Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Στα κράτη δεν υπάρχει χρησικτησία αλλά… εποικισμός

 
Γράφει ο Νίκος Καραγιαννακίδης

Άκουσα πριν από μέρες τον δήμαρχο Λαγκαδά να λέει ότι σε ένα χωριό της περιοχής του, οι πρόσφυγες είναι περισσότεροι από τους κατοίκους!

Έχουμε διανοηθεί τι συνέπειες θα έχει ένα τέτοιο γεγονός, όταν θα το ζήσουμε σε… μεγαλύτερη κλίμακα; Κατά τον Αστικό Κώδικα, όταν κάποιος νέμεται και κατέχει ξένο ακίνητο-oικόπεδο -πάνω από μία εικοσαετία- τότε το αποκτά μέσω χρησικτησίας και ουδείς μπορεί να προσβάλει πλέον την κυριότητά του.


Όμως στα κράτη χρησικτησία δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο ο… εποικισμός. Ουδέποτε άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία υπήρξε τόσο μεγάλη μαζική μετακίνηση πληθυσμών και μετεγκατάστασή τους σε άλλη χώρα, με τελείως διαφορετικά ήθη, έθιμα, γλώσσα, αξίες και παραδόσεις.

Ακόμη και στην περίφημη κάθοδο των προγόνων μας (Δωριέων) οι πληθυσμοί δεν ήταν μεγαλύτεροι από 200.000 και η κάθοδός τους διήρκησε έναν… αιώνα. Εδώ 1.500.000 άνθρωποι πέρασαν από την Ελλάδα σε ένα εξάμηνο και χιλιάδες εξ αυτών ζουν επίσημα και μόνιμα στην πατρίδα μας ενώ έρχονται πολλοί ακόμη, είτε εισερχόμενοι παράνομα, είτε επιστρέφοντας από τη… Γερμανία.

Επαναλαμβάνω, τέτοιος εποικισμός και μάλιστα από αλλογενή έθνη, με διαφορετική θρησκεία, μια θρησκεία τρόπος ζωής με ξεκάθαρες αντιθέσεις δεν έχει υπάρξει! Ούτε καν με… κατακτητικούς πολέμους.

Στις δε πολεμικές αντιπαραθέσεις ο εχθρός κατακτούσε τη χώρα, έβαζε τοποτηρητές και εισέπραττε φόρους. Εποικισμό ουδείς λαός έπραξε! Ο πρώτος ιστορικά που το έπραξε είναι ο σημερινός 44χρονος πρωθυπουργός! Που; Στη χώρα του!

Ο επαπειλούμενος -και με χειρουργική ακρίβεια ήδη συντελούμενος- εποικισμός της χώρας θα έχει ασύλληπτες συνέπειες για αυτό που γνωρίζουμε επί αιώνες ως έθνος, κράτος και λαός. Θα ζούμε σε μία τελείως διαφορετική χώρα από αυτήν που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

Το αίμα που έχυσαν για την ελευθερία κι ανεξαρτησία μας δεν θα έχει την παραμικρή σημασία και επιπρόσθετα δεν θα μπορεί καν να γίνει κατανοητή η… θυσία τους! Οι παραδόσεις, η θρησκεία, ακόμη και η νυν συνοριακή υπόσταση θα πάψει να υπάρχει!

Η χώρα πολύ πιθανόν να… καντονοποιηθεί και φυσικά η ιστορία μας να νοθευτεί από ένα σωρό ανακρίβειες προκειμένου τα καντόνια και οι ένοικοί τους να ζήσουν ειρηνικά! Θεωρώ το πρόβλημα αυτό που ανέκυψε από το πουθενά, μαζί με τον 44χρονο πρωθυπουργό, θα είναι το σημαντικότερο που θα έχει να αντιμετωπίσει η χώρα…

Ήδη ζούμε στην πατρίδα όπου οι οικονομικές συνθήκες ανάγκασαν χιλιάδες Έλληνες να μεταναστεύσουν, αναλογιστείτε τι θα συμβεί όταν και οι… κοινωνικές συνθήκες θα επιβάλλουν κάτι ανάλογο. Αναλογιστείτε σε τι σχολεία θα πηγαίνουν τα ελληνόπουλα όταν σε μία τάξη το 70% θα είναι παιδιά μουσουλμάνων κ.λπ. Τι μόρφωση θα λαμβάνουν. Ποια… εθνική συνείδηση θα αποκτούν.

Τι θα γίνεται στα χωριά της Μακεδονίας αν αυτά «καταληφθούν” από πρόσφυγες μουσουλμάνους και οι Έλληνες θα αποτελέσουν τη μειοψηφία (όπως στο χωριό του Λαγκαδά). Ύστερα από λίγα χρόνια ούτε το όνομα… Μακεδονία θα υπάρχει, ούτε καν η ιστορία της. Σκεφτείτε ολόκληρες περιοχές σε πόλεις που θα κατοικούνται από μουσουλμάνους (όπως στο Παρίσι) και θα είναι απροσπέλαστες.

Και αναλογιστείτε όλους αυτούς που θα αρνούνται πεισματικά να ενσωματωθούν στη δική μας κοινωνία όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θα θέλουν, αφού λόγω πίστης μας θεωρούν άπιστους και μιαρούς!

Αναλογιστείτε τι θα γίνει και με την εκλογή Μουφτήδων! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταθεί απαθής σε όλη αυτή την απειλή αλλοίωσης της εθνικής μας υπόστασης;

Ο κ. Καραγιαννακίδης είναι δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος

vimapress.gr


https://www.triklopodia.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters