Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Εμείς» στο κανάλι «Έψιλον» που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, ο Γιάννης Πλόσκας, διευθύνων σύμβουλος του κεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» δήλωσε πως ο ομώνυμος πολιτικός φορέας είναι έτοιμος δια συμμετοχή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με ποσοστά πλειοψηφίας.
Η εκπομπή προέβαλε απόσπασμα από παλαιότερη εκδήλωση τον Δεκέμβριο του 2015 στον Ασπρόπυργο στην οποία ήταν κύριος ομιλητής ο Αρτέμης Σώρρας και δήλωνε πως πρέπει να σταματήσει ο πολίτης να πληρώνει από την τσέπη του κάθε οφειλή σε δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, φπα και να κάνει χρήση του κληρονομικού του πλούτου στον οποίον έχει καταστεί δικαιούχος και τελικός κληρονόμος (600 δις δολάρια, 67650/13 δικαστική απόφαση) και 2,3 τρις δολάρια δια έργα ανάπτυξης, υποδομής και ανθρωπιστικού χαρακτήρα με εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα από τα παγκόσμια ταμεία, σταματώντας το βίντεο στο σημείο «Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα».
Με αυτήν την μέθοδο τα ΜΜΕ καθιστούν τον Αρτέμη Σώρρα ως ηθικό αυτουργό για κάθε οφειλή προς το δημόσιο και τις τράπεζες. 
Το δημιουργικό τμήμα της «Ελλήνων Συνέλευσις ΔΠΚΜ» αναζήτησε την επίμαχη ομιλία και δημιούργησε βίντεο στο οποίο προβάλλεται η αλήθεια αντικρούοντας τα ψεύδη της εκπομπής «Εμείς» του καναλιού «Έψιλον». 
Όλοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε χρήση του πλούτου μας μέσω της εντολής αποπληρωμής που επιδίδεται εξωδίκως σε κάθε δημόσιο οργανισμό , ασφαλιστικό φορέα και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εντέλλοντας τους προϊσταμένους τους να εισπράξουν κάθε μας βεβαιωμένη, εκκαθαρισμένη και μελλοντική οφειλή από τα πιστοποιημένα και αποδεδειγμένα κληρονομικά κεφάλαια του έθνους μας.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Δ.Π.Κ.Μ.
ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ






Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε….




https://www.e-synews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters