Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Σήκωσαν τη γαλανόλευκη στα Σκόπια

Την ελληνική σημαία στην Οχρίδα στην ΠΓΔΜ ύψωσαν φοιτητές του ΑΠΘ, καθώς απέσπασαν τρία ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών Ν/Α Ευρώπης SEEMOUS 2017, που διεξήχθη στην πόλη.

Οι φοιτητές που διακρίθηκαν είναι οι Γιάννης Ιακωβίδης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Γιώργος Καμπάνης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Φυσικής, Γιάννης Χαρισιάδης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών,

Κωνσταντίνος Κίτσιος (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ανθία Πατσινακίδου (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Δημήτρης Τσεκμές (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Μαθηματικών. Επικεφαλής της αποστολής του ΑΠΘ ήταν ο πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών Νίκος Καραμπετάκης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 84 φοιτητές από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Τουρκμενιστάν, Αργεντινή και ΠΓΔΜ, ενώ οι φοιτητές εξετάστηκαν στη Γραμμική Αλγεβρα και τη Μαθηματική Ανάλυση.
http://www.pentapostagma.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters