Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, για τα ΜΑΤ στα νησιά μας, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ... ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ.

Διαβάστε τι καταγγέλλουν οι Αστυνομικοί που ήρθαν από την Αθήνα να ΜΑΤ-ώσουν τα νησιά μας

 
 Κάποιοι φαίνεται πως στέκονται στην επιφάνεια αντι να αντιληφθούν την ουσία της συμμετοχής των ΜΑΤ και τα όσα έχουν διαταχθεί να πράξουν σε βάρος των κατοίκων των νησιών μας, που αντιστέκονται στην ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Λοιπόν, κυριοι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, σχετικά με την ανακοίνωσή σας, έχω να σας πω τα κάτωθι:


ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ... ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤατζήδων σας, από την στιγμή που δράτε ως ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ... 


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Όταν αποκαλείτε "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" τις γυναίκες της Λέσβου, που ειρηνικά ήρθαν να διαμαρτυρηθούν για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ, τότε, όχι μόνον δεν είστε άνδρες, αλλά δεν είστε καν ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ... ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ Ή ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ.

Υ.Γ.2. Και να είστε βέβαιοι, πως ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΥ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ, ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ... ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ...

Υ.Γ.3. ΑΛΗΘΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ SEEBIRG;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΕ;;;








Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σχετικά με την κατάσταση των αστυνομικών που ήρθαν σε Λέσβο και Χίο. 

Πέρα από την προχειρότητα στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης και την πολιτική αλητεία να στείλει στρατό κατοχής στα νησιά αυτό που ίσως έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχουμε απέναντί μας "αγανακτισμένους" αστυνομικούς που μπορεί να τα έχουν βάλει με την ηγεσία του Υπουργείου και τον "εξαιρετικό" Υπουργό Προστασία του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλα εκτονώνονται επάνω μας...


Η ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών


«Την ώρα που εκατοντάδες συνάδελφοί μας από Υ.ΜΕ.Τ., Υ.Α.Τ., Ο.Π.Κ.Ε. και άλλες Υπηρεσίες μετέβαιναν στα ανωτέρω νησιά με διαταγή της Υπηρεσίας, ώστε να εργαστούν σε συνθήκες "πολέμου", για ένα ακόμη ζήτημα που από εθνικό τείνει να μετατραπεί σε αστυνομικό, ορισμένοι το μόνο που όφειλαν να κάνουν ήταν η εξασφάλιση της ομαλής μετάβασης των αστυνομικών δυνάμεων, η διαμονή και η σίτισή τους.


Μάλλον όμως ζητάμε πάρα πολλά.


Τα ναυλωμένα από την Διοίκηση πλοία δεν διέθεταν τον απαιτούμενο αριθμό καμπινών, ώστε οι συνάδελφοί μας να μπορέσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους να ξεκουραστούν και να αναλάβουν υπηρεσία, εάν διατάσσονταν σχετικά. 

Επίσης, όσες καμπίνες υπήρχαν, δεν διατέθηκαν, αφού, σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν οι συνάδελφοι-μέλη μας, δεν είχε πληρωθεί το ακριβές αντίτιμο για την παροχή καμπίνας.


Οι συνάδελφοί μας, με την άφιξή τους στα δυο νησιά, διατάχθηκαν απευθείας να εκτελέσουν υπηρεσία σε πολεμικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή η Διοίκηση δεν είχε μεριμνήσει ούτε για ένα μπουκάλι νερό.

Στις αγωνιώδεις ερωτήσεις των συναδέλφων μας για το που θα στεγαστούν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα νησιά, δεν έλαβαν ουδεμία σαφή απάντηση.
 
Αυτά είναι ελάχιστα από τα δεκάδες προβλήματα που μας καταγγέλθηκαν τις πρώτες μόνο ώρες μιας επιχείρησης που κανονικά θα έπρεπε να είναι απόλυτα σχεδιασμένη από υψηλά αμειβόμενα στελέχη.


Εμείς, όπως και κάθε φορά όμως, δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη του, αφού δεν είμαστε «διορισμένοι» αλλά εκλεγόμαστε από τα χιλιάδες μέλη μας, στα οποία λογοδοτούμε και μόνο.  

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών χθες το βράδυ (24/02/2020) ύστερα και από τη σημαντική συνδρομή του Προέδρου της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκου Γρηγόρη,  με καθοριστικές παρεμβάσεις προς την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία εξασφάλισε τη διάθεση των ελάχιστων καμπινών για τους συναδέλφους μας. 

Σήμερα  το πρωί (25/2/2020), το Προεδρείο της Ένωσής μας μετέβη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από συνεχείς πιέσεις προς τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς παράγοντες, διασφάλισε τα αυτονόητα !!!! 

Ήτοι: α) Σίτιση έστω και στις 10.00 π.μ. και 

β) Τη διαμονή των συναδέλφων μας.

Η  έκδοση των Διαταγών την τελευταία στιγμή δίνει την εντύπωση σ’ όλους ότι όλα λειτουργούν εκ του προχείρου με ορατή και επακόλουθη αρκετές φορές την αποτυχία του στοχευμένου αποτελέσματος, γεγονός που προκαλεί σωρεία δυσμενών και αρνητικών σχολίων για τον τρόπο λειτουργίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Επειδή όμως, δεν είναι δική μας δουλειά να καλύπτουμε τις ανεπάρκειες των διοικούντων,  αξιώνουμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία τα ονοματεπώνυμα των υπευθύνων για την ελλιπή διοικητική μέριμνα και την πειθαρχική τους δίωξη, αφού είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν την ευθιξία να υποβάλλουν την παραίτησή τους για το γεγονός ότι υποχρέωσαν τους συναδέλφους να ταξιδέψουν και να εργαστούν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, τις οποίες εάν βίωνε κάποιος πολίτης ή μετανάστης θα είχαμε το λιγότερο εισαγγελική παρέμβαση!

(φωτογραφία Γιώργος Κοντός)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters