Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εαν Τολμήσει Και Φέρει Κάποιο Ελληνικό Κανάλι Αυτή Την Αηδία Στην Ελλάδα... Ουαι Κι Αλίμονο Του

Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα μέσα από το Νο1 σίριαλ! «Τούρκος βασανίζεται από Έλληνες»
Vatanim sensin. Αυτός είναι ο τίτλος της τουρκικης σειράς που σπάει ταμεία και προβάλλεται από το kanal d. Η σειρά που ξεπουλάει σε όλο τον κόσμο και μεταφέρει την τουρκική προπαγάνδα σε 50 χώρες.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Σμύρνη το 1919 και ο πρωταγωνιστής της στο αποψινό επεισόδιο της δεύτερης σεζόν παρότι Τούρκος, υπηρετεί στον ελληνικό στρατό.




Στο σήριαλ, οι Έλληνες παρουσιάζονται ως οι κακοί της ιστορίας και απόψε αποκαλύπτουν την πραγματική του ταυτότητα που δεν είναι παρά του κατασκόπου.

Ο πρωταγωνιστής βασανίζεται άγρια από τους Έλληνες και καταδικάζεται σε θάνατο. Η ελληνική σημαία είναι εμφανής σε πολλά πλάνα της καλογυρισμένη σειράς με τα μηνύματα της προπαγάνδας του Ταγίπ Ερντογάν να περνάνε παντού σε έναν λαό όπως ο τουρκικός που λατρεύει την τηλεόραση.



Η σειρά Vanatim Sensin με την επικάλυψη ιστοριών αγάπης περνάει τα μηνύματα που θέλει στους τηλεθεατές παρουσιάζοντας τους Έλληνες ως δυνάστες του τουρκικού λαού.
Και ειδικά τώρα σε μια εποχή που οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Την ώρα, λοιπόν, οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται σε τουρκικές φυλακές, προβάλλεται στην τουρκική τηλεόραση ένα επεισόδιο από το συγκεκριμένο σήριαλ, το οποίο αποθεώνει έναν Τουρκο κατάσκοπο και παρουσιάζει τους Έλληνες ως βασανιστές που στέλνουν εκείνον, αλλά και μέλη της οικογένειας του στη αγχόνη.

Αληθινή ιστορία

Η ιστορία που παρουσιάζεται από το τουρκικό σήριαλ Vanatim sensin βασίζεται σε αληθινό πρόσωπο. Αυτό του Μουσταφά Μουμίν Ακσόι, ο οποίος γεννήθηκε το 1892 στην Σμύρνη και πέθανε το 1948.




Πολέμησε στους βαλκανικούς πολέμους και στην συνέχεια υπηρέτησε για την ελληνική διοίκηση της Σμύρνης και ήταν μισητός για τους συμπατριώτες του. Όμως, ο ρόλος του ήταν άλλος. Αυτός του κατασκόπου, ο οποίος έστελνε μυστικά των Ελλήνων στην Άγκυρα!

Το καλογυρισμένο σήριαλ έχει πάρει στοιχεία από την αληθινή ιστορία του Μουσταφά Μουμίν Ακσόι. Όμως, υπό την καθοδήγηση της μηχανής προπαγάνδας που έχει στήσει ο Ερντογάν ακόμα και στην τηλεοπτική βιομηχανία της χώρας του παρουσιάζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα πιο μελανά χρώματα. Και αν κρίνει κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει όταν προβάλλεται το σήριαλ, η μηχανή προπαγάνδας του σουλτάνου δουλεύει άριστα!

kataggeilte
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters