Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

«Οικουμενικό εργαστήριο NAOMI»: Αυτό που συμβαίνει εδώ και ΤΡΙΑ χρόνια αθόρυβα «αλλάζοντας» την Θεσσαλονίκη – Όλη η αλήθεια σε ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι εκπαιδεύονται και δουλεύουν εκεί με μισθό 20% παραπάνω από τον κατώτατο στην Ελλάδα…
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει στην Θεσσαλονίκη το «οικουμενικό εργαστήριο ΝΑΟΜΙ» για «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το εργαστήριο προσφέρει δουλειά αλλά και διδάσκει εδώ και τρία χρόνια ραπτική σε όσους εισήλθαν στην χώρα μας, χάρη στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Προσφέρει μαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν απλά να ράβουν τα ρούχα τους αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για όσους επιθυμούν αργότερα να εργαστούν πάνω στον τομέα αυτό και να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.
Το εργαστήριο συμβάλλει, όσο μπορεί από την πλευρά του, στην δημιουργία της νέας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην Ελλάδα.
Στην Θεσσαλονίκη οι «πρόσφυγες και μετανάστες» σχεδιάζουν, παράγουν και πωλούν είδη ενδυμασίας, ως υπάλληλοι της NAOMI.
Η Ντόροτε Βακάλη, θεολόγος και πρόεδρος της εταιρείας ΝΑΟΜΙ, εύχεται να αυξηθούν οι παραγγελίες σε ρούχα, ώστε να προσληφθούν όλο και περισσότεροι αλλοδαποί.
Οι «πρόσφυγες και μετανάστες» EKEI αμείβονται με 20% παραπάνω από τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν υπερωρίες, ενώ έχουν πληρωμένη άδεια, μεταδίδει η Deutsche Welle.
Από την προϋπηρεσία που παρέχει η ΝΑΟΜΙ οι αλλοδαποί, ασχέτων του τρόπου που εισήλθαν στην χώρα μας, βρίσκουν δουλειά ακόμα και σε βιομηχανίες.
Η Ελλάδα αλλάζει και σε αυτό συμβάλλουν και ξενόφερτες εταιρείες που ξεπηδούν σαν τα «μανιτάρια» στην χώρα μας.
Αυτά από εμάς, δείτε το ρεπορτάζ της Deutsche Welle
ΦΩΤΟ: eurokinissi
el.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters