Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Γιατί η Έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου θα Μπορούσε να Είναι ένα Σημάδι όπου «Ο Καιρός γαρ Εγγύς»

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 2 Ιουλίου, που μας πέρασε πριν λίγες, οι κάτοικοι του Νοτίου Ειρηνικού και της Νότιας Αμερικής παρακολούθησαν τον Ήλιο να κρύβεται πίσω από το φεγγάρι, μετατρέποντας το φως της ημέρας σε νύχτα.

Οι θερμοκρασίες μειώνονται, κάποια έντομα όπως οι γρύλλοι μπερδεύονται και νομίζουν ότι είναι νύχτα, τα πουλιά ταξιδεύουν παράξενα, όμως… μετά από λίγη ώρα που εμφανίζεται ξανά ο Ήλιος, όλα επιστρέφουν στην κανονικότητά τους.

Ωστόσο, αυτή η έκλειψη της ηλιακής ενέργειας θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζουμε… ισχυρίζονται αρκετοί που πιστεύουν σε τέτοια φαινόμενα και κάποιοι ειδικοί δίνουν τις δικές τους ερμηνείες.

Αν και η έκλειψη Ηλίου, είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό αστρονομικό φαινόμενο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δράττονται της ευκαιρίας να επιχειρηματολογήσουν όπως πριν μερικούς αιώνες, μέσα από πολλά κατάλοιπα δεισιδαιμονιών και προλήψεων. Ή μήπως κάνουν λάθος;

Οι «ειδικοί» λένε ότι το γεγονός ότι η έκλειψη παρατηρείται μόνο στον Νότιο Ειρηνικό και τη Νότια Αμερική θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι «Ο Καιρός γαρ Εγγύς»…

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο καιρός στον οποίο θα συμβεί κάτι είναι πολύ κοντά, ότι πλησιάζει. Πρόκειται για μία φράση της Καινής Διαθήκης και αναφέρεται στην Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, ότι η Αποκάλυψη είναι κοντά.

Από βιβλική άποψη, μια ηλιακή έκλειψη νοείται ως ένα σημάδι από τον Θεό, μια προειδοποίηση προς έναν λαό. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα, καθώς αυτή η έκλειψη της ηλιακής ακτινοβολίας θα είναι η προειδοποίηση για μια επικείμενη φυσική καταστροφή και επίσης η αρχή ενός πολέμου.

Η έκλειψη σηματοδοτεί επίσης την αρχή της Θλίψης, μια εποχή που η Βίβλος χαρακτηρίζει ως περίοδο συγκρούσεων και ταλαιπωρίας, σε επίπεδα που δεν είχαν φανεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

Προφανώς, αυτό το φαινόμενο συνδέεται στενά με μια αστρονομική ευθυγράμμιση της 2ης Ιουλίου, η οποία περιλαμβάνει τους αστερισμούς της Παρθένου και του Λέοντα, μαζί με τον Ερμή, τον Άρη, τη Αφροδίτη και τον Δία.
Επιπλέον, η ολική έκλειψη σχετίζεται με την προφητεία του Ιωήλ 2:31:

«Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σαν αίμα, πριν έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου».

Αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτό το γεγονός ο κόσμος δεν θα εισέλθει άμεσα σε χάος και καταστροφή, αλλά είναι μια αρχική φάση. Πριν από την Αποκάλυψη, τρία γεγονότα θα αναδεύουν τον κόσμο. Πρώτον, η Μεγάλη Θλίψη, τα ουράνια σημάδια του Ήλιου, η Σελήνη και τα Αστέρια, και τέλος, τα υπερφυσικά σημάδια των ουρανών.

Οι ειδικοί της βιβλικής προφητείας επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις τρεις μέρες του σκότους.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η ολική ηλιακή έκλειψη είναι το σημείο στο οποίο θα αρχίσουν μεγάλες αλλαγές στη Γη. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα προφητικό σημάδι, άλλοι ότι θα αποκαλυφθεί μια κρυμμένη αλήθεια. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τι θα συμβεί.

Όμως, όπως έχουν υπάρξει εκατοντάδες ηλιακές εκλείψεις χωρίς τίποτα να γίνει, χωρίς καμία Αποκάλυψη να συμβεί, το πιθανότερο είναι πως ούτε και αυτή τη φορά θα γίνει κάτι τρομερό.



diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters