Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Κρύων: Το Μέλλον φέρνει πράγματα που θα διαμορφώσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε

Μην κρίνετε τι θα συμβεί στο μέλλον σας βάσει των γεγονότων του παρελθόντος. Επειδή έρχονται πράγματα που θα διαμορφώσουν τον τρόπο που σκέφτεστε, που θα διευρύνουν την ανθρωπότητα με τρόπους που δεν αναμένατε.

Πράγματα που μπορούν ουσιαστικά να θεραπεύσουν ολόκληρες ηπείρους από ασθένειες. 
Τι θα γινόταν αν οι ασθένειες του πλανήτη έπαυαν να υπάρχουν; 

Δείτε πόσα εκατομμύρια ελέγχονται από άλλους, απλώς επειδή είναι άρρωστοι. Τι θα γινόταν στις κοινωνίες και τους πολιτισμούς αν ξαφνικά θεραπεύονταν;
Αναφέραμε ένα αξίωμα που είναι αστείο για την επιστήμη: 

Όταν ένας Άνθρωπος αρχίζει να δονείται διαφορετικά, σε κυτταρικό επίπεδο, η ασθένεια δεν μπορεί να εισέλθει στο σώμα του. Διότι η ασθένεια έχει τη δική της δόνηση, είναι ζωντανή.

Φανταστείτε να δονείστε σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, όπου το χαμηλότερο επίπεδο της ασθένειας να μην εισέλθει στο σώμα σας ποτέ ξανά.

Δείτε το βίντεο με ελληνικούς ενσωματωμένους υπότιτλους για να μάθετε περισσότερα:
Κρύων – Το Μέλλον / The Future




Ο Εργάτης Φωτός έρχεται σε μια τέτοια συνάντηση και αρχίζει να συλλογίζεται τη συμμαχία του με τον Δημιουργό. 
Δεν το έχετε διδαχθεί αυτό, αγαπητοί μου, έχετε διδαχθεί να λατρεύετε τον Δημιουργό σας. 

Αυτό είναι ο Θεός μέσα σας. 

Μερικοί αρχίζουν να βλέπουν τη λεγόμενη «Σπίθα». Κάτι που συμβαίνει όταν αρχίζετε να σκέφτεστε πέρα απ' ό,τι πιστεύετε πως μπορείτε. Και σας ωθεί διαμέσου του Τείχους. Ενίοτε μόνο στιγμιαία και άλλοτε για την υπόλοιπη ζωή σας. 
Θα σας πω μία από τις πιο συνήθεις Σπίθες: 
Η αυτενεργός ίαση. Ξέρατε ότι είναι μια Σπίθα; Όπου ένας Άνθρωπος για μια-δυο στιγμές, για λόγους που δε θα καταλαβαίνατε, πάει εκεί όπου τίθεται ένα ερώτημα: 
«Θέλεις να μείνεις ή να φύγεις;» Και η ψυχή απαντά το ένα ή το άλλο. 
Η ψυχή τότε, με ή χωρίς τις αισθήσεις, σ' ένα χειρουργικό τραπέζι ή αλλού, δίνει μια ακαριαία απάντηση: «Μένω!» 

Τότε όλο το σώμα αντιδρά και η ασθένεια φεύγει. Εσείς το λέτε θαύμα. Η αυτενεργός ίαση ξέρετε τι ήταν; Ήταν ένας Άνθρωπος που είχε μια Σπίθα για μια στιγμή και επέστρεψε ζωντανός εξαιτίας αυτής. Κρύων – Το Τείχος της Συνείδησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters