Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

O ανάγωγος της Κυριακής: Μια Γκραμπόφσκι παγωμένη παρακαλώ

Η Μαρέβα τελικά με το που χώρισε τον Κυριάκο πλακώθηκε στις αγορές σπιτιών στο Παρίσι, σε οffshore στην Ελβετία, στον Παναμά και μετά επέστρεψε κυρία πάλι. Και εγώ που νόμιζα πως όταν χωρίζεις πας απλά στα μπουζούκια. Τι να υποθέσουμε ότι χώρισε για να περάσει στην παρανομία; Πώς βρέθηκε με τόσα λεφτά αμέσως μετά τον χωρισμό; Δηλαδή, φτωχοπέρναγε με τον Κυριάκο ή της έφερνε γρουσουζιά και δεν μπορούσε να σταυρώσει;...
 Και μια γυναίκα που περιμένει να χωρίσει έναν πολιτικό για να κάνει αμέσως offshore στον Παναμά, πώς ακριβώς την χαρακτηρίζεις;
 
Απάντησε δε, ότι τότε δεν ήταν με τον Κυριάκο. Δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Για τα παιδιά, τίποτα; Δεν του είπε να κάνουμε μια offshore; Πολύ περίεργες οι σχέσεις αυτές. Ασυνήθιστες. Αυτή η offshore τι λεφτά έχει μέσα; Έφυγε από την offshore με το που ξαναγύρισε στον Κυριάκο ή πρόλαβε να κάνει την μπάζα της, που λέμε, και ξαναγύρισε στη φτώχεια;
Δηλαδή, η Μαρέβα έχει μεγαλύτερο μέσον όταν είναι μακριά από  τον Κυριάκο;
Υ.Γ.1: Καταλάβατε γιατί όταν έσκασε η ιστορία με τα Paradise Papers, η ΝΔ έτρεξε να φυλάξει τα νώτα της, κάνοντας διαχωρισμούς στους εμπλεκόμενους; Σου λέει, δε γίνεται, όλο και κάποιος δικός μας θα ‘ναι μέσα. Εν τω μεταξύ, μέχρι να μάθουμε για την κυρία Μητσοτάκη, ο Κυριάκος έκανε το Αθήνα-Παρίσι πιο γρήγορα κι από ότι τα παλιά καλά Κονκόρντ. Κι ενώ, όταν πηγαίνει έξω να δει Ευρωπαίους, κουβαλάει στον λαιμό μια φωτογραφική σαν γιαπωνέζος τουρίστας να ‘χει να βάζει φωτογραφίες στο Twitter, αυτή τη φορά είδε τον υπουργό Οικονομικών ολάκερης Γαλλίας κι ούτε μια selfie. Τι του είπε;
Εγώ εκείνο που κατάλαβα είναι ότι τον Κυριάκο θα τον τρέχουν μία οΆδωνις και μία η Μαρέβα. Τώρα, από ποιον θα πάει στο τέλος, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα.
Υ.Γ.2: Μάθαμε, επίσης, ότι Μαρέβα από Μαρέβα διαφέρει. Όταν είναι σε λίστες με offshore και αγοραπωλησίες ακινήτων στα ένδοξα Παρίσια λέγεται Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Όταν είναι η δυναμική επιχειρηματίας, οικονομολόγος, σύζυγος και μητέρα είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη. «Το μέσο είναι το μήνυμα», λέει ο ΜακΛούαν και στη ΝΔ το ξέρουν πολύ καλά.
Πάλι καλά που τη λένε Γκραμπόφσκι και όχι Αρπαζόφσκι.
Υ.Γ.3: Διδακτική η βδομάδα που μας πέρασε αφού μάθαμε ότι το νόμιμο είναι και ηθικό, αλλά μόνο κατά περιπτώσεις. Φιλελεύθερες περιπτώσεις.Με το που έγινε γνωστή η συμμετοχή της Μαρέβας – και – στα Paradise Papers έσπευσαν να μας πουν από τη Νέα Δημοκρατία ότι offshore από offshore διαφέρει. Νόμιμη η συμμετοχή σε offshore για τη Μαρέβα και βεβαίως ηθική.
Να δούμε, όμως, τι είναι τα λεφτά μέσα. Γιατί φαντάζομαι αφού είναι νόμιμη η offshore δεν θα έχουν πρόβλημα να μας δείξουν τι χρήματα υπάρχουν και από πού. Γιατί τι λόγο έχεις να κρύβεις σε μια νόμιμη εταιρεία τα νόμιμα χρήματα που μπήκαν. Αν αρχίσουν να μη δίνουν στοιχεία όμως δεν μπορώ εγώ να προβλέψω που θα πάει το μυαλό του κάθε ανθρώπου. Τα μυαλά είναι ανάγωγα.   
       altsantiri.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/11/o_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters