Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (franchise)ΤΟΥ Crown Temple ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ??


Temple Crown

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι δικηγόροι δικηγόρων (βλέπε ορισμούς παρακάτω) - στις ΗΠΑ οφείλουν την υπακοή τους και δίνουν τον επίσημο όρκο τους σε δέσμευση προς τον Ναό του Στέμματος, συνειδητοποιώντας το ή όχι. Αυτό οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι όλοι οι Σύλλογοι Δικηγόρων σε όλο τον κόσμο είναι υπογράφοντες και δικαιοδόχοι του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Δικαστηρίου στο Crown Temple, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά στο Chancery Lane πίσω από το Fleet Street στο Λονδίνο. 
Παρόλο που το αρνούνται έντονα, όλα τα σωματεία Bar (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ) στις ΗΠΑ, όπως η Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου, το Florida Bar ή η Ένωση Δικηγόρων της Καλιφόρνια, είναι franchises στο Στέμμα.

Τα Πανεπιστημιακά Δικαστήρια (βλ. Παρακάτω, Τα Τέσσερα Πανεπιστημιακά Δικαστήρια) στο Ναό του Στέμματος χρησιμοποιούν το τραπεζικό και δικαστικό σύστημα του Λονδίνου - ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο έδαφος που δεν αποτελεί μέρος της Μεγάλης Βρετανίας DC κλήθηκε το 1800, δεν είναι μέρος των βορειοαμερικανικών κρατών, ούτε είναι κράτος) για να εξαπατήσει, να εξαναγκάσει και να χειραγωγήσει τον αμερικανικό λαό. Αυτοί οι τραπεζίτες του Fleet Street και οι δικηγόροι διαπράττουν εγκλήματα στην Αμερική υπό το πρόσχημα και το χρώμα του νόμου (βλ. Ορισμούς για νόμιμους και νόμιμους παρακάτω). Είναι γνωστά συλλογικά ως το "Στέμμα". Οι δικηγόροι τους είναι στην πραγματικότητα Templar Bar Attornies, όχι δικηγόροι.



ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΤΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ (VIMEO)


Ο Ναός του Στέμματος  By Rule of Mystery Babylon

Οι Ναΐτες του ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ
Τα κυβερνητικά και δικαστικά συστήματα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε τοπικό επίπεδο, ανήκουν στο «ΣΤΕΜΜΑ», το οποίο είναι ιδιωτική ξένη δύναμη. Πριν περάσετε σε συμπεράσματα σχετικά με τη βασίλισσα της Αγγλίας ή τις βασιλικές οικογένειες της Βρετανίας που είναι ιδιοκτήτες των ΗΠΑ, αυτό είναι ένα διαφορετικό «στέμμα» και είναι πλήρως εκτεθειμένο και εξηγείται παρακάτω. Αναφέρουμε συγκεκριμένα την καθιερωμένη Ναοδομική Εκκλησία, που είναι γνωστή για αιώνες από τον κόσμο ως το "Στέμμα". Από εδώ και στο εξής, θα αναφερθούμε και στο στέμμα ως το Ναό του Στέμματος ή στο Ναό του Στέμματος, και οι τρεις είναι συνώνυμοι.

Πρώτον, ένα μικρό ιστορικό υπόβαθρο. Η Εκκλησία του Ναού χτίστηκε από τους Ναό των Ιπποτών σε δύο μέρη: τον Γύρο και το Καγκελάρι. Η Στρογγυλή Εκκλησία ήταν αφιερωμένη το 1185 και διαμορφώθηκε μετά την κυκλική Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ. Το Chancel χτίστηκε το 1240. Η Εκκλησία του Ναού εξυπηρετεί τόσο τους Εσωτερικούς και τους Μεσαίους Ναούς (βλέπε παρακάτω) και βρίσκεται μεταξύ της οδού Fleet Street και της Βικτώριας Victoria στον ποταμό Τάμεση. Στις εγκαταστάσεις του στεγάζονται επίσης τα Γραφεία της Crown στο Crown Office Row. Αυτή η Εκκλησία του Ναού βρίσκεται έξω από κάθε καννονική δικαιοδοσία. Ο Κύριος του Ναού διορίζεται και παίρνει τη θέση του με σφραγισμένο (μη δημόσιο) δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χωρίς επαγωγή ή θεσμό.

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι δικηγόροι δικηγόρων (βλέπε ορισμούς παρακάτω) - στις ΗΠΑ οφείλουν την υπακοή τους και δίνουν τον επίσημο όρκο τους σε δέσμευση προς τον Ναό του Στέμματος, συνειδητοποιώντας το ή όχι. Αυτό οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι όλοι οι Σύλλογοι Δικηγόρων σε όλο τον κόσμο είναι υπογράφοντες και δικαιοδόχοι του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Δικαστηρίου στο Crown Temple, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά στο Chancery Lane πίσω από το Fleet Street στο Λονδίνο. Παρόλο που το αρνούνται έντονα, όλα τα σωματεία Bar (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ) στις ΗΠΑ, όπως η Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου, το Florida Bar ή η Ένωση Δικηγόρων της Καλιφόρνια, είναι franchises στο Στέμμα.

Τα Πανεπιστημιακά Δικαστήρια (βλ. Παρακάτω, Τα Τέσσερα Πανεπιστημιακά Δικαστήρια) στο Ναό του Στέμματος χρησιμοποιούν το τραπεζικό και δικαστικό σύστημα του Λονδίνου - ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο έδαφος που δεν αποτελεί μέρος της Μεγάλης Βρετανίας DC κλήθηκε το 1800, δεν είναι μέρος των βορειοαμερικανικών κρατών, ούτε είναι κράτος) για να εξαπατήσει, να εξαναγκάσει και να χειραγωγήσει τον αμερικανικό λαό. Αυτοί οι τραπεζίτες του Fleet Street και οι δικηγόροι διαπράττουν εγκλήματα στην Αμερική υπό το πρόσχημα και το χρώμα του νόμου (βλ. Ορισμούς για νόμιμους και νόμιμους παρακάτω). Είναι γνωστά συλλογικά ως το "Στέμμα". Οι δικηγόροι τους είναι στην πραγματικότητα Templar Bar Attornies, όχι δικηγόροι.

Η σημερινή Βασίλισσα της Αγγλίας δεν είναι το «Στέμμα», όπως όλοι μας οδηγήσαμε να πιστέψουμε. Αντίθετα, είναι οι τραπεζίτες και δικηγόροι (δικηγόροι) που είναι ο πραγματικός ναός του Crown ή ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ Οι αριστοκράτες της μοναρχίας της Αγγλίας δεν ήταν κυβερνώντες από την κυριαρχία του βασιλιά Ιωάννη, γύρω στο 1215. Όλη η βασιλική κυριαρχία του παλιού Βρετανικού Στέμματος από εκείνη την εποχή έχει περάσει στο ναό του Crown in Chancery. 

Οι ΗΠΑ δεν είναι το ελεύθερο και κυρίαρχο έθνος που μας λέει η ομοσπονδιακή κυβέρνησή μαςΑν αυτό ήταν αλήθεια, δεν θα υπαγόρευε ο ναός του Στέμματος μέσω των τραπεζιτών και των δικηγόρων του. Οι ΗΠΑ ελέγχονται και χειραγωγούνται από αυτήν την ιδιωτική ξένη εξουσία και η παράνομη κυβέρνηση της αμερικανικής αμερικανικής κυβέρνησης είναι ο μεσίτης πιόνων τους.Οι τραπεζίτες και οι δικηγόροι των ΗΠΑ στις ΗΠΑ είναι franchise στον όρκο και πίστη στο Crown at Chancery - η Εκκλησία του Ναού του Crown και το Chancel που βρίσκεται στο Chancery Lane - ένα χειραγωγικό σώμα ελίτ τραπεζίτες και δικηγόρους από την ανεξάρτητη πόλη του Λονδίνου που παραβιάζουν δικαίου στην Αμερική, επιβάλλοντας δόλιες "νομικές" - αλλά εντελώς παράνομες - συμβάσεις για τον αμερικανικό λαό. Οι τράπεζες κυβερνούν την Εκκλησία του Ναού και οι Εισαγγελείς εκτελούν τις Εντολές τους ελέγχοντας τη δικαιοσύνη του θύματος τους.
Δεδομένου ότι το πρώτο κτήριο της εκκλησίας του ναού κτίστηκε από τους Ναϊτες των Ιπποτών, αυτό δεν είναι ένα νέο κυβερνητικό σύστημα με κανένα τρόπο. Το Chancel, ή Chancery, του εσωτερικού ναού του Crown Inner Temple ήταν όπου ο βασιλιάς Ιωάννης ήταν, τον Ιανουάριο του 1215, όταν οι Άγγλοι βαρόνοι απαίτησαν να επιβεβαιώσει τα δικαιώματα που κατοχυρώνονται στο Magna CartaΑυτός ο ναός του Λονδίνου ήταν το αρχηγείο των Ιπποτών Ιπποτών στη Μεγάλη Βρετανία, όπου πρώτα κατασκευάστηκε το Τάγμα και ο Κανόνας, το οποίο έγινε γνωστό ως Κώδικας. Θυμηθείτε όλους αυτούς τους όρους, όπως το Crown, Temple, Templar, Knight, Chancel, Chancery, Court, Code, Order and Rule, καθώς συνδυάζουμε την προέλευσή τους με το σημερινό αμερικανικόTemple Bar σύστημα κλοπής με συμβόλαια μετοχών (chancery).

"Ουαί σε σας, οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι, υποκριτές! διότι είσθε σαν στα μωρά, τα οποία μοιάζουν όμορφα προς τα έξω, αλλά είναι γεμάτα από οστά των νεκρών και από κάθε ακάθαρτο ».- 
Ματθαίος 23:27 

Με ποια εξουσία έχει το« Στέφανο »σφετεριστεί τη φυσική κυριαρχία του αμερικανικού λαού ; Είναι αποδεκτό το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφασίζει συνταγματικά ζητήματα στις ΗΠΑ; Πώς μπορεί να θεωρηθεί κατά κάποιον τρόπο ως "συνταγματικό" όταν το ίδιο Ανώτατο Δικαστήριο διορίζεται (δεν εκλέγεται) και καταβάλλεται από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ; Όπως θα δούμε σύντομα, η χώρα που ονομάζεται Βόρεια Αμερική ανήκει στο Ναό του Στέμματος.

Το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ ελέγχεται από το Ναό του Crown από την ανεξάρτητη και κυρίαρχη πόλη του Λονδίνου. Το ιδιωτικό Ομοσπονδιακό Σύστημα Κεντρικών Αποθεματικών, το οποίο εκδίδει νόμισμα της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, ανήκει οικονομικά και ελέγχεται από το Κορώνα από την Ελβετία, από την έδρα και τη νομική προέλευση των Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου κυρίως, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Ακόμη και ο Χίτλερ σεβάστηκε τους τραπεζίτες του Στέμματος, μη βομβαρδίζοντας την Ελβετία Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας ελέγχει όλες τις κεντρικές τράπεζες των εθνών της Ομάδας των 7. Αυτός που ελέγχει τον χρυσό κυβερνά τον κόσμο. 

Ορισμοί που ποτέ δεν ήξερες: ΠΡΟΕΔΡΟΣ [e-'tern]
Αγγλο-γαλλική aturner να μεταφέρει (την υποταγή του μισθωτή σε άλλο άρχοντα), από την παλιά γαλλική atorner να ενεργοποιήσετε (να), να οργανώνει, από Α- έως + Torner να στραφούν: να συμφωνήσουν να είναι ο ενοικιαστής του νέου ιδιοκτήτη ή του ιδιοκτήτη του την ίδια ιδιοκτησία. Το λεξικό δικαίου του Merriam-Webster © 1996. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ, vi [L. ad και torno.] Στον φεουδαρχικό νόμο, να μετατρέψει ή να μεταβιβάσει το φόρο τιμής και την εξυπηρέτηση από έναν άρχοντα στον άλλο. Αυτή είναι η πράξη των φεουδαρχών, των θυελλών ή των ενοικιαστών, κατά την αλλοτρίωση του κτήματος. - Το λεξικό του 1828 του Webster. 

ESQUIRE, n[ΜΕΓΑΛΟ. καταστροφή, ασπίδα. Gr. ένα δέρμα, από το οποίο κατασκευάστηκαν αρχαία ασπίδες.], ένας φορέας ασπίδας ή φορέας θωράκισης, απατεώνας. ένας υπάλληλος σε έναν ιππότη. Ως εκ τούτου, στη σύγχρονη εποχή, ένας τίτλος αξιοπρέπειας δίπλα σε έναν βαθμό κάτω από έναν ιππότη. Στην Αγγλία, ο τίτλος αυτός δίνεται στους νεώτερους γιους ευγενών, στους αξιωματικούς των δικαστηρίων του βασιλιά και του νοικοκυριού, στους νομικούς συμβούλους, στους δικαστές της ειρήνης, ενώ σε προεδρία, στους σερίφους και άλλους κυρίους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο τίτλος δίνεται σε δημόσιους υπαλλήλους όλων των βαθμών, από κυβερνήτες μέχρι δικαστές και δικηγόρους. - Το λεξικό του 1828 του Webster. 

ΚΑΝΟΝΑΣ, n.[ΜΕΓΑΛΟ. από το rego, να κυβερνήσει, δηλαδή να τεντώσει, να στραγγίξει ή να κάνει ευθεία.] 1. Κυβέρνηση? εξουσία; αυτοκρατορία; έλεγχος; ανώτατη διοίκηση ή αρχή. 6. Σε μοναστήρια, εταιρίες ή κοινωνίες, νόμος ή κανονισμός που πρέπει να τηρούνται από την κοινωνία και τα συγκεκριμένα μέλη της. -Wester's 1828 

RULE n. 1 [C] μια δήλωση σχετικά με το τι πρέπει ή πρέπει να γίνει, (syn.) Ένας κανονισμός. 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ n. 1 [C] ένας κανόνας, μια δήλωση για το τι μπορεί να γίνει και τι δεν μπορεί. 2 [U] τη γενική κατάσταση του ελέγχου οποιουδήποτε μέρους της ανθρώπινης ζωής. -Newbury House Dictionary © 1999. 

ΚΩΔΙΚΟΣ n.1 [C; U] ένας τρόπος να κρύβεται το πραγματικό νόημα των επικοινωνιών από όλους, εκτός από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τα κλειδιά για να το καταλάβουν. 2 [Γ] ένα γραπτό σύνολο κανόνων συμπεριφοράς. 3 [Γ] μια επίσημη ομάδα αρχών ή νόμων. -v. κωδικοποίηση, κωδικοποίηση, κωδικοποίηση κώδικα, (syn.) για να κωδικοποιήσετε.ΝΕΚΟΔΟΣ v. 1 για να αλλάξετε γραπτό υλικό σε μυστικά σύμβολα. -Newbury House Dictionary © 1999. 

CURTAIN n. [OE. cortin, curtin, fr. ΤΟΥ. curter, curtine, F. courtine, LL. Cortina, επίσης, μικρό δικαστήριο, μικρό περίφραξη περιτριγυρισμένο από τοίχους, από cortis δικαστήριο. Βλέπε Δικαστήριο.] 4 Μια σημαία. ένα σημάδι? - σε περιφρόνηση. [Obs.] Shak. Πίσω από την κουρτίνα, στην απόκρυψη? μυστικά. -1913 Αναθεωρημένο λεξικό του Webster. 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, n.3. Ένα παλάτι. τον τόπο διαμονής ενός βασιλιά ή ενός κυρίαρχου πρίγκιπα. 5. Άτομα που συνθέτουν τον κόλπο ή το συμβούλιο ενός βασιλιά ή αυτοκράτορα. 9. Η σκηνή είχε ένα δικαστήριο. ο ναός, τρία. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ n. 2 ο τόπος όπου ένας βασιλιάς ή βασίλισσα ζει ή συναντά άλλους. -Το Newbury House Dictionary © 1999. 

TEMPLAR, n. [από το Ναό, ένα σπίτι κοντά στον Τάμεση, που αρχικά ανήκε στους Ιππότες των Ναϊτών. Οι τελευταίοι πήραν την ονομασία τους από ένα διαμέρισμα του παλατιού του Βαλδουίνου ΙΙ στην Ιερουσαλήμ, κοντά στο ναό.] 1. Ένας φοιτητής του νόμου. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

TEMPLE, n.[ΜΕΓΑΛΟ. templum.] 1. Ένα δημόσιο οικοδόμημα που κτίστηκε προς τιμήν κάποιας θεότητας. Μεταξύ των παγανιστών, ένα κτίριο ανεγερμένο σε κάποια προσποιημένη θεότητα και στο οποίο ο λαός συγκεντρώθηκε για να προσκυνήσει. Αρχικά, οι ναοί ήταν ανοιχτοί χώροι, όπως ο Στόουνχεντζ στην Αγγλία. 4. Στην Αγγλία, οι Ναοί είναι δύο πανδοχεία του δικαστηρίου, που ονομαζόταν έτσι επειδή παλαιότερα οι κατοικίες των Ιπποτών ιπποτών. Ονομάζονται Εσωτερικός και Μέσος Ναός. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

CAPITOL, n. 1. Ο ναός του Δία στη Ρώμη, και ένα οχυρό ή κάστρο, στο Mons Capitolinus. Σε αυτό, η Γερουσία της Ρώμης συγκεντρώθηκε αρχαία? και στον ίδιο τόπο, εξακολουθεί να είναι το δημαρχείο ή το αρχοντικό, όπου οι συντηρητές των Ρωμαίων κρατούν τις συνόδους τους. Το ίδιο όνομα δόθηκε στους βασικούς ναούς των Ρωμαίων στις αποικίες τους. 

INN, n.[Εβραϊκά, να κατοικήσουν ή να σκαρφαλώσουν μια σκηνή.] 2. Στην Αγγλία, ένα κολέγιο δημοτικών καθηγητών ή καθηγητών και φοιτητών του κοινού δικαίου. παλαιότερα, το αρχοντικό ενός ευγενή, επισκόπου ή άλλου διακεκριμένου προσώπου, στο οποίο κατοικούσε όταν παρέστη στο δικαστήριο. Ξενώνες δικαστηρίων, κολέγια όπου κατοικούν και ενημερώνονται φοιτητές του νόμου. Οι κύριοι είναι ο εσωτερικός ναός, ο μέσος ναός, το πανδοχείο του Λίνκολν και το πανδοχείο του Γκρέι. Πανεπιστημιακά κέντρα, κολέγια στα οποία οι νεαροί φοιτητές είχαν αρχίσει αρχικά τις νομικές σπουδές τους. Αυτά είναι πλέον κατειλημμένα κυρίως από δικηγόρους, δικηγόρους κ.λπ. 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, α. [από το.] Εσωτερικό? μακρύτερα προς τα μέσα από κάτι άλλο, ως εσωτερικό θάλαμο. το εσωτερικό γήπεδο ενός ναού ή ενός παλατιού. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

CROWN, n.4. Αυτοκρατορική ή βασιλική εξουσία ή κυριαρχία. κυριαρχία. Υπάρχει μια δύναμη πίσω από το στέμμα μεγαλύτερη από το ίδιο το στέμμα. Junius. 19. Ένα νόμισμα που έχει σφραγιστεί με την εικόνα μιας κορώνας. ως εκ τούτου, την ονομαστική αξία των χρημάτων. όπως, το αγγλικό στέμμα. - Στενά εδάφη, γη που ανήκει στο στέμμα, δηλαδή στον κυρίαρχο. - Το νόμο Crown, ο νόμος που διέπει τις ποινικές διώξεις. - Ο δικηγόρος του Crown, ένας που απασχολείται στο στέμμα, όπως και στις ποινικές υποθέσεις. vt 1. Να καλύψει, να διακοσμήσει, ή να επενδύσει με ένα στέμμα? ως εκ τούτου, να επενδύσει με βασιλική αξιοπρέπεια και δύναμη. -1913 Αναθεωρημένο λεξικό του Webster. 

COLONY, n.1. Εταιρεία [ή νομική εταιρεία] ή σώμα προσώπων που έχουν μεταμοσχευθεί από τη μητρική τους χώρα σε μια απομακρυσμένη επαρχία ή χώρα για να την καλλιεργήσουν και να κατοικήσουν και να παραμείνουν υποκείμενα στη δικαιοδοσία του γονικού κράτους. όπως οι βρετανικές αποικίες στην Αμερική ή τις Ινδίες. τις ισπανικές αποικίες στη Νότια Αμερική. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

STATE, n. [L., να σταθεί, να διορθωθεί.] 1. Κατάσταση? τις συνθήκες μιας ύπαρξης ή ενός αντικειμένου ανά πάσα στιγμή. Αυτές οι περιστάσεις μπορεί να είναι εσωτερικές, συνταγματικές ή ιδιόμορφες για το ον, ή μπορεί να έχουν σχέση με άλλα όντα. 4. Estate; κατοχή. [Βλέπε Estate.] -Webster's 1828 Λεξικό. 

ESTATE, n.[ΜΕΓΑΛΟ. κατάσταση, από το sto, να σταθεί. Οι ρίζες stb, std και stg, έχουν σχεδόν την ίδια σημασία, να ρυθμίσουν, να διορθώσουν. Είναι πιθανό ότι ο L. sto έχει συρρικνωθεί από το stad, καθώς σχηματίζει steti.] 1. Με μια γενική έννοια, σταθερότητα. μια σταθερή κατάσταση. 5. Fortune; κατοχές · ιδιοκτησίας γενικά. 6. Η γενική επιχειρηματική δραστηριότητα ή το συμφέρον της κυβέρνησης. ως εκ τούτου, ένα πολιτικό όργανο · μια Κοινοπολιτεία; μια δημοκρατία. Αλλά με αυτή την έννοια, χρησιμοποιούμε τώρα το κράτος. ESTATE, vt Να εγκατασταθούν ως περιουσία. 1. Καθορισμός. -Βιβερς 1828 Λεξικό. 

PATENT, α.[ΜΕΓΑΛΟ. patens, από το pateo, για να ανοίξει.] 3. Πιστεύεται με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 4. Φαινομενικά. εμφανής. PATENT, η. Μια γραφή που δίνεται από την αρμόδια αρχή και είναι δεόντως επικυρωμένη, παρέχοντας ένα προνόμιο σε κάποιο πρόσωπο ή πρόσωπα. Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δηλαδή με ανοικτά γράμματα, ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας παραχωρεί γη, τιμητικές διακρίσεις και franchises 

PATENT, vt Να χορηγήσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 1. Για να εξασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα ενός πράγματος σε ένα πρόσωπο 

LAWFUL.Σύμφωνα με το δίκαιο της γης? σύμφωνα με τον νόμο; επιτρέπεται, κυρώνονται ή δικαιολογούνται από το νόμο. Το "νόμιμο" σημαίνει σωστά κάτι συμβατό ή επιβαλλόμενο από το νόμο. "Νομική", ένα πράγμα με τη μορφή ή μετά τον τρόπο του νόμου ή δεσμευόμενο από το νόμο. Ένα ένταλμα ή ένταλμα που εκδίδεται από οποιοδήποτε δικαστήριο, υπό το χρώμα του νόμου, είναι μια "νομική" διαδικασία όμως ελαττωματική. - Λεξικό του νόμου 1893. 

ΝΟΜΙΚΟ.Latin legalis. Σχετικά με την κατανόηση, την έκθεση, τη διοίκηση, την επιστήμη και την πρακτική του δικαίου: ως, το νομικό επάγγελμα, τις νομικές συμβουλές. νομικά κενά, εφημερίδα. Σιωπηρή ή τεκμαρτή από νομική άποψη. Αντίθετα με την πραγματική. "Νομική" μοιάζει περισσότερο με την επιστολή, και "νόμιμη" με το πνεύμα, του νόμου. Το "νομικό" είναι πιο κατάλληλο για τη συμμόρφωση με τους θετικούς κανόνες δικαίου. "Νόμιμο" για συμφωνία με ηθική αρχή. Οι «νομικές» εισαγωγές αντί να τηρούνται οι νομικές μορφές, η διαδικασία είναι ορθή στη μέθοδο, έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενοι κανόνες, "Νόμιμο" ότι το δικαίωμα είναι ενεργό στην ουσία, ότι η ηθική ποιότητα είναι εξασφαλισμένη. "Νομική" είναι η αντίθεση του "δίκαιου", και το ισοδύναμο του "εποικοδομητικού". - 2 Νόμος του Abbott. 24; Λεξικό Δικαίου (1893). 

STATUS IN QUO, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ QUO.[L., κατάσταση στην οποία.] Η κατάσταση στην οποία τα πάντα είναι ήδη. Η φράση χρησιμοποιείται επίσης αναδρομικά, όπως όταν, με μια συνθήκη του τόπου, τα θέματα επιστρέφουν στο status quo ante bellum, ή παραμένουν στο statu quo ante bellum, δηλαδή το κράτος (ή, στο κράτος) πριν από τον πόλεμο. 
-1913 Webster το αναθεωρημένο πλήρες λεξικό 

Οι τέσσερις Inns of Court στον ανίερο Ναό ( μυστικές κοινωνίες χωρίς νομική οντότητα)
Σε παγκόσμιο επίπεδο, όλες οι νομικίστικες απάτες που προωθούνται από το μονοπώλιο της δικαιόχρησης Δικηγορικού Συλλόγου τους Temple Bar και προέρχονται από τέσσερις πανδοχεία ή Ναοί του Δικαστηρίου: την Inner Temple , τη Μέση Ναός , Λίνκολν Inn , και Grey 's Inn
Αυτά τα Πανδοχεία / Ναοί είναι αποκλειστικές και ιδιωτικές λέσχες χωρών. μυστικές κοινωνίες της παγκόσμιας εξουσίας στο εμπόριο. Είναι καθιερωμένα, μερικά ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1200. Η βασίλισσα και βασίλισσα της μητέρας της Αγγλίας είναι σημερινά μέλη τόσο του εσωτερικού ναού και του μέσου ναού. Το Gray's Inn ειδικεύεται στη νομιμότητα της φορολογίας από τον Κανόνα και τον Κώδικα για το Κορώνα. Το Lincoln's Inn πήρε το όνομά του από τον Τρίτο κόμη του Λίνκολν (περίπου 1300).

Ακριβώς όπως όλες οι Εμπορικές Ομοσπονδίες Δικηγόρων με έδρα τις Η.Π.Α., κανένα από τα Τέσσερα Πανηγύρια του Ναού δεν ενσωματώνεται - για συγκεκριμένο και σκόπιμο λόγο: Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε εναντίον μιας μη οντότητας και μιας μη ύπαρξης. Είναι ιδιωτικές κοινωνίες χωρίς χάρτες ή καταστατικά και τα λεγόμενα τους συντάγματα βασίζονται αποκλειστικά στη συνήθεια και την αυτορρύθμισηΜε άλλα λόγια, υπάρχουν ως μυστικές κοινωνίες χωρίς δημόσια "πόρτα" εκτός αν είσαι ιδιωτικό μέλος που καλείται στο Bar τους. 

Ενώ ο εσωτερικός ναός κατέχει το franchise του νομικού συστήματος με άδεια να κλέψει από τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανίαο μέσος ναός έχει νόμιμη άδεια να κλέψει από την Αμερική. Αυτό έρχεται κατευθείαν μέσω των franchises των Bar Association (δικηγορικών συλλόγων) στην Αξιόλογη Εταιρεία του Μεσαίου Ναού μέσω του ναού του Crown.

Από την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΝ (πανδοχείο), αργότερα αιώνες [6], που γράφτηκε από την Τιμητική Εταιρεία του Μεσαίου Ναού, μπορούμε να δούμε μια άμεση σύνδεση με τα franchise Bar Association 
(δικηγορικών συλλόγων)  και τους υπογράφοντες Crown στην Αμερική: 

"Call to the Bar ή διατηρώντας τους όρους σε ένα από τα τέσσερα Inns προαπαιτούμενο για να καλέσετε στα πανδοχεία του King μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Τον 17ο και 18ο αιώνα, οι μαθητές ήρθαν από τις αμερικανικές αποικίες και από πολλά από τα νησιά της Δυτικής Ινδίας. Τα αρχεία του Πανεπιστημίου θα οδηγούσαν έναν να υποθέσει ότι για ένα διάστημα δεν υπήρχε σχεδόν ένας νέος κύριος στο Τσάρλεστον που δεν είχε σπουδάσει εδώ. Πέντε από τους υπογράφοντες στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας ήταν Μεσαίοι Ναΐτες, και παρά τις συνέπειές της, οι Αμερικανοί συνέχισαν να έρχονται εδώ μέχρι τον πόλεμο του 1812 ».

Όλοι οι δικηγόροι που είναι εξουσιοδοτημένοι με δικηγορικό σύλλογο πρέπει να τηρούν τους όρους του όρκου τους στο ναό του Crown Temple προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί ή "καλεσμένοι στο Bar" σε οποιοδήποτε από τα Inns του King. Ο όρκος, η υπόσχεση και οι όροι πίστης γίνονται στον ναό του Στέμματος.

Είναι ένας αληθινός ανοιχτήρι για να γνωρίζουμε ότι ο Μέσος Όρος του Ναού του Στέμματος έχει δηλώσει δημοσίως ότι υπήρχαν τουλάχιστον πέντε Δικηγόροι του Templar Bar, υπό επίσημο όρκο μόνο στο Στέμμα, οι οποίοι υπέγραψαν αυτό που φέρεται να είναι Αμερικανική Διακήρυξη Ανεξαρτησίας. Αυτό σημαίνει απλά ότι και τα δύο μέρη της συμφωνίας δήλωσης είχαν την ίδια προέλευση, τον ναό του Στέμματος. Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνετε τη σπουδαιότητα αυτού του γεγονότος, δεν υπάρχει διεθνής συμφωνία ή συνθήκη που ποτέ θα τιμηθεί ή θα έχει ποτέ νόμιμο αποτέλεσμα, όταν το ίδιο συμβαλλόμενο μέρος υπογράψει τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο μέρος. Είναι απλώς ένα άχρηστο κομμάτι χαρτί χωρίς νόμιμη εξουσία όταν και οι δύο πλευρές σε οποιαδήποτε συμφωνία είναι στην πραγματικότητα οι ίδιες. Στην πραγματικότητα, η Αμερικανική Διακήρυξη Ανεξαρτησίας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα εσωτερικό σημείωμα του Ναού του Στέμματος που έγινε ανάμεσα στα ιδιωτικά μέλη του.

Για παράδειγμα, ο Αλέξανδρος Χάμιλτον ήταν ένας από τους πολυάριθμους Ναΐτες των Κροτών που κλήθηκαν στο Bar τους. Το 1774 εισήλθε στο King's College της Νέας Υόρκης, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από μέλη των Πανεπιστημίων του Λονδίνου King, που τώρα ονομάζεται Columbia University. Το 1777, έγινε προσωπικός βοηθός και ιδιωτικός γραμματέας του George Washington κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης.

Τον Μάιο του 1782, ο Hamilton άρχισε να σπουδάζει νόμος στο Albany της Νέας Υόρκης και μέσα σε έξι μήνες είχε ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών, πέρασε τις εξετάσεις του και έγινε δεκτός στο New York Bar. Φυσικά, η New York Bar Association (Δικηγορικός Σύλλογος) ήταν / είναι ένα franchise του Crown Temple μέσω του Middle InnΜετά από ένα χρόνο υπηρεσίας στο Κογκρέσο κατά τη διάρκεια της συνόδου 1782-1783, εγκαταστάθηκε σε νομική πρακτική στην πόλη της Νέας Υόρκης ως Αλέξανδρος Hamilton, Esqr. Τον Φεβρουάριο του 1784, έγραψε τον χάρτη και έγινε ιδρυτικό μέλος της Τράπεζας της Νέας Υόρκης, της πρώτης τράπεζας του κράτους.

Εξασφάλισε μια θέση στην αντιπροσωπεία της Νέας Υόρκης στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση του 1787 στη Φιλαδέλφεια. Σε μια ομιλία πέντε ωρών στις 18 Ιουνίου, δήλωσε ότι «ένα εκτελεστικό για τη ζωή θα είναι ένας εκλεγμένος μονάρχης». Όταν όλοι οι αντι-Ομοσπονδιακοί συνάδελφοί του στη Νέα Υόρκη αποσύρθηκαν από τη Συνέλευση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, υπέγραψε μόνος το Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που εκπροσωπεί το κράτος της Νέας Υόρκης, ένα από τα νόμιμα Κράτη της Κορώνας (Αποικίες). 

Θα πρέπει κανείς να παρατηρήσει ιδιαίτερα ότι ένα νόμιμο κράτος αποτελείται από τους ανθρώπους, αλλά ένα κράτος είναι νομική οντότητα του Στεμματος - Αποικία του Κοραλλίου. Αυτό είναι ένα παράδειγμα των παραπλανητικών τρόπων ότι ο Ναός του Στέμματος - οι Μεσαίοι Ναΐτες - έχουν πάρει τον έλεγχο της Αμερικής από την αρχή των οικισμών μας.

Αργότερα, ως αμερικανός υπουργός Οικονομικών του Προέδρου Ουάσινγκτον, ο Χάμιλτον ίδρυσε την ίδρυση της πρώτης Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, εξασφάλισε πιστωτικά δάνεια μέσω τραπεζών Crown στη Γαλλία και την Ολλανδία και αύξησε την εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έναντι των εθνικισμένων κρατών Ενωση. Ο Χάμιλτον δεν είχε ποτέ μυστικά το γεγονός ότι θαύμαζε την κυβέρνηση και τη δημοσιονομική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας. 

Οι Αμερικανοί εξοργίστηκαν να πιστέψουν ότι οι νομικές αποικίες της Κορώνας που αποτελούν τη Νέα Αγγλία ήταν ανεξάρτητα εθνικά κράτη, αλλά ποτέ δεν ήσαν σήμερα. Ήταν και εξακολουθούν να είναι αποικίες του Ναού του Στέμματος, μέσω επιστολών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και χάρτες, οι οποίοι δεν έχουν νόμιμη εξουσία να είναι ανεξάρτητοι από τον Κανόνα και την Τάξη του Ναού του Στέμματος. Ένα νόμιμο κράτος είναι μια Κολοσσιαία Αποικία του Ναού.

Ούτε ο αμερικανικός λαός ούτε η Βασίλισσα της Βρετανίας έχουν Αμερική. Ο Ναός του Στέμματος κατέχει την Αμερική μέσα από την εξαπάτηση εκείνων που έχουν ορκιστεί την υπόσχεσή τους με όρκο στον Μεσαίο Ναό του Ναού. Οι Κινέζοι Τραπεζίτες και οι Μεσαίοι Θηλυκοί Δικηγόροι τους κυβερνούν την Αμερική μέσω παράνομων συμβολαίων, παράνομων φόρων και συγγραφικών εγγράφων ψευδούς δικαιοσύνης μέσω εξαπάτησης χρέους, όλα αυστηρά επιβάλλονται από τις εντελώς παράνομες, αλλά "νόμιμες" παραγγελίες, τους κανόνες και τους κώδικες των δικαστηρίων του ναού του στέμματος , το λεγόμενο "δικαστικό σώμα" μας στην Αμερική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ναός του Στέμματος κατέχει τους τίτλους της γης και τις πράξεις κτημάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Το μεγαλύτερο ψέμα είναι αυτό που το Στέμμα  και οι πράκτορές του αναφέρονται ως «κράτος δικαίου». Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται καθόλου για νόμο, αλλά μόνο για τον Κανόνα όλων των εθνών. Για παράδειγμα, διαβάστε απλώς τι δήλωσε ο Πρόεδρος Μπους στις 13 Νοεμβρίου 2001 σχετικά με το «κράτος δικαίου»: 
« Οι χώρες μας ξεκινούν μια νέα σχέση για τον 21ο αιώνα, που βασίζεται στη δέσμευση για τις αξίες της δημοκρατίας, της ελεύθερης αγοράς και το κράτος δικαίου ». - Κοινή δήλωση του Προέδρου Τζωρτζ Μπους και του Προέδρου Βλαντιμίρ Β. Πούτιν στις 11/13/01, ομιλούμενου από τον Λευκό Οίκο, Ουάσιγκτον DC 
Τι συνέβη το 1776; «Όποιος κατέχει το έδαφος, κατέχει όλη τη διαδρομή στους ουρανούς και στα βάθη της γης». - Παλαιό λατινικό μέγιστο και ρωμαϊκή έκφραση.

Το 1776 είναι το έτος που θα ζήσει αληθινά στην αηδία για όλους τους Αμερικανούς. Είναι η χρονιά που οι Αποικίες του Στέμματος έγιναν νόμιμες Κρατικές Πολιτείες. Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας ήταν ένα νόμικο, όχι νόμιμο, έγγραφο. Υπογράφηκε και από τις δύο πλευρές από εκπροσώπους του Ναού του Στέμματος. Από νομική άποψη, ανακοίνωσε το status quo των Αποικιών της Κορώνας σε εκείνο της νέας νομικής ονομασίας που ονομάζεται "Κράτη" ως άμεσου κτηματομεσιτικού κτήματος του Κορώνα (βλ. Τους παραπάνω ορισμούς για να κατανοήσουμε το νομικό πονηριά που έγινε).

Ο Αμερικανός λαός ήταν καταριέται να σκέφτεται ότι δηλώνει νόμιμη ανεξαρτησία από το Στέμμα. Η απόδειξη ότι οι αποικίες είναι ακόμα στην κατοχή της Crown είναι η χρήση της λέξης "State" για να σημαίνει "νομική περιουσία κατοχής". Αν αυτό ήταν ένα έγγραφο και από τον λαό, τόσο η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας όσο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ θα είχαν γράφτηκε με τη λέξη "κράτη". Με τη χρήση του "Κράτους", η σημασία μιας κυβέρνησης της κατοχής κληρονομίας καθιερώθηκε νόμιμα. Όλα τα κράτη της Βόρειας Αμερικής είναι στέγαστρα Crown Templar μέσω του νομικού τους εγγράφου, υπογεγραμμένου από την εκπροσώπησή τους και των δύο συμβαλλομένων στη σύμβαση, που είναι γνωστή ως το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όλα τα "Συνταγματικά Δικαιώματα" στην Αμερική είναι απλά εκείνα που υπαγορεύει ο Ναός του Στέμματος και επιβάλλονται από τους Νατοί της Μέσης Ανατολής (Bar Attorners) μέσω του franchise και της εταιρικής κυβέρνησης, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ένας «κρατικός πολίτης» επιχειρεί να επικαλεσθεί τα "συνταγματικά", φυσικά ή κοινά "δικαιώματά του" στα Chancery (δικαστήρια δικαιοσύνης), του λένε ότι δεν κάνουν αίτηση. Γιατί; Απλά επειδή ένας κρατικός πολίτης δεν έχει δικαιώματα εκτός του Κανόνα και των Κώδικες του Κορώνα "νόμου". Μόνο ένας πολίτης του κράτους έχει φυσικά και κοινά δικαιώματα δικαίου από την πρωταρχική εξουσία του νόμου του Θεού.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τους πολίτες ενός κράτους αναγνωρίζονται μόνο μέσα στο φυσικό και το κοινό δίκαιο όπως έχει ήδη καθιερωθεί από το νόμο του Θεού. Μόνο ο Κρατικός Πολίτης μπορεί να είναι διάδικο σε μια δικαστική αρχή. Ένας κοινός πολίτης του κράτους δεν μπορεί να αναγνωριστεί σε αυτό το δικαστήριο επειδή δεν υπάρχει νόμιμα στα δικαστήρια του Crown Chancery. Για να αναγνωριστούν στα δικαστήρια του κράτους τους, ο κοινός άνθρωπος πρέπει να μετατραπεί σε εκείνο μιας εταιρικής ή νομικής οντότητας (νομικής φαντασίας).
Τώρα ξέρετε γιατί δημιουργούν μια τέτοια οντότητα χρησιμοποιώντας όλα τα κεφαλαία γράμματα μέσα στα πιστοποιητικά γέννησης που εκδίδει το κράτος. Μετατρέπουν τον κοινό νόμιμο άνθρωπο του Θεού σε μια πλασματική νομική οντότητα που υπόκειται στη Διοίκηση με Κανόνες, Διατάξεις και Κώδικες (δεν υπάρχει κανένας "νόμος" σε κανένα Κανόνα ή Κώδικα). Φυσικά, οι Κανόνες, οι Κώδικες κ.λπ. δεν ισχύουν για τον νόμιμο κοινό άνθρωπο του Κυρίου των Λόρδων, 
οπότε ο άνθρωπος με έμφυτο θεϊκό νόμο και δικαιώματα πρέπει να μετατραπεί σε ένα νόμικο "Πρόσωπο" φανταστικού "καθεστώτος" (άλλος νομικός όρος ), για να έχουν εξουσία η νομική - αλλά εντελώς παράνομη - κρατική δικαιοσύνη (Chancery Courts). Τα Δικαστήρια Chancery είναι δικαστήρια δικαστηρίων όπου οι αποφάσεις της "δικαιοσύνης" αποφασίζονται από 3 "δικαστές". Αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα του Ναού του Στέμματος που επικαλέστηκε τον Κανόνα και τον Κώδικα του σε όλα τα δικαστήρια.

"Θεωρείται ότι είναι ένα καθιερωμένος Κανόνας, ότι τα δικαστήριά μας δεν μπορούν να λάβουν γνώση οποιουδήποτε τίτλου σε γη που δεν προέρχεται από την Κρατική ή Κολονοσιακή κυβέρνηση, και δεόντως επαληθεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας" -4 Johns. Rep. 163. Jackson v. Waters, 12 Johns. Rep. 365. SP

Ο ναός του Στέμματος έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (βλέπε τον ορισμό παραπάνω) και τους Χάρτες (ορισμός κατωτέρω) για το σύνολο της γης (αποικίες) της Νέας Αγγλίας από τον βασιλιά της Αγγλίας, ορκισμένο μέλος του Μεσαίου Ναού (όπως τώρα είναι η Βασίλισσα). Δεδομένου ότι οι άνθρωποι παρείχαν στις εταιρίες ευρεσιτεχνίας / ναύλωσης και στο Colonial Governors ένα τόσο δύσκολο χρονικό διάστημα, ειδικά όσον αφορά τη φορολογία του Crown, επινοήθηκε ένα σχέδιο που θα επέτρεπε στους Αμερικανούς να πιστεύουν ότι τους χορηγήθηκε «ανεξαρτησία». τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του 1776, και, όπως πρόκειται να δούμε, το τελευταίο Σύνταγμα του 1787 των ΗΠΑ. 

Για να αναγνωριστεί αυτή η "Δήλωση" από το διεθνές δίκαιο των συνθηκών, και προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα νομική ομοσπονδία Crown των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μεσαίος Θυμωμένος Βασιλιάς Γιώργος ΙΙΙ συμφώνησεΣυνθήκη του Παρισιού στις 3 Σεπτεμβρίου 1783, μεταξύ του Κορώνα της Μεγάλης Βρετανίας και των εν λόγω Ηνωμένων Πολιτειών. Το Κορώνα της Μεγάλης Βρετανίας ήταν νόμιμα, τότε και τώρα, ο Ναός του Στέμματος. Αυτό επισήμως έδωσε διεθνή αναγνώριση στις εταιρικές "Ηνωμένες Πολιτείες", τα νέα κράτη του ναού του Crown (Αποικίες). Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι πραγματικοί υπογράφοντες στη Συνθήκη του Παρισιού. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη συντομογραφία "Esqr." Ακολουθώντας τα ονόματά τους (βλ. Παραπάνω ορισμό για το ESQUIRE), καθώς αυτό σημαίνει νόμιμα "Λειτουργοί των βασιλικών δικαστηρίων", το οποίο τώρα γνωρίζουμε ως δικαστήρια τέχνης ή δικαστήρια Crown. Αυτός είναι ο ίδιος Τίτλος του Ναού του Στέμματος που δόθηκε στον Αλέξανδρο Χάμιλτον (βλ. Παραπάνω).

Το κορώνα εκπροσωπήθηκε στην υπογραφή του "David Hartley, Esqr.", Ενός Μεσαίου Ναού του Βασιλείου του Δικαστηρίου. Η υπογραφή των Ηνωμένων Πολιτειών με την υπογραφή ήταν "John Adams, Esqr", "Benjamin Franklin, Esqr." Και "John Jay, Esqr." Οι υπογράφοντες για τις "Ηνωμένες Πολιτείες" ήταν επίσης Μέση Ναΐτες του Δικαστηρίου του Βασιλιά μέσω της ιδιότητας μέλους του δικηγορικού συλλόγου Αυτό που είναι ξεκάθαρα γραμμένο στην ιστορία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο Ναός του Στέμματος εκπροσωπεί και τα δύο μέρη της συμφωνίας. Τι άψογη και περίτεχνη απάτη που οι άνθρωποι της Βόρειας Αμερικής είχαν τραβήξει πάνω τους! 
Γίνεται ολοένα και πιο προφανές όταν διαβάζετε το άρθρο 5, το οποίο δηλώνει εν μέρει 

"να προβλέψουμε την επιστροφή όλων των κτημάτων, των δικαιωμάτων και των περιουσιών που έχουν κατασχεθεί και ανήκουν σε πραγματικά βρετανικά θέματα".

Οι Αποικίες του Στέμματος χορηγήθηκαν σε "πρόσωπα" και εταιρείες του Ναού του Στέμματος μέσω της επιστολής και των χαρτών επιστολών και η βορειοαμερικανική αποικιακή γη ανήκε στο Στέμμα. 

Τώρα, εδώ είναι ένα πραγματικό catch-all στο άρθρο 4: "Συμφωνείται ότι οι πιστωτές και από τις δύο πλευρές θα συναντήσουν χωρίς νόμιμη εμπόδιο στην ανάκτηση της πλήρους αξίας σε λίρες στερλίνας όλων των bona fide χρεών που μέχρι τώρα έχουν συμβληθεί." Από το Crown οι Ναοί του αντιπροσώπευαν τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο τους οφειλέτες, και το Στέμμα, ως τους πιστωτές, τότε έγιναν ο δανειστής του αμερικανικού λαού με την κατοχή όλων των χρεών των πρώην αποικιών, που τώρα ονομάζονται νόμιμες Κρατικές Πολιτείες. Αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, αλλά αυτά είναι τα γεγονότα. Οι λέξεις SCAM και HOODWINKED δεν μπορούν να αρχίσουν να περιγράφουν τι συνέβη. 



Τότε λοιπόν, ποια χρέη οφειλόταν στο ναό του Στέμματος και στις τράπεζες του από το 1883; Στη Σύμβαση μεταξύ του Βασιλιά και των Δεκατριών Ηνωμένων Πολιτειών της Βόρειας Αμερικής , που υπογράφηκε στο Βερσαλλίες στις 16 Ιουλίου 1782, το Άρθρο Ι αναφέρει: 

"Συμφωνείται και πιστοποιείται ότι τα ποσά που προχώρησε η Αυτού Μεγαλειότητα στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών με τον τίτλο ενός δανείου, κατά τα έτη 1778, 1779, 1780, 1781, και το παρόν 1782, ανέρχονται στο ποσό των δεκαοκτώ εκατομμυρίων λιρών, χρήματα της Γαλλίας, σύμφωνα με τις ακόλουθες είκοσι μία εισπράξεις του προαναφερθέντος αναγραφόμενου υπουργού Το Κογκρέσο, δεδομένης της πλήρους εξουσίας του, να πειράξει ... "

Το ποσό αυτό ισούται με περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια, συν τους τόκους, που η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών της Hamilton οφειλόταν στο δάνειο της Crown μέσω της Crown Bank στη Γαλλία. Αυτό υπογράφηκε, εξ ονόματος των Ηνωμένων Πολιτειών, από έναν ήδη εξοικειωμένο Μεσαίο Ναό, τον Benjamin Franklin, τον Esquire. 

Ένα επιπλέον δολάριο 6 εκατομμυρίων δολαρίων (6 εκατομμύρια λιρέτες) δανείστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με επιτόκιο 5% από τα ίδια μέρη σε παρόμοια σύμβαση που υπεγράφη στις 25 Φεβρουαρίου 1783. Οι Crown Bankers στις Κάτω Χώρες και στη Γαλλία καλούσαν τα χρέη τους για πληρωμή από τις μελλοντικές γενιές των Αμερικανών. 

Οι φορολογικοί πράκτορες της μυστηριώδους Βαβυλώνας

Από την αρχή, η Εκκλησία του Ναού στο Λονδίνο υπήρξε μυστική κοινωνία ιππότη Knight. Χτίστηκε και ιδρύθηκε από τους ίδιους Ιππότες Ιππότες, οι οποίοι έλαβαν την Κανόνα και την Τάξη τους από τον Ρωμαίο Πάπα. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η Βρετανική Βασιλική Κορώνα τοποθετήθηκε στα χέρια των Ιπποτών Ιπποτών και πώς οι Ναΐτες του Στέμματος έγιναν οι φορολογικοί και στρατιωτικοί πράκτορες του Πάπα της Ρωμαϊκής Εκκλησίας. 

Όλα αυτά καθίστανται πολύ σαφή μέσω της Παραχώρησης της Αγγλίας στον Πάπα στις 15 Μαΐου 1213. Ο Χάτερτερ ορκίστηκε με πεποίθηση από τον βασιλιά Ιωάννη τον Ιωάννη στον Πάπα Ιησίντον και τη Ρωμαϊκή Εκκλησία. Ήταν μάρτυρας πριν από τους Ναούς του Στέμματος, όπως δήλωσε ο βασιλιάς Ιωάννης όταν σφράγισε το ίδιο, 

«εγώ ο ίδιος μάρτυρας στο σπίτι των Ιπποτών Ιπποτών».

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις χρησιμοποιούμενες λέξεις που ορίσαμε παρακάτω, ιδιαίτερα το χάρτη, η φερεγγυότητα, το demur και η παραχώρηση:

Ως ένδειξη ... θα το κάνουμε και να δημιουργήσουν διαρκή δέσμευση και παραχώρηση ... από την καλή και ιδιαίτερη έσοδα των προαναφερθέντων βασιλείων μας ... η ρωμαϊκή εκκλησία λαμβάνει ετησίως από χίλια σηματοδοτεί στερλίνα ... αποθήκευση σε εμάς και στους κληρονόμους μας δικαιώματα, τις ελευθερίες και τα εμβλήματα μας? όλα τα πράγματα, όπως έχουν περιγραφεί παραπάνω, θέλουμε να είμαστε διαρκώς έγκυρα και σταθερά. και δεσμευόμαστε εμείς και οι διάδοχοί μας να μην αντιδρούμε σε αυτούς. Και αν εμείς ή οποιοδήποτε από τους διαδόχους μας θα τολμούσα να επιχειρήσει αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν είναι δεόντως προειδοποιήσει ότι έρχονται στο βασίλειό του, και αυτό το αντιλαμβάνεται, να χάνει το δικαίωμά του στο βασίλειο, και αυτό το τσάρτερ της υποχρέωσης και της παραχώρησης μας πρέπει πάντα να παραμείνει σταθερή. και δεσμευόμαστε εμείς και οι διάδοχοί μας να μην αντιδρούμε σε αυτούς. Και αν εμείς ή κάποιος από τους διαδόχους μας υποθέσουμε ότι θα επιχειρήσουμε αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν ειδοποιηθεί δεόντως ότι έρχεται στη βασιλεία του και οι αισθήσεις αυτές θα χάσουν το δικαίωμά τους στη βασιλεία και αυτό το χάρτη της υποχρέωσης και της παραχώρησης μας πρέπει πάντα να παραμείνει σταθερή. και δεσμευόμαστε εμείς και οι διάδοχοί μας να μην αντιδρούμε σε αυτούς. Και αν εμείς ή κάποιος από τους διαδόχους μας υποθέσουμε ότι θα επιχειρήσουμε αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν ειδοποιηθεί δεόντως ότι έρχεται στη βασιλεία του και οι αισθήσεις αυτές θα χάσουν το δικαίωμά τους στη βασιλεία και αυτό το χάρτη της υποχρέωσης και της παραχώρησης μας πρέπει πάντα να παραμείνει σταθερή.

Οι περισσότεροι που έχουν σχολιάσει τον χάρτη αυτό τονίζουν μόνο τις πληρωμές που οφείλονται στον Πάπα και στη Ρωμαϊκή Εκκλησία. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο βασιλιάς Ιωάννης έσπασε τους όρους αυτού του χάρτη, υπογράφοντας την Magna Carta στις 15 Ιουνίου 1215. Θυμηθείτε. η ποινή για το σπάσιμο της συμφωνίας του 1213 ήταν η απώλεια του Στέμματος (δικαίωμα στο βασίλειο) στον Πάπα και τη Ρωμαϊκή Εκκλησία του. Λέει τόσο ξεκάθαρα. Για να πάρει επίσημα και νομίμως το Κοράνι από τους βασιλικούς μοναρχους της Αγγλίας με πράξη δήλωσης, στις 24 Αυγούστου 1215, ο Πάπας Innocent III ακύρωσε τη Magna Cartaαργότερα μέσα στο έτος, έβαλε μια απαγόρευση σε ολόκληρη τη βρετανική αυτοκρατορία. Από τότε μέχρι σήμερα, η αγγλική μοναρχία και ολόκληρο το Βρετανικό Στέμμα ανήκε στον Πάπα.

Οι παρακάτω ορισμοί προέρχονται από το λεξικό 1828 του Webster, καθώς οι έννοιες δεν έχουν διαστρεβλωθεί για σχεδόν 200 χρόνια: 

FEALTY, n. [ΜΕΓΑΛΟ. fidelis.] Πιστότητα σε έναν άρχοντα. την πιστή προσκόλληση ενός ενοικιαστή ή υποτελούς στον ανώτερο από τον οποίο κατέχει τις εκτάσεις του. αφοσίωση. Κάτω από το φεουδαρχικό σύστημα των θητείας, κάθε υποτελής ή μισθωτής ήταν υποχρεωμένος να είναι αληθινός και πιστός στον κύριό του και να τον υπερασπιστεί ενάντια σε όλους τους εχθρούς του. Αυτή η υποχρέωση ονομάστηκε πίστη ή φερεγγυότητα και ο όρκος της φερεγγυότητας έπρεπε να ληφθεί από όλους τους μισθωτές στους ιδιοκτήτες τους. Ο μισθωτής ονομάστηκε άνθρωπος liege? τη γη, ένα τέχνασμα · και ο ανώτερος, ηγέτης. 

FEE, n.[Στα αγγλικά, είναι δάνειο. Η λέξη αυτή, η αμοιβή, η ενδοχώρα ή ένα κτήμα εμπιστοσύνης, προέρχεται από τους απογόνους των βόρειων κατακτητών της Ιταλίας, αλλά προέρχεται από το νότο της Ευρώπης. Βλέπε Feud.] Πρωτίστως, ένα δάνειο γης, ένα κτήμα εμπιστοσύνης, το οποίο χορηγείται από έναν πρίγκιπα ή άρχοντα, το οποίο πρέπει να κατέχει ο δικαιούχος υπό την προϋπόθεση προσωπικής υπηρεσίας ή άλλου όρου. και αν ο αποδέκτης ή ο ενοικιαστής απέτυχε να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις, η γη επέστρεψε στον άρχοντα ή τον δωρητή, που ονομάζεται ιδιοκτήτης ή ο δανειστής, ο άρχοντας του δανείου. Το τέλος είναι κάθε γη ή κατάλυμα που κατέχει ανώτερος υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Είναι συνώνυμο της φέουζ και της φέουδο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα περιουσιακό στοιχείο με απλή αμοιβή ή αμοιβή είναι αυτό που ονομάζεται στο αγγλικό δίκαιο ένα αλλοδαπό κτήμα, ένα κτήμα που κατέχεται από ένα πρόσωπο από μόνο του και φθίνουσα στους κληρονόμους εν γένει. 

FEUD, n.[ΜΕΓΑΛΟ. fides; Eng. δανείου.] A fief; ένα αντίτιμο; το δικαίωμα σε εδάφη ή κληροδοτήματα που κατέχονται σε εμπιστεύματα ή υπό όρους εκτέλεσης ορισμένων όρων · το δικαίωμα που ένας υποτελής ή ενοικιαστής έχει στα εδάφη ή άλλο ακίνητο του κυρίου του, να χρησιμοποιεί το ίδιο και να κερδίζει τα κέρδη αυτού με δόλο, παρέχοντας στον προϊστάμενο του καθήκοντα και υπηρεσίες που ανήκουν σε στρατιωτική κατοχή κ.ο.κ. το έδαφος παραμένει πάντα στον κύριο ή ανώτερο.

Υπογράφοντας τον Χάρτη του 1213, ο βασιλιάς Ιωάννης δήλωσε ότι ο Βρετανός-Αγγλικός Στέφανος και τα υπάρχοντά του εκείνη την εποχή, περιλαμβανομένων όλων των μελλοντικών περιουσιών, κτημάτων, εμπιστοσύνης, χάρτες, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και γης, δεσμεύονται για πάντα στον Πάπα και Ρωμαϊκή Εκκλησία, ο ιδιοκτήτης. Μερικά πεντακόσια χρόνια αργότερα, η Νέα Αγγλία αποικίες στην Αμερική έγινε ένα μέρος του Στέμματος ως την κατοχή και την εμπιστοσύνη που ονομάζεται το «Ηνωμένες Πολιτείες». 

ATTORNING, ppr. Αναγνωρίζοντας έναν νέο άρχοντα ή μεταβιβάζοντας φόρο τιμής στον αγοραστή μιας περιουσίας. 

Οι δικηγόροι του δικηγορικού συλλόγου έχουν εκδοθεί από τότε που ιδρύθηκαν στην Εκκλησία του Ναού, αναγνωρίζοντας ότι ο Στέφανος και αυτός που κατέχει το Στέμμα είναι ο νέος άρχοντας της γης. 

ΧΑΡΤΗΣ, n1. Ένα γραπτό όργανο, που εκτελείται με συνήθη έντυπα, δίνεται ως απόδειξη επιχορήγησης, σύμβασης ή ό, τι γίνεται μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου. Με την πιο συνηθισμένη έννοια, είναι το όργανο μιας επιχορήγησης που παρέχει εξουσίες, δικαιώματα και προνόμια, είτε από βασιλιά ή άλλη κυρίαρχη δύναμη, είτε από ιδιώτη, ως χάρτα απαλλαγής, ότι κανένας δεν θα εκλέγεται σε κριτική επιτροπή , χάρτα χάριτος, & c. Οι χάρτες, σύμφωνα με τους οποίους εγκαταστάθηκαν οι περισσότερες αποικίες στην Αμερική, δόθηκαν από τον βασιλιά της Αγγλίας και ενσωμάτωσαν ορισμένα πρόσωπα, με εξουσίες να κατέχουν τις εκχωρούμενες περιοχές, να ιδρύσουν μια κυβέρνηση και να θεσπίσουν νόμους για τη δική τους ρύθμιση. Αυτές ονομάζονταν κυβερνήσεις χαρτών. 

Συμφωνώντας με την Magna Carta, ο βασιλιάς Ιωάννης είχε παραβιάσει τους όρους της συμφωνίας του με τη Ρώμη και τον Πάπα.

Ο Πάπας και η Ρωμαϊκή του Εκκλησία ελέγχουν τον Ναό του Στέμματος επειδή οι Ιππότες του το καθιέρωσαν κάτω από τις Παραγγελίες του. Αυτός που ελέγχει τον χρυσό ελέγχει τον κόσμο. 

Ο Ναός του Στέμματος Σήμερα Οι εργασίες του Ναού του Στέμματος σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία είναι πιο προφανείς, αλλά κάπως κρυμμένεςΟι Ναΐτες του Στέμματος έχουν πολλά ονόματα και πολλά σύμβολα για να σηματοδοτήσουν τον ιδιωτικό και άγιον Ναό τους. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο (υποτιθέμενο) ένα δολάριο $ 1 ιδιωτικό σύστημα Federal Reserve System (ένα τραπεζικό franchise Crown) σημείωμα χρέους.

Σημειώστε στη βάση της πυραμίδας τη ρωμαϊκή ημερομηνία MDCCLXXVI η οποία είναι γραμμένη με λατινικούς αριθμούς για το έτος 1776. Οι λέξεις ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM είναι Ρωμαϊκή Λατινική για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Επιστρέψτε στους παραπάνω ορισμούς και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λέξειςCAPITOLCROWN και TEMPLEΤο 1776 σηματοδοτεί τη γέννηση της νέας παγκόσμιας τάξης κάτω από το ναό του στέμματος. Τότε η αμερικανική αποικία στέμμα τους έγινε η ναυλωμένη κυβέρνηση που ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Από εκείνη την ημερομηνία, τα Ηνωμένα Έθνη (άλλος νόμιμος ναός Crown με charter) αυξήθηκαν και αναφέρονται σε κάθε έθνος ως μέλος του κράτους. .......



Δείτε τη σύνδεση του Βατικανού με την Αγγλία, μια συνέχιση της περιήγησης στη Ρώμη 

Βλ . Ιστορικό του συλλόγου δικηγόρων και ποιος ανήκει στις ΗΠΑ

Δείτε τον επίσημο δικτυακό τόπο των ιπποτών των ιπποτών

Βλ. «BRITISH ACCREDITED REGISTRY» από τον Larry Becraft



Σοφία και Ελευθερία που παράγεται από το WORLD NEWSSTAND
Copyright © 2002. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗ. 
εικόνα από τον Terri Williams




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters