Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η Πραγματική «Τρομοκρατία»: Ισραηλινός Στρατιώτης Πυροβολεί Πισώπλατα Άοπλο Παλαιστίνιο Έφηβο (Σκληρό Βίντεο)

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει βίντεο που καταγράφει ισραηλινό στρατιώτη να πυροβολεί πισόπλατα και από μεγάλη απόσταση έναν Παλαιστίνιο έφηβο, ο οποίος είναι εμφανές ότι δεν αποτελούσε με κανέναν τρόπο απειλή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν ενάμισι περίπου χρόνο στο πέρασμα al-Zaeem στην βορειοανατολική Ιερουσαλήμ, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, προκαλώντας οργή.

Ο ισραηλινός στρατιώτης φωνάζει στον νεαρό Παλαιστίνιο να μείνει μακριά τους. Εκείνος υπακούει και απομακρύνεται με τα χέρια ψηλά. Τότε όμως δέχεται μία πισόπλατη σφαίρα από τους στρατιώτες.
Οι χρήστες των social media κάνουν λόγο για το «πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας». Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν κατά καιρούς στις κατεχόμενες παλαιστινιακές περιοχές, που όμως σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι η διεθνής κοινότητα εξακολουθεί να αναγνωρίζει την ανατολική Ιερουσαλήμ και την Δυτική Όχθη ως κατεχόμενες από τους ισραηλινούς περιοχές, μετά τον πόλεμο του 1967, και να καταδικάζει τον οργανωμένο εποικισμό από το κράτους του Ισραήλ με ταυτόχρονο καθεστώς «Απαρτχάιντ» για τους Παλαιστίνιους.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε πριν μερικούς μήνες τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του βασικότερου συμμάχου του Ισραήλ, να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» στο παλαιστινιακό ζήτημα.



http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters