Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

800,000 παιδιά που αγνοούνται κάθε χρόνο, επειδή υπάρχουν κάποιες αποστολές διάσωσης δείτε καθώς οι άβολες αλήθειες άρχισαν να ξεδιπλώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Katrina Victor 10 Ιουλίου 2019
NVXIM / EPSTEIN: Αν όλοι θέλετε να μάθετε πόσο βαθιά πάει η εμπορία ανθρώπων και παιδιών με τη NVXIM και τον Epstein με τους πολιτικούς του κόσμου, τη Wall Street, τον CEO, τα Media, τους αθλητές και την ελίτ του Χόλιγουντ, όλα αυτά τα παιδιά αναρτήθηκαν σε ένα online " πρακτορείο μοντελ από τον Epstein και τους NVXIM στρατολόγους και χειριστές.

Χρησιμοποίησαν ένα " πρακτορείο μόντελινγκ " ως κάλυψη για να κάνουν online πλειστηριασμούς και όταν κάποιος σχολιάζει " θα ήθελα να τους ρίξω " σήμαινε " θέλω να τα αγοράσω." Έχουν χιλιάδες σε μια online δημοπρασία. Ορίστε μερικά. Υπάρχουν χιλιάδες ακόμα. Φαίνονται ξεκάθαρα ναρκωμένοι και κακοποιημένοι. Θα έδειχνα στους άλλους αλλά είναι πολύ αναστατωμένοι και ενοχλητικοί και πιθανότατα θα με βάλουν στη φυλακή του fb γι ' αυτό επειδή μοιράζομαι την αλήθεια επειδή οι παραβάτες έχουν όλα τα Mainstream και τα Social M Απλά κάντε την έρευνά σας για την Epstein, NVIXM, Rachel Chandler (χειριστής παιδιών) και Walter Pearce (The fruiters) και δείτε ποιους ακολουθούν (άλλοι στρατολόγοι) The Clinton Foundation and Haiti Relief Fund, Allison Mack, Laura Suls

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πιθανό κείμενο που λέει "TFW 6:15 PM 71% Posts 1,044 likes"

Είμαι εκδότης / ερευνητής / συγγραφέας και κατά λάθος ανακάλυψα αυτά τα πράγματα ενώ έψαχνα στατιστικά στοιχεία για την εμπορία ανθρώπων πριν από χρόνια. Η κόρη μου ήταν μοντέλο κατά τη διάρκεια του έτους της στο γυμνάσιο και είχε αρκετά "πρακτορεία μοντέλου" προσφέροντας δωρεάν ταξίδια και φωτογραφίες στο instagram, αλλά δεν μπορούσα να βρω την επιχείρησή τους στο τοπικό τους Υπουργό. Την προειδοποίησα ότι μπορεί να είναι διακινητές και αρπακτικά. Δόξα τω Θεώ που είχε πολλές προσφορές αλλά ποτέ δεν τις δέχτηκε και από τότε έφυγε από αυτή τη βιομηχανία.

Οι άνθρωποι σπάνια σε πιστεύουν, αλλά όλοι μπαίνουμε στο Walmart κάθε μέρα και βλέπουμε τον τοίχο που δεν τελειώνουν τα παιδιά ή βλέπουμε τα στατιστικά για τα παιδιά που αγνοούνται. Αυτά είναι μόνο που αναφέρθηκαν αγνοούμενοι. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι ορφανά, θετά παιδιά, κακοποιημένα παιδιά και παιδιά από τρίτου κόσμου ή παιδιά που έχουν πουληθεί από τους ίδιους τους γονείς. Τους κυνηγούν επειδή δεν μπορούν να εντοπιστούν. Είμαι ανακουφισμένος που τελικά εκτίθενται. Αυτό είναι σημαντικό επειδή εκατομμύρια παιδιά διακινούνται κάθε χρόνο και οι πιο έμπιστοι ηγέτες και οι αγαπημένοι διασημότητες έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό. Να είστε προετοιμασμένοι να δείτε πολλές από τις αγαπημένες σας διασημότητες, αθλητές και πολιτικούς να γίνονται σιωπηλοί, ξαφνικές ασθένειες, αυτοκτονούν · μεταξύ πολλών άλλων παράξενων περιστατικών Όταν σκοτεινιάζει οι κατσαρίδες μαζεύονται αλλά όταν τα φώτα ανάβουν, πιάνονται σε δράση και σκορπίζουν.

ΑΚΟΥΣΤΕ: Υπάρχει λόγος που θέλουν ανοιχτά σύνορα, καθυστερημένη έκτρωση και για να μισήσετε την επιβολή του νόμου και να δεχτείτε την ανομία. Διακίνηση ναρκωτικών, παιδιών, νεαρών γυναικών και οργάνων συγκομιδής. Επίσης χάνουν τον έλεγχο του ψηφοφόρου οπότε θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν πίσω τη δύναμή τους. Εκμεταλλεύτηκαν και κακοποίησαν τη δύναμή τους.

Ελέγξτε ποιο ήταν το καθαρό εισόδημα του αγαπημένου σας πολιτικού πριν αναλάβει καθήκοντα και μετά τις εκλογές Κερδίζουν αυτή τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Κρατήστε την παρακολούθηση ως μια άρρωστη πραγματικότητα που έχει κρυμμένη σε απλή τοποθεσία θα εκτεθεί και η γνωστική σας δυσαρμονία (όλα όσα γνωρίζετε θα έρθει σε αμφισβήτηση) μπορεί να θέσει και θα προκαθορίσετε να αντιστέκεστε στην αλήθεια αν και τα στοιχεία παρουσιάζονται. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και γρήγορα για αυτά τα παιδιά, δύναμη για τους ηγέτες μας που ερευνούν αυτά τα φρικτά εγκλήματα και ότι οι εμπλέκονται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Μείνετε συντονισμένοι. Να είστε σε εγρήγορση. Προσέξτε τα παιδιά σας · νέοι και εύπιστοι έφηβοι που θέλουν να γίνουν το επόμενο μοντέλο Instagram. Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε. Αυτό συνεχίστηκε σε απλή τοποθεσία!!!! № περισσότερο ύπνο ενώ αυτό συνεχίζεται.

" Μιλήστε για εκείνους που δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους · εξασφαλίζουν δικαιοσύνη για όσους συνθλίβονται." 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters