Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL !!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ;;;

Αλέξανδρος Μεταξάτος ( ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ )
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΕΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ;;;;

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ;;;


ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ Α΄65/15 ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 44 ΠΑΡ. 1) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΙΩΣ Π.Ν.Π. ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΚΥΡΩΣΗ.

5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΚΥΡΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.



Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΠΙΣΩ.
 
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. 

ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ.


………………………………………………………………………………………
Αλφειός: ΤΗΝ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ  CAPITAL CONTROL , ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Ε.Ε. !!!
 

ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΤΣΙΠΡΑ: «… είναι πράγματι απαράδεκτο σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού , να έχουμε αυτές τις εικόνες της ντροπής. Να κλείνουν τις τράπεζες , ακριβώς επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να δοθεί ο λόγος στο λαό…» !!!!!!!!!!!!!!!!! ( στο βίντεο του πρώτου διαγγέλματος , από το 2.43 λεπτό και μετά )


………………………………..


http://alfeiospotamos.gr/?p=29565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters