Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

16 χρόνια στον κουμπάρο του Μειμαράκη Ιωάννη Καρούζο. Κάθειρξη 14 ετών στη γυναίκα του Ρεβέκκα Σκαφτούρα.5 χρόνια στο Βίκτωρα Ρέστη..

images (1)«Καμπάνα» 16 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον μεγαλοκατασκευαστή Ιωάννη Καρούζο για την εμπλοκή του στο αποκαλούμενο «Καρούζος-gate».

Μαζί με τον Ιωάννη Καρούζο ομόφωνα ένοχοι, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκαν η πρώην σύζυγος του Ρεβέκκα Σκαφτούρα, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης αλλά και δυο φερόμενοι ως συνεργάτες του οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροδιαφυγή, ηθική αυτουργία στη φοροδιαφυγή και έκδοση εικονικών τιμολογίων....

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε στη Ρεβέκκα Σκαφτούρα κάθειρξη 14 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ και στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, πέντε έτη. 
Οι Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Ρεκούμης, εκπρόσωποι της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ, της οποίας πραγματικός ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, καταδικάστηκαν σε επτά και πέντε έτη αντίστοιχα.  
Ο Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, γιος του Ιωάννη και επίσης εκπρόσωπος της ΦΑΝΤΟΜ, αθωώθηκε.  
Με εξαίρεση τον Ιωάννη Καρούζο σε όλους τους κατηγορούμενους δόθηκε αναστολή στην έφεση. 

Ωστόσο, στη Ρεβέκκα Σκαφτούρα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Α.Τ. της περιοχής της τρεις φορές τον μήνα, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευση χρήσης πλωτού ή εναέριου μέσου, και της υποχρέωσης διανυκτέρευσης στο σπίτι της.  
Επιπλέον, το δικαστήριο επέβαλε στους κατηγορούμενους στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τριών ετών αλλά και την υποχρέωση χρηματικής ικανοποίησης για ηθική βλάβη του Δημοσίου ύψους 100.000 ευρώ στον Ι. Καρούζο και 50.000 ευρώ σε καθέναν από τους υπόλοιπους.  

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο Όμιλος Καρούζου, με χρήματα προερχόμενα από φοροδιαφυγή, προχωρούσε σε αγορές ακινήτων-φιλέτων, ενώ εξασφάλιζε δανεισμό από τράπεζες, έχοντας δημιουργήσει σχεδόν για κάθε ακίνητο μία εταιρία.  
Στη δικογραφία, μάλιστα, αναφέρεται ότι το ύψος των επισφαλών δανείων φτάνει τα 300.000.000 ευρώ, ενώ το ποσό της φοροδιαφυγής τα 30.000.000 ευρώ.



https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters