Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Μάχη για τη Γη / Μέρος 4ο (ολοκλήρωση της σειράς)


Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.
Παράλληλα αναφέρονται θεάσεις διαστημικών σκαφών που συνέβησαν παράλληλα με τα γεγονότα, όπως και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στην παρούσα ανάρτηση προσφέρω μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων / Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα!
και αποτελεί αίτημα σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, όσοι δεν γνωρίζετaι τη γερμανική γλώσσα. Λόγω της έκτασης που λαμβάνει η απομαγνητοφώνηση πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες από μία αναρτήσεις. Εφιστώ διάκριση και σύνδεση με την εντός σας ικανότητα αντίληψης της αλήθειας...  

Απόδοση Μετάφραση Βίκυ Χρυσού


4ο μέρος (41:55''-59:08'' )

Harald Thiers: Βλέπω πως η αλλαγή για παράδειγμα που συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού όσων αφορά το τραπεζικό σύστημα, αυτό που είπε και ο Τόμυ Γουίλιαμς... Αυτό ήταν το σχέδιο, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε πως και οι σκοτεινοί δεν έμειναν άπραγοι. Αδιαφόρησαν απλά για τους νόμους, άρχισαν να τυπώνουν πάλι χρήμα και να κάνουν ότι θέλουν. Η Κίμπερλυ έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Federal Reserve πριν από λίγες ημέρες και της έλεγαν πως χρειαζόντουσαν χρήματα και ρωτούσαν αν μπορεί να τους στείλει κάποιο ποσό. Η Κίμπερλυ κατόπιν επέστρεψε. Ακολούθησαν νέα τηλεφωνήματα και τους είπε "θα πρέπει να γνωρίζεται πως εδώ και μερικά χρόνια η Federal Reserve δε διαθέτει πλέον καμία άδεια." Η απάντηση: "όχι αυτό δεν το γνωρίζαμε." Ακολούθησε η επόμενη ερώτηση από την Κιμ: "Γνωρίζεται όμως πως η Federal Reserve ανήκει λίγο πολύ στον Ρότσιλντ." Η απάντηση ξανά: "όχι, δεν το γνωρίζαμε." 

Jo Conrad : Ακόμη κι εκεί η συνείδηση δεν έχει βελτιωθεί...

 Harald Thiers: Όχι. Συνεχίζουν απλά παρακάτω κάνοντας τους ανήξερους. 

 Jo Conrad : Και οι μηχανές εκτύπωσης χαρτονομισμάτων απλά συνεχίζουν να δουλεύουν...

 Harald Thiers: Έτσι. Κάνουν ότι θέλουν. Δημιούργησαν ένα αντίπαλο τραστ προς την Κίμπερλυ. Αυτό το συνδιοργάνωσε μαζί και ο κ. Πούτιν, κι εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε που στέκεται ο άνθρωπος αυτός. Και μέσω αυτού προσπαθούν να κρατήσουν σε λειτουργία το όλο πράγμα και εναντιώνονται σε ανθρώπους που ανήκουν σε μυστικές λέσχες ή έχουν πάρει κάποιο όρκο, όπως οι Ιησουϊτες κτλ. ενάντια σε αυτούς λειτουργούν εντελώς βίαια, μέχρι και την δολοφονία τους δε διστάζουν να εκτελέσουν, εάν δεν κάνουν αυτό που τους ζητούν. Γι΄αυτό έχουμε όλες αυτές τις τρελές καταστάσεις, όπου πολλοί πατριώτες συλλαμβάνονται, όπως ο Αλοις Βίτμερ που έχεις κάνει τόσες διαλέξεις στο Βερολίνο, τον οποίο συνέλαβαν πάνω σε ένα Flixbus καθώς πήγαινε από το Σάλτσμπουργκ προς το Μόναχο. Χρησιμοποιούν την απειλή  ή τον εκβιασμό. Από τη μία πλευρά συμβαίνουν αυτά κι από την άλλη πλευρά τα σύνορα είναι ανοιχτά και έρχονται κατά εκατομμύρια  οι εγκληματίες εδώ στη χώρα και ταλαιπωρούν τους ανθρώπους.

 Jo Conrad : Αυτά είναι λοιπόν τα σχέδια των σκοτεινών. Να προκαλούν παντού το χάος για να επιβάλλουν τη δική τους Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αλλά αυτό δεν μπορεί πια να λειτουργήσει κάποια στιγμή.

 Harald Thiers: Ναι καλά, αλλά έχουν την εξουσία κι αν οι άνθρωποι παραμένουν άπραγοι, έχουμε τώρα έναν θεσμικά ελεύθερο χώρο, διότι νομικά τους στερείται το δικαίωμα, αλλά οι σκοτεινοί συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Εάν οι άνθρωποι δεν παίρνουν την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσουν αυτό τον ελεύθερο νομοθετικά χώρο, να τον χτίσουν, να κάνουν κάτι, οι σκοτεινοί θα συνεχίσουν να κάνουν το δικό τους. Προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους γιατί ξέρουν πως όλοι έχουν λογαριασμούς να πληρώσουν. Κατά το παρελθόν μπορούσαν οι σκοτεινοί να ακολουθούν τα σκοτεινά σχέδια τους μέχρι το τέλος της ζωής τους και ποτέ δεν κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες. Όμως αυτό έλαβε πλέον τέλος. Αυτό θα πρέπει ο κάθε ένας που εργάζεται για το σύστημα να το χωνέψει. Πως κάθε βρωμιά, κάθε λογαριασμό καλείται πλέον να τον πληρώσει ο ίδιος. Δεν μπορεί πια να το μεταθέσει σε άλλους. Συχνά καλείται να το πληρώσει μέσα σε λίγες εβδομάδες ή μήνες.  

 Jo Conrad : Ακούω συχνά, μπορεί βέβαια να είναι και φήμες, πως ο Τραμπ και άλλοι, θέλουν να "αποξηράνουν το έλος¨. Η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να είναι απο καιρό "φευγάτη"... Αλλά ακούγεται πως συμβαίνουν πολλά μυστικά. Στο στρατό, πως καταδικάζονται άνθρωποι, πως εκτελούνται επίσης... Δεν γνωρίζω εάν ισχύουν όλα αυτά... για τον Ομπάμα... Αλλά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Δεν μας τα λένε ούτως ή άλλως δημόσια αυτά, επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο; ή;...

 Harald Thiers: Ο Τόμυ Γουίλιαμς μιλά για τον Τραμπ. Και ο Τραμπ εργάζεται βασικά με τις φωτεινές δυνάμεις μαζί. Με την Κιμ. Και τοποθετήθηκε για να καταφέρει αυτή την αλλαγή, αλλά περιβάλλεται μόνο από σκοτεινές φιγούρες, τρύπες και τρυπάκια από όλες τις πλευρές και αυτή είναι η δυσκολία του. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον σκοτώσουν, οπότε πρέπει να προχωρά με τακτική, να οριοθετεί το μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Ωστόσο από ότι έχω πληροφορηθεί έχει καταφέρει να καλέσει τη βουλή, στις 4 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής ημέρας με τις παρελάσεις, όπου ανάμεσα στις "γραμμές" όσο πιο φανερά μπορούσε... 

Κι ο Τομυ Γουίλιας λέει πως στον Τραμ παρέδωσαν διάφορα σχέδια, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να αλλάξει πλήρως όλη την κατάσταση. Κι αν εφάρμοζε ένα ή δύο από αυτά τα σχέδια θα άλλαζαν όλα αμέσως. Δε θα χρειαζόταν πλέον να υπάρξουν καν εκλογές στις ΗΠΑ, διότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάποιος σε μια θέση και για εντελώς διαφορετικούς χρόνους. Θεωρώ πως προς το παρών επικρατεί μια κατάσταση, όπου οι σκοτεινοί διαθέτουν συγκεκριμένες στρατιωτικές δυνάμεις ακόμη. Πως κάποιες από αυτές τις υπερανθρώπινες οντότητες συνεχίζουν να επιδρούν εδώ γύρω και συνεχίζουν να πιέζουν και να εξαναγκάζουν κάποιους ανθρώπους, οι οποία απλά φοβούνται... Και επιπλέον τώρα που οι σκοτεινοί πολύ απλά αδιαφορούν για όλους τους νόμους και φέρονται σαν να μην υπάρχουν καν και οι φωτεινοί μέσω αυτών τους έχουν κάτα κάποιο τρόπο στο χέρι, μέσω όλων αυτών παρατείνεται όλη αυτή η κατάσταση. Εξαιτίας αυτών διαρκεί περισσότερο, αλλά πιστεύω πως δεν θα αργήσει πλέον πολύ. Θεωρώ πως είναι πλέον θέμα εβδομάδων, ώστε να βρεθούν σε θέση σαχ ματ. Να τους εξαναγκάσουν οι φωτεινές δυνάμεις για το ένα ή το άλλο. 

 Jo Conrad : Το ότι δεν τηρούν τους ίδιους τους τους νόμους, το βιώνουμε πλέον παντού. Είναι πλέον τόσο προφανές, που ξυπνούν οι άνθρωποι ή ορθότερα, που θα έπρεπε να ξυπνούν. Φυσικά είναι πάρα πολλοί αυτοί που δε θέλουν να βγουν από την ζώνη άνεσης τους και πολύ βαρύθυμοι για να προχωρήσουν και να δράσουν αποτελεσματικά με βάση αυτές τις διαπιστώσεις. Ποιά θα ήταν αυτή τη στιγμή η συμβουλή σας προς τους θεατές. Πως θα έπρεπε να σχεδιάσουν τη ζωή τους ώστε να επισπεύσουν αυτή τη διαδικασία.

 Harald Thiers: Σημαντικό είναι ίσως να συνεχίσουμε να τραβάμε το χαλί κάτω από τα πόδια των τραπεζων. Οι περισσότερες δεν έχουν επαρκή κάλυψη. Πραγματικό χρήμα που μπορούν να δανείσουν, Περισσότερα δεν έχουν. αυτό σημαίνει πως εάν 3% με 4% των πελατών τους σηκώσουν τα χρήματα τους οι υπόλοιποι 96% θα έφευγαν με άδεια χέρια. Καθώς λοιπόν το τραπεζικό σύστημα καταστρέφεται, από τις φωτεινές δυνάμεις αυτή τη φορά, καλά θα ήταν να βγάζει κατα καιρούς κανείς τα χρήματα του διότι πιθανόν να έρθουν ώρες που δεν θα μπορεί να λάβει τίποτε. 

Θεωρώ πως οι φωτεινοί θέλουν να διατηρήσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τα χαρτονομίσματα, ως αξία. δε θέλουν να προκληθεί χάος, πόλεμος ή κατάρρευση των συστημάτων, αλλά επιθυμούν να καταστραφούν οι τράπεζες. Να μην έχουν πια τίποτε, να κηρύξουν πτώχευση. Οι άνθρωποι όμως που διαθέτουν τα μετρητά τους να μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τις αγορές τους με αυτά. Να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Θέλουν να έχουμε μια αρμονική μετάβαση. Προτείνω λοιπόν να βγάζουμε τα χρήματα μας και να αφήνουμε μόνον τα απολύτως απαραίτητα στις τράπεζες. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε να ασκούμε πίεση προς τις τράπεζες. Διότι αυτή τη στιγμή μπορούν να τραφούν μόνο από το δικό τους χυμό, με το να απαιτούν τόκους, προμήθειες για διάφορους λόγους κτλ και να επιπλέουν προς το παρών. Η Κίμπερλι δεν τους δίνει νέα χρήματα να βάλουν στο σύστημα. Κι έτσι περιμένουν με σταυρωμένα χέρια πότε θα καταρρεύσουν οι τράπεζες ή να σκεφτούν να αλλάξουν πράγματι πλευρά. 

Αυτό είναι το ένα. Εκτός αυτού είναι για την ανθρωπότητα σημαντικό να διατηρούν μια υψηλή δόνηση, να φέρουν υγεία στον εαυτό τους να είναι υγιείς και προπάντων να διαδίδουν τέτοιου είδους πληροφορίες παντού. Να γίνουν θέμα συζήτησης, διότι τα ΜΜΑ αποκρύπτουν τέτοια θέματα, ενώ γίνονται όλο και περισσότερες δημοσιοποιήσεις. Έχουμε αποδείξεις, έχουμε βίντεο, έχουμε μαρτυρίες από αυτόπτεις μάρτυρες... Θα δημοσιεύσω και εγώ όλα αυτά. Ο καθένας θα μπορεί να σχηματίσει τη δική του άποψη.  

 Jo Conrad : Θα τα ανεβάσεις στο youtube ή είναι ηχητικά αρχεία;

 Harald Thiers: Είναι ηχητικά αρχεία. 

 Jo Conrad : Πολύ ωραία μπορούμε λοιπόν να τα τοποθετήσουμε κάτω ακριβώς από αυτό το βίντεο στη σελίδα του Bewust TV (TV ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ). Για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το Bewust TV είναι μια αυτόνομη σελίδα. Πολλοί βέβαια την παρακολουθούν μέσω του youtube, αλλά εμείς θα τα προσφέρουμε τα ηχητικά αρχεία στη διάθεση σας στη σελίδα μας, δίχως να κινδυνεύουν να διαγραφούν από το youtube.   του 

 Harald Thiers: Απολύτως, ναι, ναι. 

 Jo Conrad : Θα είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα. Κι εσυ έχεις κάνει πολλά προς αυτή την κατεύθηνση *εννοεί εκπομπές και συνεντεύξεις. Μένεις πάντα στην επικαιρότητα και θαρρώ πως θα σε καλέσουμε και ξανά διότι έχεις τα αυτιά σου στραμμένα στις εξελίξεις... Με τον Τόμυ Γουίλιας... 

 Harald Thiers: Απολύτως. Και παρατηρώ πως πολλά πράγματα έρχονται σ΄εμένα. Μέσω της φίλης μου... μέσω της συννυφάδας της... τον αδελφό της... αυτό που συνέβη εκεί... Σε ποιον συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Αυτή η μάχη στο σύμπαν...  για την οποία έμαθα μόλις τρεις ημέρες μετά... Συναντώ κι έναν πολωνό, ο οποίος μπορεί να μου τα μεταφράσει και όλα αυτά... Λίγες μέρες μετά παίρνω και την επιβεβαίωση από έναν μυστικό πράκτορα, πως όλα αυτά είναι αληθινά. Τι να κάνω; 


 Jo Conrad : Αυτός ο μυστικός τι λέει για όλα αυτά;

 Harald Thiers: Δε μιλάει πολύ, αλλά γνωρίζω πως έχει πρόσβαση στα υψηλότερα στρατιωτικά κλιμάκια. Ακολουθεί μια πλήρως ανεξάρτητη γραμμή. Του είπα πως έχω μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με την 29η Αυγούστου και μου απάντησε "μπορώ κι εγω να σου πω κάτι σχετικά." Του είπα τότε, πριν να πω οτιδήποτε, πες μου εσύ πρώτα τι έχεις να πεις. Μου απαντά "Υπήρξε μια μεγάλη σφαγή στο σύμπαν που κράτησε 5 ώρες." Του αντιγύρισα τότε, " για τη σφαγή έμαθα κι εγώ, αλλά είσαι κακώς ενημερωμένος, μετά από 4 ώρες είχε λήξει". (γέλια). 

 Jo Conrad : Αλλά αυτός είχε την πληροφορία από τη δική του πλευρά ήδη. 

 Harald Thiers:  : Μα ναι ασφαλώς.  Επιβεβαίωσε πλήρως την πληροφορία. 

 Jo Conrad: Δεν μπορούμε καν να το φανταστούμε. 

Harald Thiers: Αυτοί του στρατού βλέπουν τα πάντα. Έχουν υπέρυθρες, βλέπουν τι συμβαίνει εκεί πάνω. Δεν μπορεί κανείς να τους κοροϊδέψει. Από τον ίδιο έχω και την επιβεβαίωση σχετικά με τον ιπτάμενο δίσκο που εμφανίστηκε στην Τουρκία. 

 Jo Conrad : Δεν είναι fake βίντεο που μπορεί κανείς να το μοντάρει στο κομπιούτερ. 

Harald Thiers: Όχι καθόλου. Ο ίδιος μου ανέφερε "μπορώ να σου πω ακριβώς σε ποια ημερομηνία ήταν." ΄Γνώριζε με ακρίβεια. Πόσες αποδείξεις να θέλω ακόμη; Από όλες τις πλευρές έρχονται και συνδέονται και επαληθεύονται πράγματα. Αποκτούν νόημα. 

 Jo Conrad : Το έχεις θέσει ως εργασία σου, ως αποστολή σου, να βγάζεις στη δημοσιότητα όλα αυτά τα πράγματα. Ασχολείσαι εδώ και χρόνια με όλα αυτά. 

Harald Thiers: Φυσικά ναι. Ερευνώ εδώ και είκοσι χρόνια. Θέλω να φτιάξω ακόμη ένα βίντεο σχετικά με την βασίλισσα της Αγγλίας. Έχω βρεί πράγματα απίστευτα. 

 Jo Conrad :  Μπορείς να αναφέρεις κάτι από αυτά; Είναι ανθρώπινο;

 Harald Thiers: Μπορούμε ευχαρίστως να κάνουμε ένα βίντεο σχετικά. Πρέπει να αναφερθούμε ξέχωρα σε αυτό. Μιλάμε για όντα δράκους, όλα αυτά υπήρχαν, απολύτως πραγματικά. Ήμουν πρόσφατα στο Κράκαου (Κρακοβία) της Πολωνίας. Εκεί υπάρχει δρακοσπηλιά. Μια γυναίκα που ζούσε στη Σλοβακία, η Ελισάβετ φον Μπάτορυ, που έκανε μπάνιο με ανθρώπινο αίμα. Κατά την άποψη μου δεν ήταν άνθρωπος αλλά ερπετοειδής. Ο αδελφός της ήταν ο Στέφανος φον Μπατορυ, του οποίου η σαρκοφάγος βρίσκεται στην Κρακοβία. Μπορστά σε αυτή στεκόμουν πριν λίγες μέρες (φωτο στο 52:37 και  52:39). ένας γνωστός μου που επίσης βρέθηκε εκεί χρειάστηκε να κάνει πρώτα πίσω, διότι έχει ένα απίστευτο ενεργειακό πεδίο. αυτή η Ελισάβετ φον Μπάτορυ δεν πέθανε ποτέ. Κάθισε ως πρώτη στο θρόνο της Αγγλίας και κάθεται ακόμη και σήμερα στο θρόνο ως Ελισάβετ ΙΙ. έχω βρεί όλα τα κομμάτια του παζλ. Είναι απίστευτο. 

 Jo Conrad : Και ο Ντέιβιντ Άικ έχει μιλήσει σχετικά, αλλά συνήθως σκεφτόμαστε... "καλά, αλλά..."

Harald Thiers: Εδώ είχε βιντεοσκοπηθεί σε δημόσια συγκέντρωση της και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν έπαιρναν τηλέφωνα ζητώντας εξηγήσεις επειδή έβλεπαν κάτι διαφορετικό από την ανθρώπινη μορφή της. Ακολούθως δημοσιεύτηκε εξήγηση επίσημα στη βασιλική σελίδα της. 

Jo Conrad : Βέβαια δεν υπάρχει πια δημοσιευμένο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι μέσω των οποίων μπορούμε να το λάβουμε. 

Harald Thiers: Το πιο εκπληκτικό είναι πως η βασίλισσα, όταν είχε παντρευτεί , γύρω στο 1950, τον πρίγκιπα Φίλιππο της, είχε φέρει όλο το κρασί για τους καλεσμένους της 5 με 6.000 χιλιόμετρα αεροπορικής γραμμής, μακριά, από τον πύργο, από τα αμπέλια της Ελισάβετ φον Μπάτορυ από τη Σλοβακία. (φώτο στο 53:45)- Κι αυτό ανήκει στην... (εκκλησία; βασίλισσα; δεν ακούγεται καθαρά...) μέχρι σήμερα. Αυτό το ίδιο κρασί συνέχισε να το παραγγέλνει εκεί μέχρι πριν από δύο χρόνια. Το κρασί του οίκου της. Ορίστε...;! Και ο πρίγκηπας Κάρολος έδωσε μια συνέντευξη, όταν πήγε στη Ρουμανία ...

Jo Conrad : Το παραδέχτηκε.

Harald Thiers: Ο πρίγκηπας ήθελε να γίνει βασιλιάς της Ρουμανίας και τον ρώτησαν πως του ήρθε η ιδέα. Εντάξει έχουν μερικά εξοχικά στη Ρουμανία... τον ρώτησαν αν έχει κάποια κληρονομικά δικαιώματα. Τα λόγια του στην αγγλική ήταν "Τhe genealogy shows I am descended froma Vlad thw Impaler, so Ia have a bit of a stake in thw country". (* Πρίγκηπας Κάρολος, στο ντοκιμαντέρ σχετικά με τα Καρπάθια Όρη, 2011/ εικόνα στο 54:16). Δηλαδή είπε πως κατάγεται από την οικογένεια του Βλαντ, του δράκουλα. Και κατόπιν ανακάλυψα ένα βιβλίο με τίτλο "ο δράκουλας ήταν γυναίκα" γραμμένο από Αμερικάνο καθηγητή (φωτο στο 54:30). Ο Δράκουλας ήταν γυναίκα. Όταν συνειδητοποίησα... η Ελισάβετ φον Μπατορυ ήταν παντρεμένη δήθεν με κάποιο Ούγγρο στρατιωτικό κι αυτός παλούκωνε τον κόσμο κατά εκατοντάδες χιλιάδες (φωτο 54:49). Kαι σύμφωνα με τον καθηγητή ο δράκουλας ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα. Και σήμερα κάθεται στο θρόνο. Ορίστε;! Κι ο γιος της ο Κάρολος ήθελε να γίνει βασιλιάς της Ρουμανίας. Κι εκεί λαμβάνει χώρα η ιστορία του δράκουλα. Κι εκεί στη Ρουμανία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις Butegi (photo 55:04). Και εδω συμπληρώνεται κι αυτό το κομμάτι του παζλ. 

Jo Conrad : εκεί στο Λονδίνο, στο City, έχουμε παντού αυτούς τους δράκους... (*φωτο 55:11), παντού τους βλέπεις εκεί.

Harald Thiers: Και η Ελισάβετ φον Μπατορυ έχει σαν οικόσημο της 3 νύχια δράκου. (*φωτο 55:18) To ίδιο και ο Στέφαν φον Μπάτορυ. τα έχω φωτογραφίσει όλα. 

Jo Conrad : Το ωραίο με την ιστορία του δράκουλα είναι πως όταν βγαίνει στο φως του ήλιου, μετατρέπεται σε σκόνη...

Harald Thiers: Ναι, είναι ένας όμορφος μύθος. 

Jo Conrad : δεν ξέρω, αλλά καλά, ισχύει γενικά πως δεν μπορούν να αντέξουν την ενέργεια του φωτός και της αγάπης, αλλά προτιμούν να μένουν με τη σκοτεινή τους ενέργεια. 

Harald Thiers: Η Ελισάβετ φον Μπατορυ ήταν η αδελφή του και μπορούμε να εικάσουμε πως ζει μέχρι σήμερα. αυτοί οι ερπετοειδής μπορούν να γίνουν χιλιάδων χρόνων. Πήρα λοιπόν όλα αυτά τα κομμάτια του πάζλ, βαθιά μέσα από το παρελθον και μπορεί να ακούγεται απίστευτο, δεν έχει δημοσιεύσει κανείς σχετικά, θα γελειοποιηθώ αν μιλήσω σχετικά, οπότε ζητώ άνωθεν επιβεβαίωση, ζητώ να μου σταλεί κάποιο σημάδι. Ήμουν με το αυτοκίνητο μου στα σύνορα και βλέπω ένα μικρό χάλκινο νόμισμα στο έδαφος. Α, σκέφτηκα θα το χρησιμοποιήσω στο επόμενο γέμισμα με βενζίνη. Κι όταν βρέθηκα στο βενζινάδικο το κοιτώ καλά. Δεν ήταν νόμισμa των 2 σεντ, αλλά όπως αναγραφόταν στην πίσω του πλευρά "1 πέννυ" (μία πένα). Το γυρνώ από την άλλη πλευρά και ποιός μου χαμογελά; Η βασίλισσα της Αγγλίας. 

Jo Conrad : Το να το βρεις ακριβώς εκεί ήταν πράγματι απόδειξη. 

Harald Thiers: εκπληκτικό, εκπληκτικό, εκπληκτικό. Μου έρχονται όλα αυτά τα κομμάτια του παζλ και όλα μπαίνουν στη θέση τους και σχετίζονται μεταξύ τους. Και ο Ράντομιρ, ο άντρας που πλασαρίστηκε σαν Ιησούς Χριστός, ο οποίος ήταν ο σύζυγος της Μαρίας της Μαγδαλινής, ζούσε στη νότια Γαλλία και σταυρώθηκε το 1086 στην Κωνσταντινούπολη. Ήμουν στον τάφο του. 17 μέτρα μήκος. Μπορούμε ακόμη και σήμερα να τον επισκεφτούμε.

Jo Conrad : 17 μέτρα;

Harald Thiers: 17 μέτρα. Ψηλά στο βουνό, στην Ασιατική πλευρά, στο Λέκος (;)(*φωτο 57:00 o Ιησούς Χριστός, ή ακριβέστερα ο Ράντομιρ και η εγκυμονούσα Μαρία Μαγδαλινή.. και οι δύο είναι ξανθοί... αυθεντικό μεσαιωνικό βιτρώ) εκεί βρίσκεται θαμένος.. 
Τον ονομάζουν μεγάλο ακόλουθο του Μωάμεθ. Υπάρχει πινακίδα με το όνομα του Ιησούς (*φωτο 57:07) που μας το πουλούν και σαν Γιοσουα κτλ. Αλλά εκεί βρίσκεται ένα μικρό παρεκκλήσι (*φωτο 57:12) και αναγράφεται στους τουριστικούς οδηγούς, αν ήταν ο μεγαλύτερος ακόλουθος του Μωάμεθ (φωτο 57:19) ... τότε... σαν τη Μέκκα θα τον είχαν θαμμένο κάτω από μαύρη πέτρα. Παρεμπιπτόντος κινούνται εκεί αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού. Τα ενεργειακά κέντρα της γης, τα τσάκρα της, κινούνται δεξιόστροφα. Με την αντίθετη τους κίνηση τα καταστρέφουν όλα στη Μέκκα. Στην Κωνσταντινούπολη όπου σταυρώθηκε δεν λένε κουβέντα σχετικά. Πρέπει να ερευνήσει κανείς για να φτ΄σει σε αυτή την πληροφορία. Ο Ανατόλι Φομεγκο, ο Νικολαι Λεβασωφ έχουν ερευνήσει κι έχουν αναφερθεί σχετικά. Αλλά αυτό είναι άλλο πολύ ενδιαφέρον θέμα. 

Jo Conrad : Θα πρέπει να γράψεις βιβλίο σχετικά, αλλά και εμείς θα συνεχίσουμε να σε καλούμε μετά χαράς στις εκπομπές μας κι εσύ ο ίδιος θα κάνεις δικές σου εκπομπές φαντάζομαι εδώ κι εκεί...

Harald Thiers: Την ερχόμενη Δευτέρα έχουμε το λάιφ στις 8μμ όπου θα μιλήσουμε πάλι για τη μάχη. Ποιός ήταν ενταντίον τίνος. Τι συνέβη. Ποιά αποτελέσματα κτλ κτλ. 

Jo Conrad : Υπέροχα. Σε ευχαριστώ για τη διεισδυτική σου ματιά. Είναι συγκλονιστικό. Γνωρίζω πως πολλοί τηλεθεατές δεν μπορούν καν να φανταστούν κάτι τέτοιο, αλλά θα το αφήσω λίγο να το χωνέψω πρώτα για εμένα τον ίδιο. Το αποδέχομαι... Μπορεί να μην ισχύουν όλα... αλλά έχω την αίσθηση πως υπάρχει αλήθεια σε όλο αυτό. Πολλοί μπορεί να σκεφτούν "α, ωραία, δε χρειάζεται να κάνω τίποτε, αυτοί από πάνω τα κάνουν όλα". Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τίποτε. εντελώς αντίθετα. Πρέπει οι ίδοι μας να βάλουμε τάξη στη Γη και να την απελευθερώσουμε από τις σκοτεινές ενέργειες. Κι αυτό σχετίζεται και με τη δική μας ενέργεια. Με το ποια κατεύθυνση δίνουμε στην ενέργεια μας. Θεωρώ πως αυτό είναι επίσης σημαντικό. Το να φέρνουμε συχνά στο νου μας το γεγονός πως εμείς ως άνθρωποι είμαστε επίσης φωτεινές οντότητες. Να συνδεόμαστε με αυτή την αλήθεια και να μην χωριζόμαστε από αυτή. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Σε ευχαριστώ Χάραλντ Θίερς . 

Harald Thiers: Ευχαρίστως. Γειά Χαρά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters