιων επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκπομπών στις Ηνωμένες Πολιτείες και του κόσμου των τηλεφωνικών, τηλεγραφημάτων, τέλεξ, φαξ, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και μικροκυμάτων. Υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων.
107. + Olney - Μεταξύ Olney & Laytonville, στο Riggs Rd. εκτός Rt. 108. Μια άλλη υπόγεια εγκατάσταση μπορεί επίσης να βρίσκεται στην περιοχή, FEMA και πιθανώς NSA, η εγκατάσταση μπορεί να έχει βάθος 10 επιπέδων, άγνωστος σκοπός
108. + Suitland - Διαβαθμισμένα αρχεία για την Κυβέρνηση των ΗΠΑ αποθηκεύονται εδώ σε υπόγεια επίπεδα. Οι καμάρες έχουν μεγάλες ποσότητες εγγράφων. Περιορισμένη πρόσβαση με κρυπτογραφημένη κάρτα ασφαλείας. Ομάδες πληροφοριών υψηλού επιπέδου λειτουργούν επίσης στην περιοχή
109. = Edgewood Arsenal - Martins AFB, Aberdeen Proving Ground. Το καλύτερο σύστημα Premier MK Ultra στον κόσμο
MASSACHUSETTS
110. + Maynard - 42 ° 26.0ʹ N., 71 ° 27.0ʹ W. FEMA, περιφερειακό κέντρο, Wackenhut είναι επίσης εδώ.
σίδερο
111. + Battle Creek - 42 ° 19.3ʹ Β., 85 ° 10.9ʹ Δ. FEMA, περιφερειακό κέντρο, μυστικό δραστηριότητας.
112. + Gwinn - 46 ° 16.8'Β. 87 ° 26,5ʹ Δ: Μεγάλη βασική βασική βάση για την αποστολή σημάτων. Ένα AFB είναι κοντά.
113. + Under Lake Superior - βάθος 5.000 ʹ. Πολλές σήραγγες πηγαίνουν κάτω από τη λίμνη και δεσμεύουν αυτήν τη μεγάλη υπόγεια εγκατάσταση ως τον κύριο κόμβο βάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες με εκείνες στον Καναδά
MISSOURI
114. = 12 μίλια νότια του Λιβάνου - 36 ° 02,8ʹ Β., 115 ° 24,3ʹ Δ.: Κοντά στη νεοσύστατη πόλη Twin Bridges.
115. = Σε ομάδες σπηλαίων σε νυχτερίδες / ξηρούς / νεκρούς / Howell.
116. = St. Όρη Φράνσις (μεταξύ Σαιντ Λούις και Νέας Μαδρίτης)
117. + Πόλη του Κάνσας— (σε όλη την πόλη), αυτό είναι ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής και αποθήκευσης. Πολλές μεγάλες εξέδρες 18 τροχών μπαίνουν σε αυτό.
MONTANA
118. = Bozeman - γενετική. Στη δυτική Μοντάνα, υπάρχουν σιδηροδρομικές γραμμές που πηγαίνουν σε ένα βουνό. Έχουν χαλύβδινες πόρτες και στα δύο άκρα, μια εγκατάσταση απορρόφησης και ο ατμός αερίζεται από το όρος
119. + Όρος Greenough.
120. + Montana State University, Bozeman - Έρευνα γενετικής
NEBRASKA
121. + Βόρεια-κεντρική Νεμπράσκα.
122. + Red Willow - κοντά στον McCook.
123. + Kinsley
NEVADA
124. + Blue Diamond - 36 ° 02.8 'N., 115 ° 24.3 W.
125. - 130. + Groom Lake - Dreamland / Area51, The Area, The Spot, Red Square / Sally Corridor & Watertown Strip - 11 ° 50'Β., 37 ° 20W. Διοικείται από NWO με δαιμονικά όντα C_A υπάρχει & Wackenhut Security.
Stealth, αεροσκάφη cloaking, έρευνα & ανάπτυξη. Dreamland (Χώρα αποθήκευσης και συντήρησης δεδομένων), Elmont (Ηλεκτρομαγνητική νοημοσύνη), Έρευνα βιολογικών όπλων και γενετική χειραγώγηση / πόλεμος, Cold Empire, EVA, Hybrid Intelligence System (HIS) Program, BW / CW; IRIS (συστήματα υπερύθρων εισβολέων). Ασφάλεια: Κάμερες πάνω από το έδαφος, αισθητήρες υπόγειας πίεσης, περιπολία εδάφους και αέρα.
131. & 132. + Δύο μεγάλες υπόγειες εγκαταστάσεις κοντά αλλά χωρίζονται από τη λίμνη Γαμπρού αλλά ελέγχονται από δαιμονικά πλάσματα - Υπόγειες βάσεις Papoose Range & Cockeyed Ridge (S-4). Ο σκοπός είναι να δοκιμαστούν διάφορα μυστικά αεροσκάφη όπως η Aurora & Stealth, καθώς και η βιολογική εργασία. Πολλά επίπεδα έχουν χτιστεί σε τρία συγκροτήματα και έχει κατασκευαστεί διάδρομος μήκους 39 μιλίων πάνω από τη λίμνη Γαμπρού, σε ξηρή λίμνη.
133.-137η + Υπόγειες εγκαταστάσεις S-2, S-4, S-44, S-6 και S-66 - Το S-66 είναι το πιο μυστικό και έχει 29 επίπεδα, βάθος 11.300 ".
138. + Βουνό Quartzite - ΝΑ του Tonopah, 37 ° 31 'Β. 116 ° 20 'Δ.
139. + Tonopah - Airforce, C_A ασχολείται με μυστικά αεροσκάφη. + Μπλε διαμάντι.
141. + Περιοχή Βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Fallon (διαμερίσματα, κοντά στο Ρίνο) "American City".
142. + Υδράργυρος.
143. + San Gabriel— (βουνά) Στη δυτική πλευρά του Mojave
ΝΕΟ HAMPSHIRE
144. - 146. + Τρεις υπόγειες εγκαταστάσεις στους λόφους του Νιου Χάμσαϊρ. Το Wheel Lock Park στο Νιού Χάμσαϊρ είναι η κύρια είσοδος για αυτές τις εισόδους DUMB. Η είσοδος της σήραγγας βρίσκεται στο χωματόδρομο μέχρι τη βορειοδυτική γωνία μιας περιοχής με άμμο.
Κλειδαριά τροχού gematria = (Εβραϊκή) = υψηλού επιπέδου παγκόσμια ελίτ; Τζακ Ο κόπτης; ATT Soul scalping (Αγγλικά) = υποβρύχια; Snowden
Η σήραγγα πηγαίνει στο όρος Monadnock που έχει ένα DUMB κάτω από αυτό. Το Monadnock Mountain είναι μέρος του Monadnock State Park. Monad σημαίνει? μια στοιχειακή μεμονωμένη ουσία που αντικατοπτρίζει τη σειρά του κόσμου και από την οποία προέρχονται οι υλικές ιδιότητες
Nock σημαίνει?
1: μία από τις εγκοπές κόβει σε μία από τις δύο άκρες των κέρατων που είναι προσκολλημένες στα άκρα ενός τόξου ή στο ίδιο το τόξο για να συγκρατεί το κορδόνι.
2α: το μέρος ενός βέλους που έχει ένα άγκιστρο για τη συμβολοσειρά τόξου
β: η ίδια η εγκοπή
Monadnock στην εβραϊκή
Gematria = νόημα της ζωής;
δρακόντεια? Κοίτα εδώ.
Monadnock στα Αγγλικά
Gematria = Μάχη; Τσίσμπαμπα
Ομπάμα; Σενναάρ? επερχόμενοι αγώνες εξωγήινα όντα el Gog και Mgog; Ορθός Θεός; Ο Θεός είναι εδώ. Ειμαι
Χείρωνα? Blue Owl el Gog και Mgog; gog magog, πόλεμος πριν από την αρπαγή
Chisamba Obama = Η Chisamba είναι μια περιοχή στη Ζάμπια όπου σκοτώθηκαν 53 άτομα (πιστεύεται από τον Ομπάμα)
Ο Χείρων ήταν ένας Κένταυρος (η πηγή του Σατανά). Shinar = Baal, Moloch, Belus,
Bei, draconian.
δρακόντεια?
1. από τον Θεό Draco επίσης 1 νόμο: είτε πρόκειται για, είτε είναι χαρακτηριστικό του Draco είτε για τον σοβαρό κώδικα δικαίου που θεωρεί ότι έχει διαμορφωθεί.
2: POWER ή SHARP
147. Το ναυτικό ναυπηγείο του Πόρτσμουθ έχει ένα DUMB κάτω από αυτό που έχει μια υποβρύχια σήραγγα στον ποταμό του Κοννέκτικατ
ΝΕΑ ΤΖΕΡΣΥ
148. + Picatinny Arsenal - 40 ° 38 'Β., 74 ° 32ʹ W. 1/4 κυβικά μίλια μεγάλη & πολύ βαθιά υπόγεια εγκατάσταση.
ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ
dulce
149. = Dulce
dulce2
Εκατοστό πεντηκοστό με χιλιοστό πεντηκοστό δεύτερο = Περιοχή White Sands Alamogordo 3 DUMB
153. = Albuquerque - Kirtland AFB.
154. & 155. = Πόλη Datil & Pie
(περιοχή Carlsbad Cavern και άλλη ανατολική βάση)
156. ^ & 157. = Εγκαταστάσεις Los Alamos & Taos.
Η εγκατάσταση Taos πηγαίνει βόρεια περίπου Interstate 25 και τελικά συνδέεται με το NORAD. Το άκρο της βάσης συνδέεται με το Τέξας και το Μεξικό. Το εργοστάσιο Los Alamos πηγαίνει το 1940. Μπορείτε να φανταστείτε μόνο τι έχει κατασκευαστεί με τον 1/2 αριθμό εργατικού δυναμικού σε αυτό το υπόγειο σύστημα. Οι επισκέπτες στα βαθύτερα επίπεδα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι κρατούνται σε γυάλινους κυλίνδρους, καθώς και πολλά άλλα περίεργα πράγματα: Ψυχοτρονική Έρευνα, Ψυχοτρονικά Όπλα.
158. ~ Angel Peak - Περιοχή Carlsbad Cavern (τώρα καταστράφηκε), 32 ° 25.0 'N., 104 ° 14.0 W.
159. - 160. = Dulce - 36 ° 56.0'N.
106 ° 59,8'Δ. Νότια της Dulce, στην περιοχή επιφυλάξεων Ινδική Jicarilla.
Η άλλη εγκατάσταση βρίσκεται λίγα μίλια ανατολικά του Dulce. Διευθύνεται απευθείας από το Illuminati με τη βοήθεια του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, το C_A πραγματοποιεί επίσης πειράματα στο κέντρο. το μέγεθος της εγκατάστασης είναι τεράστιο και απαιτεί μικρά λεωφορεία (έχει επτά). Κάντε βιολογικά πειράματα σε ανθρώπους. Ο Wackenhut εκτελεί μέρος της ασφάλειας στο έδαφος.
161. + Kirtland AFB - Sandia National Lab.
162. + Manzano Mtn., Near Albuquerque - Γνωστό ως Kirtland Munitions Storage Complex: Airforce, βάση 3000 στρεμμάτων στο συγκρότημα Kirtland AFB / Sandia National Labs, που προστατεύεται από 4 θανατηφόρους δακτυλίους φράχτη. Ένα νέο 285.000 τ.μ. ft. Η αποθήκη κατασκευάζεται κοντά στη βάση Manzano.
163. = Πίτα - 34 ° 17.9'Β., 108 ° 8.7'Δ
164. = Κόρδοβα.
165. = Ηλιακή κηλίδα
166. = Βουνά Sandia - ΒΑ του Albuquerque. Sandia Labs-Antigravities, Bio-Tissue & Hybridization, Electron Magnetic Research, Highly Tech High-Tech Research (Jason Group-55 κορυφαίοι ερευνητές; χρησιμοποιούν την τεχνολογία Dark Side).
167. = Δείτε το δέντρο.
168. = Βόρεια του Taos Pueblo.
169. = ^ Η μάχη της Σάντα Φε συνεχίζεται.
wsands
170. = Λευκή άμμος - 32 ° 22,8'Β., 106 ° 28,8'Δ.
Μεγαλύτερος κόμβος για την έρευνα, συνδεδεμένος με την Dulce & NORAD, HO για τη NASA / στρατιωτικές πτήσεις με λεωφορείο, έρευνα ακτινοβολίας ctr. & έλεγχος μυαλού
wsands2
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
171. + Όρη Adirondack (κοντά στο Elizabethtown).
172. + Περιοχή του μετρό της Νέας Υόρκης. Η μάχη του συνεχούς ελέγχου
taltenNY
Μερικά από τα παιδιά μεγαλώνουν γενετικά
κεντρικό πάρκο
barnNY
barn2NY
cp
CP2
CP3
dt
σπινθηρισμού
Όταν τα παιδιά είναι τόσο αφυδατωμένα που δεν μπορείτε να εισάγετε ενδοφλεβίως στη φλέβα, το κάνετε στο πόδι
Screenshot
Από ένα τέτοιο κέντρο θεραπείας, αλλά οι πιγκουίνοι παιχνιδιών και τα κόκκινα σακίδια παίρνουν όλα τα θετά παιδιά που έχουν τοποθετηθεί στο σπίτι
offerrum
Είμαι σύμβουλος τραύματος και αυτό που βλέπετε εκεί είναι αυτό που γνωρίζω ως δωμάτιο θύματος. Ηρεμήστε για μια αίσθηση κανονικότητας. Χωρίς ιατρικό εξοπλισμό. Απαλός φωτισμός. Μερικά παιχνίδια και ένα σακίδιο όπως τραύμα με κάποια προσωπικά είδη υγιεινής.
διασώθηκε
Κέντρο αποκατάστασης θυμάτων εμπορίας παιδιών και ενηλίκων

Φαίνονται φυσιολογικά;
Τέχνη από το σπίτι του Podesta

Podesta
podesta2
podesta3
podesta4
barndumb
ΒΟΡΕΙΑ ΧΑΡΟΛΙΝΑ
174. = Morganton στα βουνά Bruna.
OHIO
175. = SANDPOINT Idaho Grouse Creek.
176. = Wright - Patterson Air Force Base, Dayton - τεχνολογία stealth και πρωτότυπα.
OKLAHOMA
177. + Ada - 34 ° 46,4ʹ Β., 96 ° 40,7W.: Αυτή η βάση εκτελεί κλωνοποίηση ανθρώπου και είναι η πιο ευαίσθητη βάση του FEMA.
178. + Αποθήκη πυρομαχικών Ashland - 34 ° 45.9'Β., 96
04.3 «Δείκτης σεισμού τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020 δείτε χάρτες σεισμών
OREGON
179. + Bull Run - Βόρεια πλευρά του Bull Εκτελέστε την περιοχή της δεξαμενής κοντά στο Mt. Κουκούλα, πολύ κοντά στο Larch Mtn. & νότια του St. Benson Πάρκο του φαραγγιού της Κολούμπια
180. - 182. Η περιοχή + Coos Bay έχει τρία ξεχωριστά αλλά συντονισμένα DUMBS.
Το εργοστάσιο που βρίσκεται πιο μακρινά ανατολικά, περίπου 20 μίλια εσωτερικά στην έρημο κοντά στο Hwy 42, έχει κλείσει. Είναι τώρα ένα παλιό φυτό που καλύπτεται καλά. Αυτό είναι το υποβρύχιο για την εγκατάσταση της λίμνης China
183. + Klamath Falls - από τον Σεπτέμβριο του 1995 υπήρξε βάση για ορισμένες ομάδες NWO, συμπεριλαμβανομένων των Air National Guard, FEMA, CIA, FBI, Spetznaz (Nazi SS). Εκπαιδευτική βάση MOSAD. Εδώ είναι ένα υπόγειο στρατόπεδο συγκέντρωσης (πιστεύεται ότι μερικά από τα 911 πληρώματα και επιβάτες αεροσκαφών).
184. = Cave Junction - κοντά στο Hope Mountain. Κοντά στη λίμνη Applegate.
Χτισμένο με ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο με πάνω από 36 μίλια φήμης των σηράγγων και των
φρεάτων.
185. + Λίμνη κρατήρα.
186. + Widmer— (Ashland Mt. area) Υπόγεια επίπεδα χημικής αποθήκευσης.
Πενσυλβάνια
187. + Σύνοδος κορυφής Blue Ridge - κοντά στο Ft. Ritchie, γνωστός ως "Raven Rock" ή
"Site R", στρατός.
Μεγάλο κέντρο ηλεκτρονικών νεύρων, 650 πόδια κάτω από την επιφάνεια με περίπου 350 υπαλλήλους και πάνω από μια έκταση 716 στρεμμάτων. Συνδέθηκε μέσω σήραγγας στο Camp David. Η εγκατάσταση NOD εμπλέκεται στον ψυχικό (δαιμονικό) και τον δορυφορικό έλεγχο των σκλάβων. Αυτό το υπόγειο συγκρότημα θα επιτρέψει στην αμερικανική κυβέρνηση να ξεφύγει από μια πυρηνική επίθεση. Τα τεράστια σύνθετα δοκάρια στο Wash DC και συνδέονται με πολλές άλλες τοποθεσίες. Οι τοίχοι και η οροφή των σηράγγων είναι κεραμικά πλακίδια με λαμπτήρες φθορισμού επικαλυμμένες στην οροφή. Το σύστημα σήραγγας χρησιμοποιείται για να μετακινήσει μερικούς από τους έξι σκλάβους του ελέγχου του μυαλού και για την εμπορία παιδιών για πάρτι σε όλη την περιοχή DC.
188. + Raven— (κοντά στο Ligonier): επιστροφή κάτω από το έδαφος του Πενταγώνου. αδελφή ιστοσελίδα του Mt. Καιρός. 650 'κάτω από την κορυφή, 4 εισόδους.
TEXAS
189. + Ft. Κουκούλα - 31 ° 15'Β., 97 ° 48ʹ Δ.
Σπίτι ορισμένων ομάδων σύνδεσης MK Ultra Orion της Delta Mind-Controlled. 190. Denton - 33 ° 13.2 'Β., 97 ° 08.2'Δ. FEMA, περιφερειακό κέντρο, μυστικό δραστηριότητας.
191. + Red River Άρσεναλ.
192. + Calvert.
193. + Fort Hood - στρατόπεδο κράτησης.
194. + Φορτ Στόκτον.
UTAH
195. + Dugway αποδεικτικό έδαφος (περιοχή 52).
196. + Κάτω από την πόλη του Σολτ Λέικ.
197. + Kennecott Copper
Εταιρεία - συνεργάζεται με την Illuminati και την KKK. Το ορυχείο του Kennecott αναφέρεται ότι ανήκει στην Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτή η εγκατάσταση είχε τεράστια αποθέματα χρυσού και τη βιβλιοθήκη DNA για ΟΛΑ τα άτομα που έλαβαν εμβόλια από τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας. Το Union Pacific βρίσκεται στην περιοχή Σολτ Λέικ Σίτι. Αναφέρθηκε ότι σχετίζεται με την εκκλησία των Μορμόνων. Το ορυχείο θα λάβει μεγάλο όγκο μεγάλων φορτηγών μετά τις 10 μ.μ. 22η
198. Όρος Γρανίτης
199. Όρος Nebo
200. Σάλεμ.
201. Δίδυμες κορυφές.
ΒΙΡΓΙΝΙΑ
202. + Bluemont, βάση καιρού Mount - Ομοσπονδιακός οργανισμός ετοιμότητας & FEMA.
Υπόγεια μικρή πόλη, κορυφαίο μυστικό, προσωπικό εκατοντάδων, που κάνει μυστική εργασία για τη FEMA. Περιέχει μια πλήρη μυστική κυβέρνηση με τις διάφορες υπηρεσίες και διαχειριστές σε επίπεδο πρακτορείου που διατηρούν τις θέσεις τους για πολλές διοικήσεις και διαχειρίζονται τις Ηνωμένες Πολιτείες.
203. = Culpepper - 38 ° 28,5 'Β., 77 ° 59,8'Δ.
4 χλμ ανατολικά από Culpepper av Rt. 3. Illuminati - Έντονη. αποθεματικό, 140.000 τ.μ., περιλαμβάνει μια εγκατάσταση αποθήκευσης για πτώματα, παρακολουθεί όλες τις μεγάλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιώντας το "Fed Wire", ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα
204. + Πεντάγωνο, Άρλινγκτον.
205. & 206. = Warrington Training Ctr., Δύο θέσεις: ένα στο Rt. 802 και το άλλο στο Bear Wallow Road, στο View Tree Mountain. (Σταθμός Α ο άλλος Σταθμός Β, άγνωστος σκοπός).
207. + Treasure Island - Πυρηνικά απόβλητα & εργοστάσιο Mk Ultra Orion Delta με προγραμματισμό των ωρών λήξης. Τα άσπρα καπέλα το έχουν ελέγξει με τον τυφώνα Dorian (βλ. Αποκωδικοποίηση Dorian).
208. = Mount Pony - Κοντά στο Culpepper
WASHINGTON
209. = Όρος Rainier. Bothell - 47 ° 45.7'N., 122 ° 12.2 'W. FEMA, περιφερειακό κέντρο, άγνωστη δραστηριότητα.
210. + WASHINGTON, DC WHITE HOUSE - 38 ° 53,5'Β., 77 ° 2'Δ.
Η μυστική υπόγεια εγκατάσταση NOD που συνδέεται με ομάδες πληροφοριών όπως η NSA και η CIA, καθώς και πολλοί άλλοι απωθητικοί βρόχοι ομάδας κάτω από τον Λευκό Οίκο με σήραγγες που συνδέουν αυτήν την εγκατάσταση NOD με τον Ναό του Ναού. Το 33ο υψηλότερο συμβούλιο στο Σκωτσέζικο Ιεροτελεστικό Σπίτι του Ναού έχει ένα δωμάτιο 14 x 25 με 13 καρέκλες όπου συνήλθε το Συμβούλιο του Drumid του Illuminati. Η εγκατάσταση NOD Deep Underground έχει πολλά επίπεδα. Τώρα υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων.
ΔΥΤΙΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
211. + Sugar Grove - Επικοινωνίες μικροκυμάτων ναυτικού για στρατηγικές υπηρεσίες πληροφοριών.
212. + White Sulphur Springs - κάτω από το Greenbriar Hotel. Μίνι πόλη αρκετά μεγάλη για 800 άτομα εξοπλισμένα με το δικό τους κρεματόριο.
κλίβανος για καύση νεκρών
Λευκός οίκος
Ξενοδοχείο Greenbriar
Ένα μυστικό πυρηνικό καταφύγιο θαμμένο κάτω από το ξενοδοχείο Greenbrier στη Δυτική Βιρτζίνια είναι ένα από τα καλύτερα κρησφύγετα της κυβέρνησης.
Η εγκατάσταση Greenbrier σχεδιάστηκε για τη συνέχεια της κυβερνητικής εγκατάστασης για να στεγάσει το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον κωδικό Casper. Είναι μια αποθήκη υπό την πτέρυγα της Δυτικής Βιρτζίνια, η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη ιατρική κλινική. Η κατασκευή του εργοστασίου άρχισε το 1959. Οι χαλύβδινοι τοίχοι από σκυρόδεμα στην αποθήκη, είναι 20 μέτρα κάτω από το έδαφος και πάχος 2 πόδια. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει ξεχωριστά τμήματα για τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία, καθώς και ένα μεγαλύτερο δωμάτιο για κοινές συνόδους. Αυτά βρίσκονται στην αίθουσα εκθέσεων της πτέρυγας της Δυτικής Βιρτζίνια, η οποία περιλαμβάνει εισόδους οχημάτων και πεζών που μπορούν να σφραγιστούν γρήγορα με πόρτες. Δεν το κρύβουν καν, και είναι ακόμη τουριστικό αξιοθέατο. Το Greenbrier είναι αντίγραφο του Λευκού Οίκου.
ΓΟΥΑΪΟΜΙΝΓΚ
213. Ρίβερτον
Τέλος των DUMB ΗΠΑ και εισαγωγή


Σώστε σας Lauren Daigle (ανεπίσημο) μουσικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters