Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ … "ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ" ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥ HAARP;;;

Ιωάννης Πέτρου

(Επιγραμματικά κάποιοι προβληματισμοί, από ένα άρθρο που δεν πρόλαβε να βγει στην «apokalypsis»)

Φυσικά και υπήρξαν ολιγωρίες από πλευράς της κρατικής μηχανής

Φυσικά και έπαιξαν ρόλο η άναρχη δόμηση και οι στενοί – αδιέξοδοι δρόμοι
Φυσικά και συμμετέχει το γεγονός ότι στην περιοχή πολλά σπίτια ήταν αγκαλιά με τα πεύκα.


Φυσικά και συμμετέχουν κάποιοι που στον πανικό τους εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητα τους εγκλωβίζοντας έτσι πολλούς που ακολουθούσαν πίσω τους (προσωπική εμπειρία)
Φυσικά και αποτελεί ζωτικό παράγοντα η αναφερόμενη από ξένους ειδικούς « αλλοίωση του φυσικού τοπίου και η αλλαγή χρήσης γης»
Φυσικά και υπάρχουν ευθύνες, αλλά …. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΑΛΛΑ» που επιβάλλεται να σκεφτούμε τώρα που χαμήλωσαν οι άναρθρες κραυγές και με σεβασμό πάντα στην μνήμη των τραγικών θυμάτων που βρήκαν το χειρότερο είδος θανάτου … ενός θανάτου που δεν αξίζει σε κανένα έμβιο όν.
Επειδή δεν πρόκειται για άρθρο, στοιχεία και προβληματισμούς τα παραθέτω «ξερά» και επιγραμματικά, με την παράκληση να χρησιμοποιηθεί η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ για κάθε ένα απ΄αυτά ξεχωριστά.

Πάμε να τα δούμε …

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

- Οι γνώστες της περιοχής αναφέρουν πως ΠΟΤΕ στην περιοχή οι άνεμοι δεν είχαν τέτοια κατεύθυνση και ένταση

- Έμπειρο μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος της Κοζάνης δήλωσε: «Ο αέρας ήταν τόσο μανιασμένος που δεν άφηνε περιθώρια αντιμετώπισης από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κι ο πανικός που κυρίευσε τον κόσμο επιβάρυνε την κατάσταση», ενώ άλλος συνάδελφός του εκφράζοντας την θέση πολλών συναδέλφων του είπε: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο όσο επιχειρούμε σε πυρκαγιές»

- Πληροφορία παρασκηνίου αναφέρει πιλότο πυροσβεστικού αεροσκάφους να φωνάζει … «Πέρασε από πάνω μου, έπεσε μπροστά και γίνεται κόλαση» (Αν είναι πραγματική ... τι μπορεί να πέρασε ΕΠΑΝΩ από το αεροπλάνο;;;) 

- Αν και κάποιες φορές οι πυρκαγιές συμπεριφέρονται παράξενα, άραγε … πόσο συνηθισμένο είναι το ότι η φωτιά πέρασε και έκαψε σαν γεωμετρικό ψαλίδι την περιοχή, βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις οικόπεδα να έχουν καεί ΜΙΣΑ; Πόσο συνηθισμένο ακούγεται ότι πέρασε η φωτιά καίγοντας αυλές, αυτοκίνητα, φράχτες, πόρτες και άφησε άθικτα σπίτια ή και το αντίστροφο; (σημειώνεται ότι όσοι σώθηκαν μέσα στον οικισμό, γλύτωσαν λόγω αυτού του παράδοξου) 

- Πόσο συνηθισμένο είναι να καίγονται μεμονωμένα δέντρα, ενώ γύρω τους να μην υπάρχει ίχνος καψίματος;;;

- Πόσο συνηθισμένο είναι να καίγεται αυτοκίνητο ενώ τα γύρω του αντικείμενα η δέντρα να είναι ανέπαφα;;;

- Πόσο συνηθισμένο είναι να ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ άνθρωποι;;; Αν θυμάστε ιατροδικαστές δήλωναν ότι … «βρήκαμε ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ μέχρι και οστά» και ότι «η εικόνα που είδαμε είναι αναμενόμενη για έναν άνθρωπο που καίγεται για δύο ώρες … εκεί ήταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. ΤΟΥΣ ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ. Έχασαν άμεσα τις αισθήσεις τους και τη ζωή τους». 

- Δεν είναι λίγο παράξενο σε μία πυρκαγιά τα θύματα να μην έχουν την μορφή καμένων ανθρώπων, αλλά να έχουν μεταβληθεί σε μικρά "βουναλάκια" άμορφου υλικού τα οποία δεν αναγνώριζαν έμπειροι διασώστες ... και τα οποία εντοπίζονταν αργότερα για να συλλεχθούν σε σακουλάκια ;;; … και απ΄ όσα τουλάχιστον μάθαμε στην Φυσικοχημεία στο σχολείο, δεν είναι δυνατή η ολική καύση εκτός κλιβάνου … δηλαδή σε μία φωτιά σε ανοιχτό χώρο …

- Πόσο συνηθισμένο είναι να ΒΡΑΖΟΥΝ άνθρωποι στο νερό και σε απόσταση από την ακτή;;; (ακούστηκαν τέτοια περιστατικά την πρώτη μέρα και μετά … σιγή) 

- Πόσο συνηθισμένο είναι να καίγονται βρύα μέσα στο νερό;;;

- Πόσο συνηθισμένο είναι να λιώνουν και να τρέχουν σε ρυάκια ζάντες αλουμινίου;;; 



- Πόσο συνηθισμένο είναι να αναπτύσσονται σε πυρκαγιά υπαίθρου θερμοκρασίες που αγγίξαν σε κάποιες περιπτώσεις τους 1600ο ;;;

- Γιατί αμερικανικές ιστοσελίδες παρομοιάζουν την πυρκαγιά στο Μάτι με τις φονικές πυρκαγιές της Καλιφόρνιας του 2018, όταν γέμιζαν το διαδίκτυο με φωτογραφίες και videos δίνοντας ενδείξεις επιθέσεων είτε μέσω HAARP, είτε με laser από drones κλπ κλπ ;;;

- Μήπως δημιουργεί κάποια υποψία όταν εκδηλώνονται πυρκαγιές σε αντίθετες κατευθύνσεις και σε απόσταση, και ιδίως όταν ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της Πυροσβεστικής βρισκόταν από την άλλη πλευρά;;; (για να μην επεκταθούμε και στην υπόθεση Κινέτας, στην οποία οι 14 εστίες τελικά «διορθώθηκαν» καθησυχαστικά σε μία, και αυτή από κολώνα της ΔΕΗ!!!)

- Ο Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ κορυφαίος παγκοσμίως καθηγητής σε θέματα πυρκαγιών στο Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ. μοναδικός στην Ευρώπη καθηγητής σ΄ αυτόν τον τομέα, επικεφαλής του «Παγκόσμιου Κέντρου Παρακολούθησης Πυρκαγιών» και άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΠΕ – ΜΠΕ μεταξύ άλλων απαντά
Ήταν δυνατή η κατάσβεση δύο ταυτόχρονα εξελισσόμενων πυρκαγιών στη δυτική και ανατολική Αττική; «Oχι, διότι στο Μάτι η πυρκαγιά εξελίχτηκε εντός λίγων λεπτών» προσθέτοντας ότι «ακόμη και οι Αμερικανοί πυροσβέστες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν πυρκαγιές, με ανέμους 120 χιλιομέτρων την ώρα» (που σημειωτέον άλλαζαν και διεύθυνση)
Ήταν δυνατή η εκκένωση του οικισμού στο Μάτι; «Όχι, σε αυτές τις συνθήκες το τυχόν σχέδιο εκκένωσης δεν θα μπορούσε να έχει λειτουργήσει», με δεδομένο ότι «η φωτιά επεκτάθηκε πάρα πολύ γρήγορα και με μεγάλη δριμύτητα»

- Θυμάστε τον Πρωθυπουργό που έκανε λόγο για «ασύμμετρα φαινόμενα» (λέγε με «ασύμμετρη επίθεση»), ενώ ο Υπουργός Ν. Τόσκας σε συνέντευξη τύπου δήλωνε ότι … «Υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις, αλλά στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια» ;;; (Και δεν ξέρω πόσοι θεωρούν ακόμα ανοησίες τις δηλώσεις του Β. Πολύδωρα το 2007 που έκανε σαφείς δηλώσεις περί ασύμμετρης απειλής)

- Θυμάστε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο που δήλωνε … «είχαμε τρία παράλληλα μέτωπα περιμετρικά της Αττικής και πάνω από 15 εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα, δημιουργώντας έναν πρωτοφανή και ανυπέρβλητο κλοιό» ;;;

- Θυμάστε τις «πληροφορίες που ανέφερε το «ΕΘΝΟΣ» πως … «κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού ύστερα από εξονυχιστικές έρευνες ανακάλυψαν εννέα έως τώρα εμπρηστικούς μηχανισμούς» ;;; 

- Γιατί άραγε ζήτησε το Υπουργείο Άμυνας την υπερπτήση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους UAV (η οποία και εγκρίθηκε), ενώ έχουμε και εμείς;;;

- Μήπως ξέρει κανένας τι απέγινε ο υποτιθέμενος 65χρονος εξ΄ αμελείας δράστης (που έκαιγε ξερά κλαδιά στο Νταού Πεντέλης) και τα αδικήματα που τον βάραιναν επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και 200 ετών;;; 

- Και τέλος … τι εννοούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (εκτός και αν δεν ξέρει ελληνικά) όταν δήλωνε σε τηλεοπτικό του μήνυμα για τους νεκρούς: «Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η ΘΥΣΙΑ τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος». Σε ποια «θυσία» αναφερόταν ;;;

Που θέλω να καταλήξω; Απλά στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, πως ναι … ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ … και όχι από την Αμερική του Τράμπ, η οποία για όποιους «έπιασαν» το λεπτό σημείο, βοήθησε καθοριστικά να σταματήσει η επίθεση ….
Ωστόσο, αν μετά απ΄ αυτά συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι για την ανείπωτη καταστροφή είναι υπαίτιος ο Τσίπρας (ο κάθε Τσίπρας), ο Ψινάκης (ο κάθε Ψινάκης) ή … η Δούρου (και η κάθε Δούρου), προσωπικά, πάω πάσο … το ίδιο πάσο που πάω στην άποψη ότι για τις πυρκαγιές στην Ηλεία (ή μάλλον ... για την επίθεση στην Ηλεία) υπεύθυνος ήταν ο Καραμανλής και ο Πολύδωρας …

(Υ.Γ Λίγα περισσότερα, παραπομπές και videos, καθώς και κάποια στοιχεία που παραπέμπουν σε αποκρυφισμό, σε μελλοντικό άρθρο, αν και όποτε επαναλειτουργήσει η «apokalypsis»)





https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters