Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

1000000 ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου. Το πένθος της Καρυάτιδας!! Η διαμαρτυρία της star Ελλάς για τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ γλυπτά του Παρθενώνα. ❱❱

Η Σταρ Ελλάς 2017 θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στην Κίνα με μαύρο φόρεμα

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ skeftomasteellhnika: Φανταστείτε τα δικά μας πολιτικά καθίκια, να εμφανιζόντουσαν στις διεθνείς συναντήσεις τους με μαύρα, κοστούμια, μαύρες γραβάτες και μαυρα περιβραχόνια οι δε γυναίκες ντυμένες στα μαύρα. Θα γινόταν ο παγκόσμιος χαμός. Γι`ΑΥΤΑ όμως πρέπει να έχεις μέσα σου ΕΛΛΑΔΑ κι ΟΧΙ ... καρότα και μπάφο. Με μαύρο φόρεμα αντί για την εθνική μας φορεσιά θα βγει στη σκηνή του διαγωνισμού Μις Κόσμος η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, η οποία αναχωρεί σήμερα για την Κίνα. Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνίδα φιναλίστ θα κάνει τη δική της διαμαρτυρία για τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο....
Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ. Το μαύρο χρώμα του φορέματος της Σταρ Ελλάς συμβολίζει το πένθος της Καρυάτιδας. Το φόρεμα είναι από τη συλλογή Athena by Tranoulis, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για το κίνημα «Take me home», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Βουλγαρίας, με σκοπό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

H Ελληνίδα καλλονή θα κουβαλήσει στις βαλίτσες της 10 φορέματα haute couture για τις εμφανίσεις στην πασαρέλα αλλά και τις φιλανθρωπικές βραδιές που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές στην ασιατική χώρα, όλα από τη συλλογή του οίκου Τρανούλη. Ο 67ος παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου, με τις υποψήφιες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να φορέσουν το λαμπερό στέμμα.
Οσο για την Αιγιώτισσα καλλονή που μας εκπροσωπεί; Είναι αγχωμένη, καθώς ο ανταγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από μεγάλος, αλλά παραμένει αισιόδοξη και έτοιμη να ζήσει αυτήν τη μοναδική εμπειρία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μέχρι τη στιγμή της αναχώρησής της, η όμορφη Μαρία έκανε αρκετές πρόβες στα φορέματα, με τα οποία θα εμφανιστεί στην Κίνα, και «φρέσκαρε» και τα αγγλικά της, γιατί θα της χρειαστούν στη μακρινή χώρα.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/10/1000000-star-2017.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters