Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μέγα λάθος του Τσίπρα η επιλογή του να εξαγγείλει το ανεκδιήγητο διάγγελμα του από τον τόπο που βοά και μοσχοβολά ΚΑΘΑΡΣΗ

ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ , ΑΠΑΤΗΛΩΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ 45 ΔΙΣ € ΣΕ 450 ΔΙΣ €

Μέγα λάθος του Τσίπρα η επιλογή του να εξαγγείλει το ανεκδιήγητο διάγγελμα του από τον τόπο που βοά και μοσχοβολά ΚΑΘΑΡΣΗ. Αστοιχείωτος καθώς είναι ταύτισε (ή μάλλον οι σύμβουλοι του, αστοιχείωτοι και αυτοί) ταύτισαν την Ιθάκη με αυτήν του Καβάφη που συμβολίζει την Ιθάκη ως "το τέλος του ταξιδιού"!


Για τον Οδυσσέα όμως και την Οδύσσεια το τέλος είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ, όχι η Ιθάκη. Χωρίς αυτήν δεν θα ήταν αίσιον τέρμα η Ιθάκη, γιατί τον Οδυσσέα θα τον σκότωνε ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ή κάποιος άλλος εκ των μνηστήρων.

Ή μήπως τελικά ο Τσίπρας διάλεξε την Ιθάκη γιατί θέλει να ξορκίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ που επέφερε ο Οδυσσέας στη συμμορία των σφετεριστών της εξουσίας του; Σχηματίστε την εξίσωση ΟΔΥΣΣΕΑΣ=ΛΑΟΣ και θα έχετε το σημαντικότερο σημερινό (αλλά και διαχρονικό) μήνυμα της Οδύσσειας!

Ήταν (τι τεράστιος δάσκαλος αυτός ο Όμηρος!) μια κατάσταση, ή ο Οδυσσέας ή οι σφετεριστές. Ακριβώς όπως στην Ελλάδα του σήμερα. Αν δεν αφανίσει ο λαός τους σφετεριστές της εξουσίας του, θα τον αφανίσουν αυτοί. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Το θέμα είναι θα φανεί ο ελληνικός λαός αντάξιος του "παππού" του Οδυσσέα, να τεντώσει το τόξο της συλλογικής του δύναμης και να επιφέρει την ΚΑΘΑΡΣΗ στην Πατρίδα του, αφανίζοντας τους σφετεριστές της εξουσίας που ανήκει σε αυτόν; Και μόνον σε αυτόν!

Αν αποφασίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ ο λαός, καμιά "στημένη" Ιθάκη και κανένα διάγγελμα δε σώζει τον Τσίπρα!.. Και όλους τους Τσίπρες της προδοτικής πολιτικής μαφίας της Ελλάδος.

Απο σχόλιο Αναγνώστη


*Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) kerberos-hellas δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών

kerberos-hellas

https://kerberos-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters