Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Οι προδότες απαλλάσονται στους καιρούς προδοσίας. Σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή καταδικάστηκε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ....

Το Τριμελές Εφετείο  Πλημμελημάτων Αθηνών  επέβαλε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος για τις οποίες κατηγορείτο.

Το Εφετείο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε την ανώτατη ποινή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας Λάμπρου Πατσαβέλλα.


Ειδικότερα, το Εφετείο τον καταδίκασε γιατί δεν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο 2010.

Αντίθετα τον απάλλαξε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε διότι δεν συγκαλούσε το ΔΣ και από εκείνη που αφορούσε το ότι διατηρούσε παράλληλα θέση και στο Δ.Ν.Τ. για λίγους μήνες  μαζί με τα καθήκοντα του στην ΕΛΣΤΑΤ.

Η υπόθεση απασχόλησε το Εφετείο, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τον περασμένο Δεκέμβριο  άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Δ´ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία αθωώθηκε.

Αναμένεται απόφαση και από τον Άρειο Πάγο 

Υπενθυμίζεται, ότι ανεξάρτητα από την σημερινή απόφαση του Εφετείου, η Εισαγγελέας του Αρείου Ξένη Δημητρίου έχει ασκήσει (19.7.2017) αναίρεση στο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για τον Ανδρέα Γεωργίου για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. 'Έτσι, αναμένεται και απόφαση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα αποφανθεί οριστικά εάν  αναιρεθεί ή όχι το απαλλακτικό βούλευμα και οδηγηθεί σε νέα δίκη ο Ανδρέας Γεωργίου για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, η  Εισαγγελέας του ανωτάτου ποινικού  δικαστηρίου  έχει ασκήσει   αναίρεση στο βούλευμα με το οποίο απηλλάγη ο Ανδρέας Γεωργίου από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος το οποίο αφορούσε τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί, κατά τους καταγγέλλοντες, η υπαγωγή της χώρας σε μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, μνημόνια. 

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε την αναίρεση εντοπίζοντας στο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών «νομικούς λόγους», όπως έχει πει (δηλαδή για έλλειψη αιτιολογίας, κ.ά.).

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Σε καιρούς προδοσίας οι προδότες και τα όργανα των επικυρίαρχων απαλλάσονται των κατηγοριών...
Το σχέδιο είναι τόσο καλά στημένο που έχουν μπει σε αυτό, πολιτικοί, τράπεζες, δικαστές, τεχνοκράτες, ανώτατα στελέχη του δημοσίου και πάει λέγοντας...
Δυστυχώς στον αντίποδα οι πατριωτικές δυνάμεις αποτελούνται από κάποιους επι τω πλείστον, αιθεροβάμονες και ονειροπαρμένους που νομίζουν ότι με νόμιμα και συνταγματικά μέσα θα ανατρέψουν τους αντισυνταγματικούς προδότες...

Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουμε ότι η προδοσία λύνεται μόνο με τον ίδιο τρόπο που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας και κάνει τον λαό μας να υποφέρει....
Με την βία.. 

Κι όταν λέμε βία φυσικά δεν εννοούμε ένα αιματηρό εμφύλιο αδερφοκτόνο πόλεμο....

Μία ελεγχόμενη (στοχευμένη και μη εκτεταμένη) βία που θα οδηγήσει μεγάλα τμήματα των προδοτών και των οπαδών τους να ξανασκεφτούν τι έκαναν και να λουφάξουν (όσο προλαβαίνουν) αφήνοντας τις πατριωτικές δυνάμεις να καθαρίσουν τον τόπο...
Και φυσικά όταν λέμε βία δεν εννοούμε κατ' ανάγκην τον θάνατο ανθρώπων (ενόχων)...
Οσο κι αν αυτοί οι προδότες οδήγησαν εμμέσως στον θάνατο χιλιάδες συμπατριώτες μας εδώ και 7 χρόνια.... 

https://amphiktyon.blogspot.gr/

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters