Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Είμαστε πλέον μόνοι μας: Ανθελληνική δήλωση ΝΑΤΟ: «Οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν είναι δικό μας θέμα» – Η Δύση μας κρεμάει έναντι των Τούρκων

 
Για άλλη μια φορά η περίφημη Δύση μας κρεμάει έναντι των Τούρκων. Οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τους Τούρκους είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές.  

Απέφυγε επίσης να πάρει μία ξεκάθαρη θέση για άλλη μια φορά στο θέμα των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Το NATO δεν προτίθεται να εμπλακεί ή να διαμεσολαβήσει για την επίλυση των διενέξεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Αιγαίο, διαμήνυσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο Γενς Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε πως προσδοκά την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε «κάποια θέματα» σε διμερές επίπεδο, και στο πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας.

«Αυτό δεν είναι ζήτημα για το NATO, είναι κάτι που πρέπει να διευθετηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως οι δύο χώρες είναι σύμμαχοι και συμβάλλουν στην συλλογική ασφάλεια των μελών NATO.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρέτισε την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο πρωθυπουργών, Αλέξη Τσίπρα και Μπιναλί Γιλντιρίμ, που έγινε την Πέμπτη.

Στο κείμενο της συνέντευξης που έχει δημοσιευτεί δεν γίνεται αναφορά στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται επί 45 ημέρες στην Αδριανούπολη, χωρίς να έχει οριστεί δικάσιμος και χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το κατηγορητήριο.

Γίνεται πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η Ελλάδα είναι απολύτως μόνη της απέναντι στην Τουρκική και όχι μόνο προκλητικότητα.

Oπως φαίνεται τίποτα δεν λέγεται και δεν γίνεται τυχαία. Μεγάλα ΜΜΕ προετοιμάζουν το έδαφος για σύγκρουση με την Τουρκία.

Οπως σας αναφέραμε, το ενδεχόμενο μιας βίαιης σύγκρουσης στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρεται σε άρθρο του ο Economist, σχολιάζοντας πως το θερμό επεισόδιο θα μπορούσε να γίνει είτε από ατύχημα είτε προσχεδιασμένα.

Το άρθρο δεν πρέπει να μας περάσει απαρατήρητο, διότι ομιλούμε για μια από τις μεγάλυτερες έντυπες και ηλεκτονικές εφημερίδες στον κόσμο.

Τα σχέδια για την κατασκευή ενός αγωγού που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Ισραήλ και την Κύπρο προς την Ελλάδα αυξάνουν τις γεωπολιτικές εντάσεις στην περιοχή.

Η Τουρκία είναι απομονωμένη σε διπλωματικό επίπεδο από όλους, πλην της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον Μεχμέτ Ογκουτσού, ειδικό σε θέματα ενέργειας, έχει διαμορφωθεί ένας νέος άξονας στην περιοχή μεταξύ της Αιγύπτου, του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας, και η Τουρκία θεωρεί ότι παραβιάζει τη διεθνή νομοθεσία.

«Η Τουρκία θεωρεί πως έχει στηθεί μια συνωμοσία ώστε να την αποκόψουν από τη Μεσόγειο», σημειώνει ο αναλυτής.

Για άλλη μια φορά οι Νατοϊκοί παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και δηλώθουν ευθέως την προτίμησή τους στην Τουρκία…


https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters