Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Τώρα, οι ΤΟΥΡΚΟΙ ψαρεύουν στην ...Κυλλήνη!!! (Είδατε μήπως να ενοχλείται κανείς;;;)





(ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ"ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΩΡΑ - ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ - ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ !!!)
Άμεση (;) ήταν η επέμβαση σκαφών του Λιμενικού, μετά την πληροφορία, ότι τουρκικό αλιευτικό είχε αγκυροβολήσει έξω από το Κουνουπέλι για αλιεία τόνου με γρι-γρι, αλιεία που  α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι  αυτή την εποχή!
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για κουνουπελι ηλειας
Συγκεκριμένα το πρωΐ της 27ης Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 7:30, αλιείς της περιοχής είδαν ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος με σημαία Τουρκίας (όνομα αλιευτικού 'Ακτασλάρ'), να βρίσκεται λιγότερο από 1 ναυτικό μίλι έξω από το Κουνουπέλι! 
Η παρουσία του τουρκικού αλιευτικού είχε να κάνει με την αλιεία τόνου με γρι-γρι, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά αυτή την εποχή.

Έλληνες ψαράδες, αναφέρεται στην ιστοσελίδα 'patrisnews.com.', ειδοποίησαν αμέσως το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και σε λίγα λεπτά έφθασαν στην περιοχή και από την Πάτρα, πλωτά σκάφη του Λιμενικού. 
Πλησίασαν το αλιευτικό και χωρίς καθυστέρηση το έδιωξαν από την θέση που βρισκόταν και το συνόδευσαν στα διεθνή ύδατα...

Σχετική εικόνα
[Ένα ερώτημα αξιότιμοι κύριοι του Λιμενικού. 
Επειδή τα τοπικά μέσα ενημερώσεως ΔΕΝ το διευκρινίζουν. 

Πώς στα ...κομμάτια έφθασε ένα τόσο μεγάλο τουρκικό αλιευτικό, στα ανοικτά του Νομού Ηλείας;

Κανείς δεν το είδε;

Κανείς δεν πήρε 'χαμπάρι', τον μεμέτη στην θαλάσσια περιοχή της Κυλλήνης;

Πού τάχα "έπρεπε" να φθάσει, ώστε να σημάνει συναγερμός;

Στήν ...Κέρκυρα, ή στους Παξούς;

Απαντήσεις;;;]


odysseiatv.blogspot
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/03/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters