Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αυτή είναι η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Για να μην μας πουνε οτι δεν γνωριζαν. Τωρα γνωριζουν. Να το μαθουν και ολοι οι ελληνες

Παράκληση να διαδώσετε το άρθρο ώστε να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι Έλληνες γίνεται .

Πριν λίγο, ενημέρωθηκα, πως στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, έφτασε email, με
όλα τα ονόματα Ελλήνων, οι οποίοι , όπως γράφει στο mail, δραστηριοποιουνται με εξωχώριες εταιρείες στον Παναμά.

Η λίστα αυτή, είναι φυσικά αυτή που κυκλοφόρησε ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, (γνωστός και ως ΑΝΤΙ300), στο διαδίκτυο και την οποία ανάρτησαν και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Προφανώς κάποιος πολίτης… τα πήρε στο κρανίο, κατά το κοινώς λεγόμενο, και έστειλε την λίστα στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το όνομα του αποστολέα, οφείλω όμως να πω, αφενός μεν πως του αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος του και αφετέρου πως…φέρει προ των ευθυνών της και την Δικαιοσύνη… που πλέον δεν μπορεί να δηλώσει… άγνοια…

Είναι προφανές, πως γι αυτό και ο αποστολέας, έστειλε την λίστα στην κορυφή της Δικαιοσύνης… την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου…

Κατι μου λέει, πως θα πρέπει να έχουν πάθει εγκεφαλικό εκεί στον Άρειο Πάγο… και όχι μόνον…

Η κοινοποίηση του θεματος, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (είναι πιθανόν ο αποστολέας να έστελε το θέμα και σε άλλα blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης), θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα στην Δικαιοσύνη, η οποία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της δηλώνοντας άγνοια.
Επιπλέον, κι άλλα γεγονότα που έρχονται στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δείχνουν πως το πουλόβερ της εξουσίας, αρχίζει να ξηλώνεται.
Όσο πιο πολύ ενημερώνονται οι έλληνες, πως ενώ αυτοί βιώνουν χρόνια τώρα, μια ανείπωτη τραγωδία, κάποιοι έτρωγαν και συνεχίζουν να τρώνε σε βάρος τους, η εξέγερση, δεν θα αργήσει.

Θέλω να πιστεύω πως η δικαιοσύνη, θα ανασύρει τα ψήγματα της αξιοπιστίας και του θεσμικού της ρόλου και θα πράξει τα δέοντα.
Άλλωστε και το μήνυμα στο email προς την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ!
ΣΚΕΤΗ ΒΟΜΒΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε τα σχετικά παραστατικά…

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση


ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΚΥΡΑ ΘΑΝΟΥ!

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ!

ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ … ΑΡΧΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ… ΚΛΑΣΕΙΣ… ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ (εννοώ, όσους δεν είναι νομιμοι).

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ…
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΞΕΣΠΑΣΕΙ…


Καλλιόπη Σουφλή




attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters