Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΝΑΤΟ & ΕΛΛΑΣ. «Συμμαχία με το εχθρικό ΝΑΤΟ & Δύση».

Του Αντώνη Γρυπαίου  Πολλάκις σας έχω γράψει ότι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι προδοτικό και εχθρικό για την Ελλάδα. Η  Ε.Ε. είναι μιά Σιωνιστική λυκοφωλιά. Είναι η οικονομική εκμετάλλευση των Λαών, προς όφελος της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ. Γιαυτό έφυγε η Αγγλία!!!..
 
«Συμμαχία» να σου πετύχει.
Για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελληνικής ΚΥΠΡΟΥ ο αφελής Ταξίαρχος Δημήτριος Ιωαννίδης και η παρέα αυτού, έπεσαν θύματα της κουτοπονηριάς του Σιωνιστή ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΥΠ.ΕΞ. των Η.Π.Α.-ΝΑΤΟ- & Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 
Ο Ιωαννίδης κατέληξε ΠΡΟΔΟΤΗΣ λόγω αφέλειας & επιπολαιότητας, πίστεψε τον Εβραίο Σιωνιστή ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! 
Ο Ιωαννίδης έδρασε σαν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για λογαριασμό του ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που κατεδίκασε τους Έλληνες σε αιώνια φτώχεια. 
 
Εάν ο Ταξίαρχος Ιωαννίδης δεν ανέτρεπε τον Παπαδόπουλο, η ΚΥΠΡΟΣ σήμερα θα ήταν Ελληνική, και όχι διηρημένη. 
Ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο από Μ@λ@κ@α διότι πείσθηκε από τον Εβραίο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ότι θα του δώσει τη ΚΥΠΡΟ. 
Το ίδιο συνέβη με τα ΙΜΙΑ με τον Εβραίο το ΣΗΜΙΤΗ, και έπεται συνέχεια της Εθνικής Τραγωδίας.
 
Το ίδιο συνέβη με τη Χρεοκοπία, Δάνεια, Αγορές, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, κ.λ.π. «ών ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος».
 
 Ο Λαός λέει, «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»!!! Η Παρέμβαση της Κομισιόν της Ε.Ε. στην Ελληνική Δικαιοσύνη, υπέρ του προδότη ΓΕΩΡΓΙΟΥ, είναι πολύ ύποπτη. 
Αφορμή μου έδωσαν οι αφηγήσεις Πανεπιστημιακών στην εκμπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ  00.01-01.00  τα μεσάνυχτα της 31/07/.17 στην εκμπομπή για την Ιστορία για την Προδοσία της ΚΥΠΡΟΥ. 
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Δυστυχώς λύση δεν υπάρχει, είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτήν την εχθρική «συμμαχία».
 
 Τα Κράτη του πλανήτη Γη είναι διηρημένα σε «Σφαίρες επιρροής»....... Κάτι πρέπει να κάνουμε πριν χάσουμε την Πατρίδα μας!!! Ο Λαός λέει, « Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι».
Αυτή δεν είναι «συμμαχία».  Είναι ο λάκκος των λεόντων του Δανιήλ!!!                                   
 
 
  ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ               
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters