Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δέκα διάσημοι που ανήκουν στους Illuminati - Οι ίδιοι το κρατούν μυστικό, αλλά... (βίντεο)


Οι Illuminati είναι μια αδελφότητα πεφωτισμένων, η οποία ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα στη Βαυαρία, με στόχο της την ανακάλυψη μυστικών, που θα τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πολλές είναι οι θεωρίες και οι μύθοι γύρω από την επιβίωση αυτής της οργάνωσης μέσα στους αιώνες και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες συγκαταλέγονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας.

Τα μέλη των Illuminati, ήταν πάντα εκλεκτές και πλούσιες προσωπικότητες, από αρχηγούς κρατών, μέχρι μεγάλες μορφές της Τέχνης. Σήμερα δε, πιστεύεται ότι αρκετοί από τους διάσημους ανθρώπους της παγκόσμιας showbiz ανήκουν εκεί και όσο και αν προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, τα σημάδια τους προδίδουν.

Από την Ktay Perry, ως την Lady Gaga και από τη Beyonce και τον Jazy Z, μέχρι τον Justin Bieber, δείτε παρακάτω ποιοι διάσημοι πιθανότατα να είναι μέλη των Illuminati.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters