Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Από τα Φυλάκια του Έβρου στα νησιά …Γιατί τρέχει ο Α/ΓΕΣ Στρατηγός Καμπάς;

Απο τον Έβρο και τις Μονάδες του Δ’ ΣΣ ο Α/ΓΕΣ  Στρατηγός Καμπάς πήρε σβάρνα τα νησιά και τρέχει και δεν φτάνει …Το θέμα είναι οτι όπου πάει ελέγχει τη ετοιμότητα των Μονάδων, των Τμημάτων Αμέσων Επεμβάσεων και τα Επιτηρητικά Φυλάκια !
Στην Ουσία ο Α/ΓΕΣ δείχνει να κάνει και τα καθήκοντα του ΓΕΠΣ  και δεν πρέπει να είναι τυχαίο …Ανησυχεί φαίνεται ο Στρατηγός Καμπάς και κατά την γνώμη μας καλά κάνει !!!

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Κώ, Αστυπάλαια και Νίσυρο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ – «ΑΙΓΕΑΣ») Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ:
– Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες.
– Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Μονάδων και τα ΕΦ.


– Έλεγξε τις ετοιμότητες, συνεγείροντας τα τμήματα, με σκοπό την διαπίστωση της τήρησης των χρονικών κριτηρίων και διαδικασιών με βάση τα υφιστάμενα σχέδια.
– Πραγματοποίησε ομιλίες, έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό και δέχτηκε σε προσωπική ακρόαση στελέχη του Σχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters