Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τι γίνεται με την Κύπρο - Ποιοι είναι οι σύγχρονοι νεκροθάφτες της σε Αθήνα και Λευκωσία;

Έκθεση Γ.Γρ. Γκουτέρες = Καρφί στο φέρετρο την Κ.Δ.

Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ η από μηνών περιλάλητη κι εναγωνίως αναμενόμενη Έκθεση του Γ.Γρ. του ΟΗΕ κ. Αντόνιο Μανουέλ ντε Ολιβέιρα Γκουτέρες για το Κυπριακό, μετά το «ναυάγιο» στο εν Ελβετία Grans-Montana της 7ης Ιουλίου ε.έ., αποτελεί ένα ακόμη καρφί στο προ πολλού ετοιμαζόμενο φέρετρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τον ενταφιασμό του εθνικού ζητήματος αποτίναξης της τουρκικής κατοχής και απελευθέρωσης του Ελληνισμού της Κύπρου.

- ΑΠΟΤΕΛΕΙ συνάμα και μία πανηγυρικά επίσημη, σε επίπεδο… διεθνούς κοινότητας, επισφράγιση, πόσο κοντά - «παρά τρίχα» - έφθασε η προθυμία Αναστασιάδη (με πολύ προθυμότερους τους κ.κ. Αβέρωφ-ΔηΣυ & Άντρο-ΑΚΕΛ) να παραδώσει την κρατική υπόσταση της Κύπρου στην τουρκική συγκυριαρχία.

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Ι , ταυτόχρονα, η Έκθεση Γκουτέρες, την πλήρη περιφρόνηση και σιωπηλή απαξίωση και κραυγαλέα γελοιοποίηση, εκείνων των… αβολίδωτων «κρότου - λάμψης» διαπραγματευτικών εξυπνάδων του κ. Αναστασιάδη, με το… βαρύγδουπο «null and void» (δηλαδή «άκυρες και μη υποβληθείσες»), διά του οποίου υπέβαλε ο ίδιος τις προτάσεις - δώρα του προς τους Τούρκους, με κερασάκι στην τούρτα την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία, στις 5 Ιουλίου, εκεί στο Grans-Montana. Null and void, που κι ο ίδιος έχει ήδη εντελώς… λησμονήσει!

Σ Τ Ο ΤΑΜΕΙΟ που κάνει ανέκαθεν η Τουρκία εναντίον του Ελληνισμού στην Κύπρο, ενθυλακώθηκαν, κατατέθηκαν ανεπιστρεπτί, οι νέες εισπράξεις που πέτυχαν οι Τούρκοι Κατακτητές από τη διαπραγματευτική προθυμία του κ. Αναστασιάδη. Προστιθέμενες επικερδώς στο τρόπαιο που ο ίδιος είχε παραχωρήσει στους Τούρκους με την Κοινή Διακήρυξή του της 11ης Φεβρ. 2014 με τον Έρογλου και τις από το 2015 διαπραγματεύσεις του με τον Ακιντζί. Στο Grans-Montana με τον διαφανή φερετζέ των «null and void», πιστώθηκαν στο ταμείο της Τουρκίας και οι… τόκοι: Με… Πιστοποιούντα Υπάλληλο, εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας αρμοδιότερο, τον Γ.Γρ. των ΗΕ κ. Γκουτέρες. Και επισημότερο πιστοποιητικό , ως Απόδειξη Εισπράξεων, την Έκθεσή του...

Κ Ι ΟΧΙ μόνον τούτο. Επιτηδείως δεινότατη στην αξιοποίηση της διεθνούς κοινότητας και δη του Γ.Γρ. ΟΗΕ, υπέρ της βουλιμίας της εναντίον των «ξεβρακωμένων» Ελλήνων Κυπρίων ηγετών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Τουρκία - Κατακτητής, διατυπώνει και τις επικρίσεις της προς τον κ. Γκουτέρες, γιατί δεν κατσάδιασε ονομαστικά την ελληνοκυπριακή πλευρά ως τον φταίχτη για το «ναυάγιο» του Grans-Montana! Όπερ σημαίνει ότι οι Αναστασιάδης, Αβέρωφ - ΔηΣυ και Άντρος - ΑΚΕΛ, «πήγαν για μαλλί κι έφυγαν κουρεμένοι». Αυτό ακριβώς συνέβη:

- ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ, για 1η φορά από το 1974, αίφνης κατά το δείπνο Αναστασιάδη - Ακιντζί - Έιντε της 1ης Δεκ. 2016, την απαίτηση Άγκυρας - Ακιντζί για Πενταμερή Διάσκεψη («των Τριών Εγγυητριών και των Δύο Κοινοτήτων»). Με διακηρυγμένο προς τον λαό στόχο και σκοπό είτε να… λύσουν το Κυπριακό, είτε επιτέλους να… εκθέσουν την Τουρκία στη διεθνή κοινότητα.

- ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ κατόρθωσαν, βεβαίως, ούτε το δεύτερο πέτυχαν. Διαπραγματευτική πανωλεθρία υπέστησαν.
Επιστέγασμα; Με την ουρά στα σκέλια ν’ αγορεύει Σεπτέμβριο μήνα ενώπιον της 72ας συνόδου της Γενικής Συνελεύσεως των Ηνωμένων Εθνών ο κ. Αναστασιάδης, δύο μήνες μετά το «ναυάγιο» στο Grans-Montana, και να διαβεβαιώσει ότι «στόχος του δεν είναι να εμπλακεί σε ένα παιγνίδι επίρριψης ευθυνών». Ώστε να μην ενοχλήσει την Τουρκία, την οποία υποτίθεται ότι θα εξέθετε στη… διεθνή κοινότητα!!!

Ο Σ Α ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ κι αποταμίευσε η Τουρκία από τον κ. Αναστασιάδη, με πιστοποιούντα τον κ. Γκουτέρες και την Έκθεσή του, συνοψίζονται σε ένα: Την προθυμία παράδοσης της κρατικής υπόστασης της Κύπρου, στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία. Τον Διζωνικό Συνεταιρισμό Δύο Ισότιμων Συνιστώντων Κρατών. Με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες ικανοποίησης των τουρκικών απαιτήσεων σε όλα τα «κεφάλαια». Απομένει μόνο ένα: Να εγκαταλείψει ο κ. Αναστασιάδη και τον… στόχο (που δεν είναι κατ’ ακρίβειαν δικός του, ούτε του Αβέρωφ-ΔηΣυ, ούτε του Άντρου-ΑΚΕΛ) για «μηδέν εγγυήσεις και μηδέν στρατεύματα».

- ΚΑΙ, ΩΣ ΠΡΟΣ τούτο, μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι, φυσιολογικά αναμένουν και προσδοκούν οι Τούρκοι - Κατακτητές και ο πιστοποιών κ. Γκουτέρες, για να συνεχίσουν “απ’ εκεί που έμειναν” στο Grans-Montana, την επανεκλογή του κ. Αναστασιάδη στην προεδρία τον προσεχή Ιανουάριο 2018.
- Προσδοκία την οποία επαυξάνει η δοκιμασμένη και προ πέντε ετών, υπέρ της υποψηφιότητας Αναστασιάδη, επιλογή του ΑΚΕΛ να… ξανα-θυσιάσει ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» τον κ. Στ. Μαλά!

Α Υ Τ Ο ΕΙΝΑΙ στην ουσία και το κρισιμότερο διακύβευμα των επικείμενων προεδρικών εκλογών σε ότι ονομάζεται «Κυπριακό».
Για την απόκρυψη του οποίου τέθηκαν ήδη σε πλήρη λειτουργία οι δημαγωγικοί μηχανισμοί παραπλάνησης κι εξαπάτησης - ως συνήθως - του εκλογικού σώματος, από τα προεκλογικά επιτελεία…

ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
Σημερινή

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/10/blog-post_959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters