Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αυτός είναι ένας απλοϊκός τρόπος για να αντιλαμβάνεσαι αν κάποιος είναι μολυσμένος από τον ιό της κομμουνίλας,...


Ion Maggos
...επικοινωνείς κάτι που γνωρίζεις καλά και η απάντηση του είναι "ποιές είναι οι πηγές σου;" χωρίς καν να ακούει τι λες ή χωρίς να διαβάζει το κείμενο σου. Ενώ αυτός που δεν είναι μολυσμένος κι αν δεν γνωρίζει το θέμα, θα το ερευνήσει ο ίδιος μόνος του, ή αν δεν ενδιαφέρεται δεν θα ασχοληθεί και θα προσπεράσει.

Η πρόταση "ποιές είναι οι πηγές σου" καθορίζει και την σαπίλα του νου που το λέει. Προσωπικά δεν δίνω τις πηγές μου ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ... όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει, όπως έκανα κι εγώ, όποιος δεν ενδιαφέρεται ας μας αδειάζει την γωνιά κι ας προσπεράσει.
Μου αρέσει που το Τραμπ τους γλεντάει ... χαρά κι απόλαυση!!!! άσχετα με την όποια ουσία.
1. Είναι τόση η σαπίλα του CNN και λοιπών παρασιτικών ΜΜΕ που ότι, μα ότι κι αν λένε να είναι ψέμματα, μάλιστα αρκεί να γραφτεί στον βόθρο τους για να χάσει κάθε υποθετική αξία Τα σημαντικά πράγματα δεν ανακοινώνονται σε μπαγκράουντ λυμάτων.
2.Το πρώτο βήμα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα είναι το τείχος. Ομως στο τέλος της μάχης στόχος είναι η FED. Αν ο Ν.Τραμπ καταφέρει να περάσει όλες τις αλλαγές τότε μιλάμε για ένα κύμα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και την Ελλάδα.
Το πακέτο μέτρων περιλαμβάνει:
-Εξουδετέρωση του δικτύου του Τ.Σόρος. Λίγοι αντιλήφθηκαν την ξαφνική στροφή Ρ.Τ.Ερντογάν πριν λίγο καιρό που κατηγόρησε τον Τ.Σόρος ότι στηρίζει τον Τούρκο φιλάνθρωπο Οσμάν Καβαλά, που φυλακίστηκε στην Τουρκία πριν από έναν χρόνο και πλέον, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι «χρηματοδότησε» τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013 και συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κατηγορίες που αρνείται κατηγορηματικά. Ετσι ξεκίνησε η "επανασύνδεση" με τον Ν.Τραμπ.
Αμέσως μετά το ίδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε ότι τερματίζει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντιλήφθηκε τις αλλαγές που έρχονται και το νέο δόγμα του Ν.Τραμπ.
- Τέρμα στις ανεξέλεγκτες ροές παράνομων μεταναστών και νομιμοποιήσεων τους.
- Πολύ σκληρή νομοθεσία για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Ν.Τραμπ ανέφερε για παράδειγμα πως η Κίνα έχει θεσπίσει θανατική ποινή γι αυτά τα εγκλήματα.
- Επαναφορά των εθνοκεντρικών κρατών.
- Ελεγχος της FED.
και ΜΟΝΟ για το τελευταίο ο Τραμπ είναι ΘΕΟΣ
3. «Οι διαδηλωτές (…) που ουρλιάζουν στον ανελκυστήρα είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών. Μην τους αφήσετε να την έχουν!» είχε γράψει στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος..
«Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες. Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους», πρόσθεσε. Ηταν η πρώτη φορά που κατονόμαστε τον Τ.Σόρος ως υπεύθυνο.
- Ομως ο μεγάλος στόχος του Ν.Τραμπ είναι η FED. Ο Ν.Τραμπ γνωρίζει πολύ καλά, το έχει πει και δημόσια, πως η αμερικανική οικονομία έχει ουσιαστικά βουλιάξει και το κράτος πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο της FED.
Στην επίσημη έκθεση του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ, το δημόσιο χρέος "έσπασε" για πρώτη φορά το "φράγμα" των 22 τρισ. δολαρίων καταγράφοντας αύξηση άνω του 100% μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το αμερικανικό χρέος διαμορφώθηκε στα 22,012 τρισ. δολάρια με τα 16,1 τρισ. από αυτά να αφορούν σε χρέος του δημοσίου και τα 5,8 τρισ. δολάρια σε διακυβερνητικό χρέος.
Η πορεία του χρέους είναι μόνιμα ανοδική, ενώ με βάση τη φορολογική μεταρρύθμιση του 2017 το έλλειμμα αναμένεται να αυξηθεί κατά 1,8 τρισ. δολάρια έως το 2027. Την ίδια χρονιά το δημόσιο χρέος θα έχει αναρριχηθεί στα 27,3 τρισ. δολάρια. Αν, μάλιστα, προσμετρηθεί και το χρέος κοινωνικών φορέων τότε το συνολικό βάρος για τους Αμερικανούς θα ξεπεράσει τα 30 τρισ. δολάρια το 2027.
Την ίδια ώρα, έκθεση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που είδε χθες το φως της δημοσιότητας έδειξε ότι το ιδιωτικό χρέος ξεπέρασε τα 13,5 τρισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2018, με τους Αμερικανούς να χρωστούν σε πιστωτικές κάρτες ξεπερνά τα 870 δισ. δολάρια, επίπεδο που είχε καταγραφεί πριν την κρίση του 2008.
Ηω Αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters