Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΤΡΩΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί ομιλούν την ελληνική και είναι αυτόματα και έλληνες;;;

Ακούστε στο επόμενο βίντεο του Αγγελάτου τον σχολιαστή από την Αττική να πετάει φλόγες κατά των πρακτόρων στο Πανελλήνιο. Ακούστε με ποιον ακριβώς τρόπο κατακαίει όλη την πανούκλα των ελληνόφωνων πολιτικών πρακτόρων (με όβρια προέλευση ή προσκύνημα σε μυστικές λέσχες θανάτου) για το σοκαριστικό τελος της χώρας από τις οργανωμένες ελεύσεις λαθρομεταναστών ισλαμιστοπιθήκων.


Οι πίθηκοι έρχονται για πολλαπλασιασμό και παραγωγή σκατού στην ζούγκλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν την Ελλάδα! Ο Κατρακούλης και όλοι οι προηγούμενοι πράκτορες λαμβάνουν εντολές για τον αφανισμό μας σαν έθνος!

Όταν οι έλληνες γέροντες πεθαίνουν από το κρύο, την πείνα και δεν έχουν να πληρώσουν την ΔΕΗ, οι πίθηκοι ταίζονται με 5 γεύματα την ημέρα, υποστηρίζονται κοινωνικά, λαμβάνουν επιδόματα για να γκαστρώνουν πιθήκια που πρέπει να μας μπολιάσουν και να μας εξαφανίσουν.
Οι πολιτικοί σας είναι ξεκάθαρα πράκτορες και οικονομικοί εκτελεστές των ελλήνων, και το αποδείχνουν με όλα τα προδοτικά μέτρα που έχουν λάβει την περασμένη δεκαετία!!! Εσείς κυνηγάτε το 10ρικο για να πληρώνετε εφορίες για χρέη παγίδας.

Οι έλληνες της διασποράς στο βίντεο έχουν ακόμη αναμνήσεις και εικόνες από την Ελλάδα της δεκαετίας του 50 και 60, όταν υπήρχαν μόνο έλληνες και αδελφοσύνη μεταξύ μας και γι αυτό κάποιοι σχολιαστές πιστεύουν ότι ο ελληνισμός δεν χάνεται. Δυστυχώς ο ελληνισμός χάθηκε από την στιγμή που ο οικονομικός πράκτορας ΓΑΠ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο διαλαλώντας ότι όλοι οι έλληνες είναι διευθαρμένοι, ενώ μόνο οι πολιτικοί και τα κομματόσκυλα ήταν διεφθαρμενοι. 

Μας χτύπησε μέσα στην φωλιά μας αδέλφια έλληνες!!!
Υπόγραψε τα Μνημόνια αφανισμού μας ενώ υπήρχαν πολλοί άλλοι τρόποι, όπως η έκδοση της δραχμής από έλληνες. Η αποστολή του όμως ήταν άλλη. Το Κάρμα του όμως έχει υπογράψει το τέλος του.

Εάν δεν κατανοήσουμε τα λόγια του έλληνα από την Αττική μέσα σε πέντε χρόνια θα βλέπετε μόνο ισλαμοπιθήκους στους δρόμους της Ελλάς! Δεν είναι σενάριο συνωμοσίας αλλά η αλήθεια που έγινε πραγματικότητα με τον Δούρειο Ίππο του Ελληνισμού που οργάνωνε την εξόντωση μας για δεκαετίες. 

Οι έλληνες εξοντώνονται συστηματικά βάσει οργανωμένου σχεδίου, η Ελλάδα θα γίνει η Ζούγκλα της Σιών γεμάτη από ισλαμοπιθήκους αν δεν εκκαθαριστεί άμεσα ο στάβλος του Αυγεία...




KORAKS
THEODOROS ILIA DRASI


https://greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters