Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Xαος στη Βρετανία- Θα αποτρέψει η Νέα Τάξη το κλείσιμο της Βουλής; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό τουλάχιστον στοχεύει!
Τις τελευταίες ώρες είδαμε αυξημένες κινητοποιήσεις των αριστερόστροφων κατά του Τζόνσον, οι οποίοι έχοντας λάβει το «άτυπο» πρόσταγμα από τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων, αντιδρούν.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, αφού η βασίλισσα ενέκρινε την πρόταση του Τζόνσον, την ερχόμενη Τρίτη η βουλή των λόρδων αναμένεται να κλείσει έως και τις 15 Οκτωβρίου, ενώ δυο εβδομάδες αργότερα η Βρετανία θα βγει επίσημα από την Ε.Ε.


Χιλιάδες πολίτες πρόκειται να βγουν στους βρετανικούς δρόμους την Τρίτη (3/9), σε μια κίνηση διαμαρτυρίας κατά της αναστολής λειτουργίας της βουλής, ενώ παράλληλα το δικαστήριο θα αποφανθεί για τις τρεις ξεχωριστές νομικές προσφυγές που έχουν κατατεθεί εναντίον της απόφασης του Τζόνσον.
Εντύπωση προκαλεί η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας και μέλος των συντηρητικών, Τζον Μέιτζορ, ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά κατά του Τζόνσον, για το κλείσιμο της βουλής. Παράλληλα, παρά την κατακραυγή που δέχεται από πολλούς αριστερούς, έχει την στήριξη του Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, πρόσφατα δήλωσε πως ο Τζόνσον είναι ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη το Λονδίνο! Όπως όλα δείχνουν ακολουθά τα ιδεολογικά χνάρια της Εθνικής Δεξιάς, γιαυτό και είναι απεχθής στη Νέα Τάξη.
Για να τον ρίξουν, έβγαλαν στους δρόμους «κάθε καρυδιάς καρύδι», να φωνάζει συνθήματα κατά της…χούντας και του «πραξικοπήματος» που έκανε ο Τζόνσον, όπως χαρακτηριστά λένε. (εδώ γελάμε).
Διασημότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι ηθοποιοί Χιού Γκραντ και Στίβεν Φράι, ο συγγραφέας Φίλιπ Πούλμαν, η κωμικός Τζένυ Εκλαίρ επιτέθηκαν επίσης στον πρωθυπουργό της Βρετανίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων επιθέσεων είναι ο Χ.Γκραντ. Πριν μερικές ημέρες έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter : «Δεν θα γ@@…σεις το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για τις οποίες ο παππούς μου πολέμησε σε δύο πολέμους».
Ο Στίβεν Φράι είπε πως ο Τζόνσον έκανε ένα «αρρωστημένο, βάναυσο και τρομακτικά επικίνδυνο πραξικόπημα» και για «παιδιά που παίζουν με σπίρτα και θα κατακάψουν την παλαιά δημοκρατία» της Βρετανίας».
Ο συγγραφέας Φίλιπ Πούλμαν τονίζει πως: «Ο πρωθυπουργός» φανερώθηκε τελικά ως δικτάτορας. Κουράστηκα να είμαι εξοργισμένος. Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτόν και την μισητή συμμορία του, όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Τραγική ειρωνεία. Οι εν λόγω κύριοι δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τη δικτατορία του Μαδούρο! Γιατί άραγε; Τα συμπεράσματα δικά σας.
(φώτο: Pexels)
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters