Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ?


 

Οι περισσοτεροι Ελληνες,νομιζουν οτι κυβερνα ο Τσιπρας!
Οι πολιτικοι μας ομως,οι δημοσιοκαφροι των ψευτοΜΜΕ αλλα και οσοι ασχολουνται γενικως με τα κοινα,σε Ελλαδα και Ευρωπη,γνωριζουν αυτους που κατευθυνουν τα Ελληνικα,Ευρωπαικα και παγκοσμια θα ελεγα πραγματα!

Ξερουν πολυ καλα ολοι αυτοι,οτι εχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!


Γνωριζουν οτι διανυουν τα τελευταια χρονια της διαρκως μειουμενης πρωην κυριαρχιας τους! Θα προσπαθησουν λοιπον να κανουν ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!!
Γιατι η υπαρξη τους στον πλανητη ειναι συνυφασμενη με καθε κακο που εγινε τα τελευταια πολλες χιλιαδες χρονια!

Στα πλαισια λοιπον της καταστροφικης τους φυσης και αρνουμενοι να δεχτουν την συντριπτικη τους ΗΤΤΑ,μερικα χρονια μαλιστα πριν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ τους επικρατηση,ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Αυτο κι αν ηταν ψυχρολουσια!!
Ας προσεχαν ομως με ποιον λαο τα εβαλαν τα ΗΛΙΘΙΑ!!
Γιατι οι παντες ολοι ειναι Ηλιθιοι!!
Και το αποδεικνυουν καθημερινα!!

Ξερουν,αλλα κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο οτι αυτην την στιγμη,πισω απο την Ελληνικη κυβερνηση,βρισκεται μια ομαδα ΕΛΛΗΝΩΝ,που στην ΕΕ,οι ενοχλημενοι νεοταξιτες,αποκαλουν Ελληνικο λομπυ,που κατευθυνει τα της ΕΕ!!
Ειναι αυτοι οι Ελληνες(ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ)που κανονιζουν το Ευρωπαικο μελλον και το μελλον της Ελλαδας!

Αποδειξη?
Αληθεια οσοι ακουσατε την ομιλια του Τσιπρα στην Ιθακη,ποιος πιστεψε οτι αυτος ο τυπος οσο συμπαθητικος η αντιπαθητικος κι αν σας ειναι,θα μπορουσε να μιλησει με τετοια ποιητικη και Ελληνικη διαθεση και να κανει τετοιους παραλληλισμους με Ελληνικη ευαισθησια και απλοτητα?
Οποιος το εγραψε(και ο Τσιπρας ηταν εξαιρετικος στην απαγγελια)πρεπει να ειναι ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ
Αλλωστε η αποπειρα των Ελληνοφωνων να απαντησουν στο συγκεκριμενο,ηταν απο γελοια ,μεχρι απολυτως αποτυχημενη!
Εμπλεξαν τα μυδια με τα…αντιδια!
Αν δεν <<το εχεις>>,δεν μπορεις!.
Τι το προσπαθεις ωρε βλακα?

Ολοι αυτοι οι Ελληνες,ισχυροι οικονομικοι και οχι μονο παραγοντες,εχουν ενα προτερημα!!
Δεν ειναι κομπλεξαρες σαν ολα τα <<πολιτικα>> σκουπιδακια,που οτι κανουν το κανουν για δοξα και για χρημα επειδη πιστευουν οτι η ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ!!
Απο αυτο αλλωστε φαινεται και η κενοτητα της υπαρξης των <<πολιτικων>> που εξ αιτιας αυτου αποδεικνυουν οτι ειναι σκουπιδια!!
Δεν εχουν λοιπον οι Ελληνες επιδιωξεις ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ
Ουτε οπου βρουν καμερα η μικροφωνο παιρνουν θεση!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!!
Ομως βρισκονται ανωνυμα διπλα σε αυτην την κυβερνηση,που ειχε την εξυπναδα να δεχτει να αναλαβει την αποκατασταση της Ελευθεριας μας!
Σε αντιθεση με καποιους αλλους που μαλιστα κυβερνησαν εξοντωτικα την πατριδα μας που σταθηκαν ΑΝΟΗΤΟΙ και τωρα κλαινε σαν ηλιθιοι και κανουν πως δεν ξερουν οτι ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Γιατι δεν κλαινε οι κλαψιαρες και κλαψιαρηδες για την υποτιθεμενη καταντια της Ελλαδας(για αυτην αλλωστε συνεβαλλαν με ηδονικες κραυγιες)αλλα για την ευκαιρια που εχασαν να ειναι στην θεση που ειναι σημερα ο Τσιπρας!
Διαλεξατε λοιπον βλακες την λαθος πλευρα!!
Γιατι κλαψουριζετε τωρα?

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
Το ενα που δειχνει τον δρομο της αντιδρασης των ηλιθιων με τα διαρκη ψεμματα και λασπολογιες(συνηθεια σας αιωνων),το αλλο που λεει <<ας πουμε την αληθεια>> γιατι ετσι μπορει <<κατι να κερδισουμε>>
Προς το παρον θα κοιτατε τους Ελληνες να κανουν Α ΔΕΙ για την ανθρωποτητα!

Ιωαννα βαφειαδου

vafianna@gmail.com


https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters