Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Σύλλογος Εφοριακών «Κανένας συνάδελφος να μην χρηματοδοτήσει ξανά από την τσέπη του, τη λειτουργία της υπηρεσίας»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 52-THA:2310286789-FAX: 2310275347-54 635-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
www.eforiakos.com, email: info@eforiakos.com


Θεσσαλονίκη, 26-06-2017
Αρ. Πρωτ.: 52

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι τραγικές ελλείψεις εξαιτίας της αδυναμίας διαχείρισης των πιστώσεων από τους αρμόδιους, θέτουν πλέον σε τεράστιο κίνδυνο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας. Από την αρχή της φετινής χρονιάς βιώνουμε μία δύσκολη καθημερινότητα μέσα στις υπηρεσίες που σήμερα έχει καταστεί ανυπόφορη. Δεν υπάρχει καν μελάνι και χαρτί για την εκτύπωση των απαραίτητων εγγράφων που ζητούν οι πολίτες, τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα δίχως καύσιμα, ενώ μέσα στις υπηρεσίες δεν υπάρχουν ούτε τα απαραίτητα είδη καθαριότητας για την υγιεινή των χώρων που καθημερινά επισκέπτονται χιλιάδες φορολογούμενοι. Και επειδή είναι καλοκαίρι, θα πρέπει να αναφερθούμε και στις περιπτώσεις υπηρεσιών που εξαιτίας της μη συντήρησης των συστημάτων κλιματισμού, οι υπάλληλοι αλλά και το κοινό συμβιώνουν καθημερινά σε συνθήκες λεβητοστασίου.

Το γεγονός ότι η δημόσια εικόνα των υπηρεσιών μας δεν έχει ακόμα αμαυρωθεί οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη φιλοτιμία των εργαζομένων, οι οποίοι καλύπτουν εθελοντικά πολλά από τα βασικά έξοδα. Ως εδώ όμως.

Όσο συνεχίζουμε να βάζουμε συνεχώς το χέρι στην τσέπη για να χρηματοδοτούμε την υπηρεσία, τόσο η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Με πρωτοβουλία και ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου ζητάμε από όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά:

1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

2. ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η' ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

3. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Έχουμε αποδείξει πολλές φορές πώς ξέρουμε να βάζουμε πλάτη όταν πρόκειται για την υπηρεσία.

Δεν μπορούμε όμως να βάζουμε συνεχώς το χέρι στην τσέπη. Ούτε το θέλουμε, ούτε και το αντέχουμε οικονομικά.

Η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι με την εγκληματική της αμέλεια θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα Δημόσια Έσοδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/35632
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters