Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είμαστε όλοι εμείς, είσαι εσύ και εγώ και όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!, Αξίζει να θυμόμαστε συχνότερα πως η Ελλάδα, ανήκει μόνο στους Έλληνες!!!

Ελένη Κίτσου

Η εφημερίδα "ΘΡΑΚΗ" της Ξάνθης, ζήτησε από τον συμπολίτη μου και Γενικό Γραμματέα της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μιχάλη Πατεράκη να σχολιάσει τη δράση της 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"...

Εγώ σας κοινοποιώ τις απαντήσεις μου και τα συμπεράσματα....δικά σας!!!
Αξίζει όμως να παρατηρήσουμε πως απέναντί μας η εφημερίδα, βάζει τη ΝΔ......
ΤΥΧΑΙΟ;;;;
"ΘΡΑΚΗ"- ΕΡΩΤΗΣΗ 1: 
Ενώ ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται και ενώ υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις για αυτόν, τα μέλη της Ε.ΣΥ, «στήνουν» αν θέλετε το κόμμα, ενώ βρίσκονται παντού (σε δρόμους και διόδια) ενημερώνοντας τον κόσμο και καλώντας τον στην Ε.ΣΥ. Ποια είναι η άποψή σας για το ζήτημα αυτό; Τι γίνεται;
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: 
Ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι δημιούργημα και ανήκει σε όλο το Ελληνικό Έθνος και σε κάθε πολίτη αυτού του κράτους. Το γεγονός πως ο πρόεδρός μας, ο Αρτέμης Σώρρας δέχθηκε προσωρινά μια πολιτική δίωξη για μια προσωπική του υπόθεση και όχι για τα οικονομικά εργαλεία που κατέθεσε πρωτίστως στις κυβερνήσεις και κατόπιν σε κάθε Έλληνα, για να βγει η πατρίδα από τον οικονομικό ζυγό των τραπεζο-πολιτικών, δεν είναι ικανή να σταματήσει την ένωση των ανθρώπων, αυτό το ποτάμι των αποφασισμένων Ελλήνων, που επιδιώκουν να επαναφέρουν την Εθνική Κυριαρχία, την έξοδο από την κρίση και την αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδος. Αξίζει να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας, πως είμαστε ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας που δίνει αυτή τη γιγάντια μάχη ενάντια στο καθεστώς, εντός των δικαστικών αιθουσών και παράλληλα στους δρόμους. Είμαστε οι μόνοι, που αποδεδειγμένα αρνούμαστε να παραδώσουμε την πατρίδα στα νύχια των δανειστών και ενεργοποιούμε όλους τους νόμιμους τρόπους για να δικαιωθεί ο κάθε Έλληνας. Καθημερινά σε όλη την Ελλάδα διοργανώνονται ομιλίες, δράσεις, παρεμβάσεις και όλα αυτά γίνονται διότι είναι η μοναδική φορά που η οικονομική και η λειτουργική δύναμη είναι στα χέρια του κάθε πολίτη, στην ευχέρεια του κάθε δημότη. Η δημοκρατία, ως ο μοναδικός τρόπος διοίκησης του κράτους μας, δια μέσου του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», δίνει τη δύναμη και τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα να αποφασίζει αυτός για τη ζωή του και την τύχη του και όχι να ορίζεται από τα κέντρα που εξυπηρετούν αλλογενή συμφέροντα. Καλούμε από σήμερα και μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας, που ανακοινώθηκε πως θα διοργανωθεί από 21-23 Οκτωβρίου, όλους τους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι η δύναμη μας είναι η Ένωσή μας κάτω από την Ελληνική σημαία μας, στη μεγάλη παλιγγενεσία του Ελληνισμού και στον πολιτικό στίβο που θα μας οδηγήσει στην Ελευθερία.
"ΘΡΑΚΗ"- ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Υπάρχει ανταπόκριση από όλες αυτές τις εξορμήσεις; Γιατί βλέπουμε ότι αρκετοί και στην Ξάνθη, είναι οι συμπολίτες μας που μπαίνουν στα γραφεία της Ε.ΣΥ. Τι γίνεται εκεί;
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2¨: Τα 300 προς το παρόν γραφεία της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», είναι οι χώροι που ο πολίτες θα πάρουν όλες τις πληροφορίες, ώστε να τις αξιοποιήσουν εάν επιθυμούν, ενάντια στην οικονομική και πολιτική κατάρρευση που συμβαίνει γύρω τους. Τα στοιχεία που συλλέγουμε από όλους τους τοπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, διότι γραφεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» λειτουργούν όπου υπάρχει Ελληνισμός σε όλο τον πλανήτη, είναι πολύ ικανοποιητικά και η ανταπόκριση των πολιτών είναι τεράστια. Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον, μελετώντας τις προγραμματικές μας δηλώσεις αλλά και τα αποδεικτικά στοιχεία που θεμελιώνουν τον νόμιμο και εφικτό τρόπο εξόδου από την κρίση, πως είμαστε ο μόνος Πολιτικός Φορέας που μπορούμε να του αποδείξουμε εκ των προτέρων τον τρόπο για να αντιστρέψει όχι μόνο την καθημερινότητά του, αλλά και για να δομήσει εκ νέου το κράτος Δικαίου, Αρχών και Αξιών, που δικαιωματικά αξίζει σε κάθε άνθρωπο να ζει, να δημιουργεί και να αναπτύσσεται. Μπορεί να ξεκινήσαμε λίγοι, αλλά τώρα βλέπουμε με πολύ χαρά την αριθμητική μας δύναμη να πολλαπλασιάζεται και αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο τις αντοχές μας για να φτάσουμε ως το τέλος. Οι Έλληνες επιτακτικά μας ζητούν να κατέβουμε στις εκλογές για να έχει επιτέλους ο Ελληνικός λαός τη δική του δυνατή φωνή εντός του Κοινοβουλίου, χωρίς εξαρτήσεις και κατευθύνεις από τις «αγορές». Ο κάθε πολίτης που κατανοεί την τεράστια δύναμη που έχει ως αυτόχθων Έλληνας πολίτης, ως τελικός δικαιούχος του πλούτου που του αποδείξαμε και αρνείται να παραδώσει αυτή την Ιερή Γη στους δανειστές, γίνετε ο αναμεταδότης της Αλήθειας και του Δημοσίου Συμφέροντος, σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είμαστε όλοι εμείς, είσαι εσύ και εγώ και όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!, Αξίζει να θυμόμαστε συχνότερα πως η Ελλάδα, ανήκει μόνο στους Έλληνες!!!
 
 
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΙΤΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ 25-06-2017 
 
 
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/blog-post_82.html?spref=fb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters