Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Βόμβα ερευνητών για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Δεν υπάρχει άδεια μεταφοράς τους στη Βρετανία

Τούρκοι ερευνητές εξέτασαν ενδελεχώς όλα τα φιρμάνια τουΣουλτάνου, τα οποία αφορούσαν τον Λόρδο Έλγιν. Τι καταδεικνύουν τα ευρήματα της μακράς έρευνας των επιστημόνων. Σε μία αποκάλυψη — βόμβα για την τύχη των «Μαρμάρων του Παρθενώνα» προχώρησαν Τούρκοι επιστήμονες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη νόμιμη μεταφορά των γλυπτών από τον Λόρδο Έλγιν.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η οποία παραχωρήθηκε στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, οι Τούρκοι ερευνητές Ζεϊνέπ Εγκέν και Όρχαν Σακίν παρουσίασαν τα αποτελέσματα μακράς έρευνας για τα επίσημα έγγραφα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τα οποία συνδέονται με τον Λόρδο Έλγιν.
Ο τελευταίος, ο οποίος διατέλεσε πρέσβης της Βρετανίας στην Κωνσταντινούπολη από το 1799 έως το 1803, μετέφερε έναν τεράστιο αριθμό έργων της αρχαίας ελληνικής τέχνης από την Αθήνα στο Βρετανικό Μουσείο.


http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters