Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ρωσική τηλεόραση: Προμηθευτείτε ιώδιο κι ετοιμαστείτε για τον Γ' ΠΠ

Κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης συμβούλευσε τους τηλεθεατές του να προετοιμαστούν για τον Γ' ΠΠ.

Το κανάλι του Κρεμλίνου πρότεινε τις ιδανικές προμήθειες επιβίωσης και συμβούλευσε τον κόσμο να αποθηκεύσει ιώδιο, ώστε να προφυλαχθεί το σώμα από την ακτινοβολία.
 Όλα αυτά λίγο πριν τα πυραυλικά χτυπήματα στην περιοχή της Συρίας κι ενώ όλοι οι στρατοί του κόσμου είναι μαζεμένοι εκεί.


 Ο αναλυτής στο κανάλι Rossiya-24 προειδοποίησε, ότι ο κόσμος βρίσκεται ήδη μπροστά σε μια πυραυλική κρίση. Ωστόσο, στην ίδια έκθεση ισχυρίστηκε επίσης, ότι υπήρχαν πάρα πολλές ιστορίες δυτικής τρομοκρατίας για μια καταστροφική παγκόσμια σύγκρουση.
 Ο Alexander Golts δήλωσε στην Rain TV στη Μόσχα: "Πριν από ένα χρόνο, όταν είπα ότι είχαμε εισέλθει σε ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο, κανείς δεν συμφώνησε μαζί μου. Τώρα όλοι συμφωνούν, αλλά έχει καταστεί σαφές, ότι τα γεγονότα σε αυτόν τον δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο τρέχουν πολύ πιο γρήγορα. Μόλις ξεκίνησε και, όπως πάμε, έχουμε ήδη Κρίση Κούβας 2.0. "



 Οι συμβουλές σε περίπτωση βομβαρδισμού περιλαμβάνουν: "Οι προμήθειες φαγητού για τον Αρμαγεδώνα περιλαμβάνουν πολλά είδη, αλλά η κύρια ιδέα πίσω από την αποθήκευση αναγκαίων ειδών είναι περισσότερο νερό και λιγότερα γλυκά.
 Στους θεατές πρότειναν να αποθηκεύσουν ρύζι: "μπορεί να φυλαχθεί για οκτώ χρόνια, πλιγούρι βρώμης για τρία έως επτά χρόνια". Το αγαπημένο είδος σίκαλης των ρώσων διαρκεί μόνο ένα χρόνο, όπως τους ενημέρωσαν.

 "Προφανώς, μπορείτε να επιβιώσετε με κονσέρβες κρέατος για αρκετό διάστημα - μέχρι πέντε χρόνια, ενώ τα κονσερβοποιημένα ψάρια διατηρούνται όχι περισσότερο από δύο χρόνια. Φυσικά είναι δύσκολο να κάνετε χωρίς γάλα, τουλάχιστον σε σκόνη, ζάχαρη και αλάτι. Η ρωσική παράδοση προτείνει να αγοράζουμε ζυμαρικά σε περιόδους κατακλυσμού. Αλλά οι επαγγελματίες της επιβίωσης δεν συνιστούν να μεταφέρετε αυτό το προϊόν σε καταφύγια βομβαρδισμών. "

 Ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Alexey Kazakov δήλωσε: "Η ζωή στον υπόγειο κόσμο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όσους αγαπούν τα γλυκά. Σοκολάτες, γλυκά, συμπυκνωμένο γάλα, όλα αυτά θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε. Ναι, η γλυκόζη είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας, αλλά τα γλυκά προκαλούν δίψα και το νερό θα γίνει το πιο πολύτιμο είδος για τους κατοίκους των καταφυγίων".
 Ένας "εμπειρογνώμονας" που ονομάζεται Eduard Khalilov - σε συνέντευξή του στο Skype - δήλωσε: "Όσο περισσότερο νερό, τόσο το καλύτερο. Επειδή μπορείτε να επιβιώσετε για δύο έως τρεις εβδομάδες χωρίς φαγητό, αλλά είναι πολύ δύσκολο χωρίς νερό μετά από τρεις ημέρες. Το νερό είναι απαραίτητο για την πέψη των τροφίμων επίσης. Και το νερό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε. "

 Οι ειδικοί λένε ότι είναι επίσης απαραίτητο να προμηθευτούν φάρμακα με ιώδιο που βοηθούν το σώμα να αντιμετωπίσει την ακτινοβολία».
 Η έκθεση ανέφερε ότι ο πανικός ήταν χειρότερος στην Αμερική, προσθέτοντας: "Ενδιαφέρον έχει το αν οι Ρώσοι πιστεύουν αυτή την ανοησία. "Μετά την εκλογή του Τραμπ, η δραστηριότητα των Αμερικανών παραγωγών καταφυγίων βομβών έχει κορυφωθεί.


http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters