Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Η Πραγματική «Τρομοκρατία»: Ισραηλινός Στρατιώτης Πυροβολεί Πισώπλατα Άοπλο Παλαιστίνιο Έφηβο (Σκληρό Βίντεο)

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει βίντεο που καταγράφει ισραηλινό στρατιώτη να πυροβολεί πισόπλατα και από μεγάλη απόσταση έναν Παλαιστίνιο έφηβο, ο οποίος είναι εμφανές ότι δεν αποτελούσε με κανέναν τρόπο απειλή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν ενάμισι περίπου χρόνο στο πέρασμα al-Zaeem στην βορειοανατολική Ιερουσαλήμ, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, προκαλώντας οργή.

Ο ισραηλινός στρατιώτης φωνάζει στον νεαρό Παλαιστίνιο να μείνει μακριά τους. Εκείνος υπακούει και απομακρύνεται με τα χέρια ψηλά. Τότε όμως δέχεται μία πισόπλατη σφαίρα από τους στρατιώτες.
Οι χρήστες των social media κάνουν λόγο για το «πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας». Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν κατά καιρούς στις κατεχόμενες παλαιστινιακές περιοχές, που όμως σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι η διεθνής κοινότητα εξακολουθεί να αναγνωρίζει την ανατολική Ιερουσαλήμ και την Δυτική Όχθη ως κατεχόμενες από τους ισραηλινούς περιοχές, μετά τον πόλεμο του 1967, και να καταδικάζει τον οργανωμένο εποικισμό από το κράτους του Ισραήλ με ταυτόχρονο καθεστώς «Απαρτχάιντ» για τους Παλαιστίνιους.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε πριν μερικούς μήνες τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του βασικότερου συμμάχου του Ισραήλ, να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» στο παλαιστινιακό ζήτημα.http://www.ksipnistere.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters