Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ !!! Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Ποιος μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι αυτά που μας παρέδωσαν ως τυπικά μέσα στην Εκκλησία είναι από τον Θεό, δηλαδή κατά προτροπή Θεού; 
Γνωρίζετε ποιος ήταν κάθε φορά πίσω από ένα τυπικό που έχει καθιερωθεί μέσα στην Εκκλησιαστική ακολουθία; Ποιος θα μας το πει άραγε; Μα τα ίδια τα κείμενα και ο Έλλην νους, ο φίλος της Σοφίας (Σοφία=Θεός). 
Η έρευνα και η γνώση της έρευνας. Έλα όμως που στις μέρες μας, ήρθαν και αποκαλύψεις Κυρίου που επισφραγίζουν αυτά που κάποιοι και τώρα και παλαιότερα είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν. 

Βέβαια θέλει ανοικτό μυαλό, ελεύθερο πνεύμα σαν και αυτό που είχαν οι πρόγονοί μας, οι οποίοι δεν έμπαιναν σε καλούπια, ως ανυπότακτοι, στο σκότος, τον σκοταδισμόστο ψεύδος, για να αντιληφθείτε τι παίζεται! 
Δέστε λοιπόν ένα μικρό δείγμα υμνολογίας στον Ισραήλ στις ακολουθίες της Εκκλησίας! 
Ξεκινάμε με τις προσευχές του Μεσονυκτικού, την πρώτη πρωινή προσευχή που συνήθως στα μοναστήρια  αναγιγνώσκεται. 
Ψαλμ. 50 …. Αγάθυνον, Κυριε εν τη ευδοκία σου την Σιών, και οικοδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ…… Ένας ψαλμός που διαβάζεται πολλές φορές την ημέρα και όντως είναι ψυχοφέλιμος. Αλλά οι δύο τελευταίοι στίχοι δεν κολλάνε στα δάκρυα της μετανοίας…… ! 
Σχόλια-ερμηνεία: Ευχόμαστε στο Θεό να φανεί αγαθός στην Σιών, σε αυτήν που αρνήθηκε τον Χριστό, σε αυτήν που ηγείται του πολέμου αιωνίως κατά του Χριστού και τον παρακαλούμε να ξαναγίνει ελεύθερη όπως και έγινε. Τελικά έπιασαν οι προσευχές αιώνων!!  
Ψαλμ. 120 ….. Ιδού, ου νυστάξει, ουδέ υπνώσει ο φυλάσσων τον Ισραήλ… Ο Θεός του Ισραήλ δεν είναι ο δικός μας Τριαδικός Θεός.  
Ψαλμ. 133 …. Ευλογήσαι σε Κύριος εκ Σιών, ο ποιήσας τον Ουρανόν και την γην. Συγνώμη από την Σιών θα μας ευλογήσει ο Θεός; Εκεί κατοικεί; Τότε δεν είναι ο δικός μας Θεός, γιατί αυτός κατοικεί στον Ουρανό, αλλά γνωρίζω ότι το προσκεφάλι του το έχει στην Ελλάδα. Εμείς να μην μιλήσουμε αλληγορικά;; 
Εσείς νομίζετε ότι αυτά τα έβαλαν τυχαία, οι όποιοι, δεν με απασχολεί ποιοι, αν και γνωρίζω, το σκοπό βλέπω. 
Πάμε στον ΌρθροΣτα καθίσματα των ψαλτηρίων, σε διάστημα 15 λεπτών προφέρουμε το εβραϊκό  «αλληλούια» 27 φορές, επί τρία ψαλτήρια, (Άγιο Όρος) 81 φορές. Εμείς δεν έχουμε την αντίστοιχη λέξη, πάσχουμε από λέξεις στην ελληνική; Τι πιο όμορφο να φωνάζω όχι 81 αλλά 810 φορές, δόξα σοι ο Θεός, στην γλώσσα που μιλούσε και ο Χριστός, στη γλώσσα των αγγέλων. 
Κάθε Σάββατο, το πρώτο κάθισμα ψαλτηρίου ξεκινάει με τον ψαλμό 64. Και τι λέει, «… Σοι πρέπει ύμνος ο Θεός εν Σιών και σοι αποδοθήσεται ευχή εν Ιερουσαλήμ…» Φοβερό έτσι, και το έβαλαν Σάββατο, την Ιερά μέρα των Εβραίων, λέτε να είναι τυχαίο; Πολλές συμπτώσεις ρε παιδιά! 
Δεν αρνούμαστε την ωφέλεια των ψαλμών, αν και αποδεδειγμένα οι 80 δεν ήταν του Δαυίδ, αλλά το ότι συχνά πυκνά εμφυτεύθηκαν σε καθημερινές προσευχές Ορθοδόξων και μάλιστα Ελλήνων, όπου δεν έχουν νόημα, ούτε καρπό πνευματικό. Όμως έχουν δοξασίες στον Ισραήλ, που δεν έχει τον ίδιο Θεό με εμάς! 
Αναβαθμοί, Ήχος Δ΄, Αντίφωνο Α΄Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από  του Κυρίου….  Δηλαδή, ευχόμαστε στον Θεό όσοι μισούνε τους Ισραηλίτες και τους Σιωνιστές κατ΄επέκταση ας εξαφανιστούν από το πρόσωπο του Θεού. Μάλιστα, και ποιος αγαπάει τον Ισραήλ σήμερα με την πολιτική που ακολουθεί! Όλοι αυτοί, ανάθεμα δηλαδή, ωραία προσευχή! 
Όλοι οι Ειρμοί των πρώτων Ωδών (8), έχουν αναφορά στον Ισραήλ! Εγώ τώρα ψάχνω να βρω την κάπου την λέξη Ελλάς, η οποία περικλείει μέσα της δεκάδες εκατομμύρια μαρτύρων και Οσίων! 
Πάμε στα μεγαλυνάρια της Θεοτόκου 
… Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους, καθώς ελάλησε προς τους πατέρες ημών, τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού έως αιώνος. 
Εδώ είναι η τέλεια προπαγάνδα, υπέρ του Ισραήλ,  το παιδί του Θεού!! Ρε θα μας τρελάνουν, μα ο Ισραήλ τον αρνήθηκε και τον σταύρωσε. ΗΤΑΝ, τώρα είμαστε εμείς οι Έλληνες! Το είπε ο ίδιος ο Κύριος: «Θα σας πάρω την βασιλεία και θα την δώσω σε ένα έθνος που θα παράγει τους καρπούς της» 
Δηλαδή π. Διαθήκη τέλος, εμείς είμαστε στην Κ. Διαθήκη. Είδατε κανέναν πατέρα όταν κάνει νέα διαθήκη  να διατηρεί και την παλιά, την σχίζει την παλιά, άλλο αν κρατάει και όρους από την παλιά;  Καταλάβατε; Δύσκολο, αφού έχει πέσει πλύση εγκεφάλου αιώνων! 
Γιατί όλα αυτά τα ανούσια εμβόλιμα στο χώρο της λατρείας και της αληθείας; Δέστε τα και εσείς, μην τα περνάτε έτσι, έχουν βάθος και σκοπιμότητες! Αναζητείστε τις σκοπιμότητες και θα χαρείτε που θα μάθετε! 
Ακόμα ψάχνω μια προσευχή, ή έστω μια αναφορά για την καημένη την χώρα μου! 
Πάμε στους Αίνους:  …. ευφρανθήτω Ισραήλ επί τω ποιήσαντι αυτόν, και υιοί Σιών αγαλλιάσθωσαν επί τω βασιλεί αυτών. 
… Ας ευφρανθεί ο Ισραήλ που τον έκανε ο Θεός έθνος και όλοι οι Εβραίοι για τον βασιλιά τους…. Φυσικά και αυτοί οι στίχοι- προσευχές δεν έχουν καμία ωφέλεια στην λατρεία του Θεού μας. Έχουν όμως την σημασία τους, για αυτούς που τα έβαλαν στην ακολουθία. Και η αξία είναι να υμνούνται αυτοί που μας μισούν, αυτοί που μίσησαν τον Χριστό! Αυτοί που τον αρνήθηκαν πολύ προτού έρθει στην γη.  
Μα λέει, τι λές τώρα πάτερ, αυτά τα έβαλε η Εκκλησία. Αλήθεια η εκκλησία τα έβαλε; Και σας ρωτώ τι σημαίνει Εκκλησία; Το Ιερατείο των Εβραίων (και αυτοί θύματα ήταν, άλλοι κάνουν κουμάντο στην γη) που έμπαινε διαχρονικά στην διοίκηση της Εκκλησίας τα έβαλε! Πίσω από την Ιερή λέξη Εκκλησία, κρύβονται πάντα καθάρματα και τέρατα. 
Πάρτε την σημερινή κατάσταση, φούλ μασονία μέσα στην Εκκλησία! Θα έρθουνε οι επόμενες γενεές και θα αποδεχθούν ως παράδοση ότι μας έχει αφήσει ο αρχιμασόνος και πρώην λοχαγός του Τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος. Αααααα! το είπε η Εκκλησία, υπακοή!! 
Γι΄αυτό ο Χριστός μας είπε ερευνάτε τις Γραφές και δεν εννοούσε μόνο τις Αγίες Γραφές, αλλά κάθε γραφή. Γιατί αυτά που μας έκρυψαν είναι περισσότερα από αυτά που δεν μπόρεσαν να κρύψουν ή να κάψουν. Γιατί δεν είχαν εξουσία για όλα! 
Θ. Λειτουργία:  
Γενικώς δεν θα ακούσουμε και εδώ ούτε μία φορά τις λέξεις Χριστός (το,  Όσοι εις Χριστόν εμβαπτίσθηκε, ακούγετε σπάνια) και Ελλάς, κάθε άλλο, στο άγιος άγιος Κύριος Σαβαώθ, θα υμνήσουμε έναν πνευματικό γιο του διαβόλου, που το όνομα αυτό δεν υπάρχει στα πρωτότυπα της π. Διαθήκης. Και αναρωτιέμαι, δεν έπρεπε στην χώρα που τον αγάπησε όσο καμία άλλη στην γη, εδώ που τόσοι Άγιοι έδωσαν την ζωή τους, να έχουμε μια προσευχή για αυτήν την αγαπημένη Του Ελλάδα 
Όποιος και να ήταν τέλος πάντων αυτός ο Σαβαώθ, εμένα τι με αφορά, μέσα στην ιερότερη στιγμή της Θ. Λειτουργίας που θέλω να φωνάξω το όνομά Του, ΙΗΣΟΥ, το γλυκύτατο υπέρ παν όνομα! 
Πάμε λίγο στον εσπερινό: …Νυν απολύεις τον δούλον σου δέσποτα κατά το ρήμα σου εν ειρήνη, ότι  είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριον σου, ό ητοίμασας κατά πρόσωπον πάντων των λαών, φως εις αποκάλυψιν εθνών και δόξαν λαού σου Ισραήλ. 
Μάλιστα, ο λαός του «Τριαδικού Θεού», ρε τι τραβάμε!! 
Είναι σαν μας λένε εδώ, ότι και να κάνετε θα μας έχετε πάντα μπροστά σας και εκεί όπου δεν μπορούμε να σας καταργήσουμε θα σας χειραγωγούμε όπως και όσο μπορούμε. 
Υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι στίχοι που υμνούν και δοξάζουν τον Ισραήλ, για συντομία χρόνου σταματώ εδώ. 
Απίστευτο, 365 μέρες τον χρόνο, ούτε μια προσευχή ή έστω μια αναφορά για την Ελλάδα μας, στις καθημερινές ακολουθίες 
Ευτυχώς υπάρχει μια ευχή στο τέλος κάθε ακολουθίας που εύχεται ο Ιερέας, υπέρ του ευσεβούς ημών έθνους, που δεν είναι πια ευσεβή, αλλά ασεβές! Βλέπετε η τυπικότητα μέσα στην Εκκλησία, δεν αλλάζει με τίποτα και φτάνουμε σε ευχές, που κοροϊδεύομε τον Θεό! Ευτυχώς που ο Θεός δεν ασχολείται με τυπικούρες 
Η δόλια συνύπαρξη Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού, έδεσε τέλεια από Εβραίο αυτοκράτορα, τον τέταρτον αιώνα (Θεοδόσιος) και από εβραίους μέσα στην Εκκλησία και στο κράτος τον όγδοο και τον ένατον αιώνα, όταν γράφτηκαν σχεδόν όλες αυτές  οι ακολουθίες.  
Τότε που οι εικονομάχοι αιρετικοί κυβερνούσαν περί τα 110 χρόνια, όσα και σήμερα οι Οικουμενιστές.  
Οι Άγιοι αγαπητοί μου, που κάποιοι απ΄αυτούς είναι και υμνογράφοι έχουν εκπληκτικά ποιήματα, όπως ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, δεν το συζητάμε αυτό, τα εμβόλιμα που σας ανέφερα είναι στίχοι ψαλμών που γράφτηκαν από εβραίους και ενσωματώθηκαν στις καθημερινές Εκκλησιαστικές ακολουθίες! 
Και επαναλαμβάνω, γιατί δεν υμνολογούμε την Κωνσταντινούπολη με την Αγιά Σοφιά, για παράδειγμα, που την προστάτευε θαυματουργικά και την έσωσε από δεκάδες βάρβαρες φυλές η Παναγία  μας που ήταν αιώνια προστάτιδά της;  
Ενώ ο Χριστός τι είχε πει για την Ιερουσαλήμ; «Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ η αποκτένουσα τους προφήτας και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους προς αυτήν……. ιδού αφίεται υμίν ο οίκος υμών έρημος».   
Μέσα στην υμνογραφία της Εκκλησίας υπάρχει στην Αναστάσιμη ακολουθία η Εβραϊκή λέξη «Πάσχα, εκ του Εβραϊκού  πασέχ». Εμείς όμως οι Ορθόδοξοι γιορτάζουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ανάσταση ζωής, δεν γιορτάζουμε το πέρασμα της Ερυθράς Θάλασσας, αυτό σημαίνει Πάσχα, αυτό γιορτάζουνε οι Εβραίοι ακόμα και σήμερα.  
Αφού καθιερώθηκε έτσι από την Εκκλησία, ο κάθε μεταγενέστερος Άγιος παίρνει ως αταλάντευτα δεδομένα, τυπικά και λέξεις, που μας παρέδωσε η Εκκλησία. Τα λέω για αυτούς που μου λένε, μα δεν θα μας τα λέγανε οι Άγιοι!  
Και να το πάω λίγο πιο πέρα για να καταλάβετε ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα παρείσακτα.  
Την Κυριακή της Αναστάσεως (Πάσχα), όλοι οι Χριστιανοί σφάζουν αρνιά και τα ψήνουν στην σούβλα. Γιατί; Αφού είναι ένα βάρβαρο εβραϊκό έθιμο που τους θυμίζει την έξοδο τους από την δουλεία της Αίγυπτου!! Περνιούνται στον Ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης, εβραϊκά εθιμοτυπικά και μάλιστα βάρβαρα! 
Μα θα μας πουν τώρα πάλι οι σπουδασμένοι στις θεολογικές σχολές της  μασονίας, είναι αλληγορικά όλα αυτά, και η Εκκλησία αυτό το πέρασμα από τον θάνατο στην ζωή εννοεί με την λέξη Πάσχα! Έλληνες είστε ερευνάτε λίγο, τι αλληγορίες και μπούρδες μου λέτε, τα πάθη του Χριστού και την Ανάστασή Του γιορτάζουμε.  
Όλη αυτή η σκευωρία κατά του Ελληνισμού που είναι η προπαιδεία για την Ορθοδοξία, θα αποκατασταθεί επί βασιλέως Ιωάννου και τότε θα νιώσετε σε βάθος πόσο μας εμπαίζαν τα εκάστοτε σκυλιά κοσμοκράτορες!  
Έτρεμαν το εκρηκτικό μείγμα Ελληνισμού Χριστιανισμού που άρχισε να διαφαίνεται από τους πρώτους αιώνες. 
Η Ελληνορθόδοξη πίστη μας δεν σβήνει έστω και με όλες αυτές τις Εβραϊκές εμβόλιμες δοξασίες.  
Στις προσωπικές μου ακολουθίες, έχω κόψει όλα τα «Αλληλούια» και τα έχω αντικαταστήσει με την φράση «Δόξα σοι ο Θεός». Και πόσο το χαίρομαι, δεν σταματάει η γλώσσα μου να δοξάζει τον Θεό στα Ελληνικά! Τέρμα και οι λέξεις Ισραήλ και Σιών. Τις αντικατέστησα με τις λέξεις ΕΛΛΑΣ και το Έθνος σου Κύριε! 
Ελλάς το μεγαλείο σου, σε τρέμουν οι βάρβαροι! 
ta.moysis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters