Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο ΝΙΤΖΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ …. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ .....


Αυτά τα αποβράσματα ΤΟΥ Κ.Ι.Σ, όταν μιλούν για μνήμες και ολοκαυτώματα, ξεχνούν επιδεικτικά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων, τους 20.000 που σκότωσαν με την επιβολή των δανειακών συμβάσεων, μνημόνια, από τους ομοεθνείς τους τραπεζίτες!!!
Και το ξεχνούν, διότι από πίσω πάντα βρίσκονται αυτοί!

Ξεχνούν τους προδότες Εβραίους κομουνιστές και άλλους στην Θεσσαλονίκη, την προδοσία μαζί με τους Αλβανούς στην Τροπολιτσά, μας μιλούν για αντισημιτισμό, όταν αυτοί έχουν προνόμια σε βάρος των Ελλήνων και πολλά άλλα!

Διάβασα για την Έρευνα που έκαναν για την αρνητική ψήφο των Ελλήνων στους Εβραίους φιλοξενούμενους στην Ελλάδα,

Και λέω ότι δεν λένε την αλήθεια, έχουν ξυπνήσει αρκετοί Έλληνες, που δεν γνώριζαν τι σημαίνει Εβραίος, αυτό δεν λέγετε αντισημιτισμός, αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!

Για αυτά δεν έχουν μνήμη οι Εβραίοι, για την σφαγή των γηγενών Παλαιστινίων κουβέντα, αυτό δεν είναι ολοκαύτωμα;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 13.2.2017 της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Στις 27 Ιανουαρίου του 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα έφτασαν ως απελευθερωτές στο στρατόπεδο του Αουσβιτς στην Πολωνία. Βρήκαν 7.000 κρατουμένους, πολλοί στο όριο ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο, καθώς και τόνους από γυναικεία μαλλιά, οδοντικά σφραγίσματα χωρίς τον χρυσό και παιδικά ρούχα. Εκεί ήταν και όλες οι απτές αποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίον οργανώθηκε με βιομηχανική αρτιότητα ο μαζικός αφανισμός έξι συνολικά εκατομμυρίων Ευρωπαίων Εβραίων, ανάμεσα στους οποίους και ένα εκατομμύριο παιδιά.

Από το 2002, το Συμβούλιο της Ευρώπης επέλεξε την 27η Ιανουαρίου ως την Ημέρα Μνήμης των Εβραίων Μαρτύρων και η ελληνική Βουλή με ομόφωνη απόφασή της το 2004 επίσης επέλεξε την ημερομηνία αυτή για να μνημονεύει τους Ελληνες Εβραίους που έπεσαν θύματα του ναζιστικού ζυγού. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η χώρα μας έχασε το 87% του εβραϊκού της πληθυσμού, πληρώνοντας βαρύτατο φόρο αίματος.

Θα περίμενε κανείς ότι η Ελλάδα που συμμετείχε σθεναρά στην αντίσταση, θα κρατούσε ζωντανή τη μνήμη των θηριωδιών. Και όμως όχι. Μια έρευνα που εκπόνησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, σε δείγμα 1.000 ατόμων, μας φέρνει αντιμέτωπους με μια σοκαριστική αλήθεια: στην ερώτηση αν ήταν θετική εξέλιξη (sic) η εξόντωση των Ελλήνων Εβραίων, περίπου το 40% των ερωτηθέντων απαντά ότι ήταν θετική, σχεδόν θετική ή ουδέτερη, ενώ στην ερώτηση εάν πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το

Ολοκαύτωμα, πάλι ένα 25% απαντά θετικά. Αξίζει να τονίσει κανείς ότι τα ποσοστά των νέων ανθρώπων που εξέφρασαν τέτοιες απόψεις ήταν πολύ μεγάλα.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας, η «Κ» συνάντησε τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Μίνο Μωυσή, καθώς και τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης (και επικεφαλής του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος) Δαυίδ Σαλτιέλ, οι οποίοι μίλησαν για το αποτρόπαιο πρόσωπο του αντισημιτισμού, που φαίνεται να ενισχύεται στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη. Η πρώτη ερώτηση είναι αυτονόητη: Αρκούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την Ημέρα Μνήμης για να μην πέσει στη λήθη το πιο φρικιαστικό έγκλημα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν στην ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι ελάχιστες οι ώρες διδασκαλίας για το θέμα αυτό; Πολλά εξαρτώνται από το φιλότιμο του εκπαιδευτικού, που πρέπει ο ίδιος να καλύψει κενά και παραλείψεις της διδακτέας ύλης.

Περισσότερα…

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Εβραϊκές Κοινότητες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, ο τόμος των Πρακτικών του διεθνούς συνεδρίου «Εβραϊκές Κοινότητες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, 15ος-20ός αιώνας – Οικονομία, Κοινωνία, Πολιτική, Πολιτισμός» που συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων στις 21-23 Μαΐου 2015. O τόμος των Πρακτικών εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ισνάφι, τον Νοέμβριο του 2016, σε επιμέλεια της Άννας Μαχαιρά και της Λήδας Παπαστεφανάκη. Τον πρόλογο έγραψε ο Μωϋσής Ελισάφ, ο οποίος προλόγισε και συντόνισε και την εκδήλωση στην γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της κοινότητας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πανεπιστημιακοί καθηγητές, ιστορικοί, ερευνητές, παράγοντες της πολιτιστικής ζωής του τόπου, φίλοι και μέλη της κοινότητας της Αθήνας.

Στον τόμο αυτό μελετώνται και παρουσιάζονται οι πολλαπλές όψεις της ιστορίας των εβραϊκών κοινοτήτων από τον 15ο έως τον 20ό αιώνα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Οι πολιτισμικές ταυτότητες των εβραϊκών κοινοτήτων, η εβραϊκή λογοτεχνική παραγωγή, οι εβραϊκές κοινότητες του ελλαδικού χώρου, οι επιχειρήσεις και τα δίκτυα, η Κατοχή, η Αντίσταση, η Γενοκτονία των Εβραίων και η μνήμη της Γενοκτονίας αποτελούν τις έξι ενότητες του τόμου.

Την παρουσίαση των Πρακτικών στην Αθήνα προλόγισε και συντόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΙΣΕ Καθηγητής κ. Μωϋσής Ελισάφ και πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων. Ο Μωϋσής Ελισάφ, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και εισηγητές του συνεδρίου εκ μέρους της Kοινότητας των Ιωαννίνων που πρέπει να διατηρηθεί ως ζωντανός οργανισμός της πόλης, σημείωσε εξαιρετικά καίρια ότι «το είδος της πρόσμιξης των λαών τελικά συνδέεται άμεσα και με το πολιτιστικό επίπεδο των ίδιων των λαών. Είναι το πολιτιστικό βαρόμετρο που έγκαιρα και έγκυρα προειδοποιεί για το είδος του συνανήκειν που θα επακολουθήσει».

Περισσότερα…

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Στις 5 Μαρτίου 2017, το Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης (ΠΑΚΕΘΡΑ), για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Ξάνθης τελετή στη μνήμη των 550 Εβραίων της πόλης, οι οποίοι τα μεσάνυκτα της 4ης Μαρτίου 1943 συνελήφθησαν και συγκεντρώθηκαν από τους Βούλγαρους στην καπναποθήκη της οδού Σαλαμίνος 1. Στις 18 και 19 Μαρτίου οι Εβραίοι της Ξάνθης μεταφέρθηκαν μέσω Βουλγαρίας στο στρατόπεδο εξόντωσης της Τρεμπλίνκα στην Πολωνία, όπου όλοι βρήκαν τραγικό θάνατο στα κρεματόρια. Οι Βούλγαροι λεηλάτησαν τα σπίτια και τα καταστήματα των Ξανθιωτών Εβραίων και καταπάτησαν τις ιδιοκτησίες τους.

Η εκδήλωση έγινε στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Ξάνθης, ο χώρος του οποίου, καθώς και τα μνήματα έχουν αποκατασταθεί με την ευγενική μέριμνα του ΠΑΚΕΘΡΑ και τη χρηματοδότηση των μελών και φίλων του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση από τον κ. Πωλ Χάγουελ και ακολούθησαν ομιλίες από τον γενικό γραμματέα του ΠΑΚΕΘΡΑ κ. Βασίλη Αϊβαλιώτη, το μέλος του ΚΙΣΕ και πρόεδρο της Ι.Κ. Λάρισας κ. Μόρις Μαγρίζο, τον εκπρόσωπο της Ελλάδος στον IHRA κ. Πωλ Χάγουελ και τον κ. Τζέκυ Κοέν, που κατάγεται από την Ξάνθη.

Οι Εβραίοι της Ξάνθης αφανίστηκαν σχεδόν ολοσχερώς κατά το Ολοκαύτωμα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρείται ζωντανή η μνήμη τους γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του και ο εκπρόσωπος του ΚΙΣΕ «μόνον έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι ποτέ στην ιστορία δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, ότι καμία άλλη εθνική ή φυλετική ομάδα δεν θα γνωρίσει ανάλογη φρίκη».

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο ΠΑΚΕΘΡΑ, το οποίο με τις αξιόλογες πρωτοβουλίες του συμβάλει ουσιαστικά στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Περισσότερα…

 

ΤΟ ΚΙΣΕ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ
Σε συνέχεια των αντισημιτικών επεισοδίων που πλήττουν τις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον βανδαλισμό 170 τάφων στο εβραϊκό νεκροταφείο του Σέντ Λούις, στην Πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ, το ΚΙΣΕ απέστειλε, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, την παρακάτω επιστολή συμπαράστασης προς την εβραϊκή κοινότητα του Σέντ Λούις. Ανάλογη επικοινωνία είχε το ΚΙΣΕ με εβραϊκούς οργανισμούς και προσωπικότητες των ΗΠΑ που με δηλώσεις, ανακοινώσεις Τύπου και άρθρα τους, στηλιτεύουν την έξαρση του αντισημιτισμού στις ΗΠΑ και καλούν την Αμερικανική Κυβέρνηση και τον νέο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να αντιδράσουν με σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Εβραϊκοί οργανισμοί ευχαρίστησαν το ΚΙΣΕ για την συμπαράσταση του Ελληνικού Εβραϊσμού στο πρωτόγνωρο κύμα αντισημιτικών περιστατικών στην Αμερική. Στην επιστολή του ΚΙΣΕ, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Για αυτά δεν έχουν μνήμη οι Εβραίοι, για την σφαγή των γηγενών Παλαιστινίων κουβέντα, αυτό δεν είναι ολοκαύτωμα;;;

Το ερώτημα ωστόσο παραμένει: Ποιος μπορεί να αναγκάσει το Ισραήλ να σεβαστεί τις διεθνείς αποφάσεις; Η απάντηση είναι η προφανής – για τους περισσότερους: Οι ΗΠΑ!

Η εικόνα των ΗΠΑ να στέκονται ανήμπορες και αμήχανες μπροστά στο Ισραήλ που ακυρώνει με μια του κίνηση ολόκληρη την αμερικανική πολιτική επαναπροσέγγισης των αραβικών καθεστώτων την οποία προεκλογικά επαγγέλθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι οι ΗΠΑ μπορούν(!) να επιβάλουν στο Ισραήλ να σεβαστεί τις διεθνείς του υποχρεώσεις και να πάψει να συμπεριφέρεται σαν κράτος – παρίας, αν χρησιμοποιήσουν σαν εκβιαστικό χαρτί τους πακτωλούς χρημάτων με τους οποίους αδιάλειπτα το χρηματοδοτούν! Το μέσο αυτό το εφάρμοσε ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ, αναγκάζοντας τότε το Ισραήλ να προβεί σε υποχωρήσεις. Σήμερα την ανάγκη ενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας επικαλείται ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και γνωστός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Ραλφ Νέιντερ. Αναφέρει λοιπόν σε άρθρο στην ιστοσελίδα του (http://www.nader.org/index.php?/archives/2179-Israel-Aid.html) με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2010: «Από το 1996 οι αμερικανοί φορολογούμενοι εξακολουθούν να στέλνουν στο Ισραήλ 3 δισ. δολ. το χρόνο. Πριν εγκαταλείψει την εξουσία ο Τζορτζ Μπους με ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ ενεργοποίησε ένα πακέτο βοήθειας ύψους 30 δισ. δολ. για τα επόμενα δέκα χρόνια που θα αποδίδεται στην αρχή κάθε οικονομικού έτους. Οι πόλεμοι κι οι εποικισμοί του Ισραήλ ακόμη χρηματοδοτούνται από τα λεφτά των αμερικανών φορολογουμένων». Και το καλύτερο; «Το Ισραήλ παρέχει καθολική υγειονομική κάλυψη, αντίθετα με ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ όπου τίθεται το ερώτημα ποιος θα πρέπει να βοηθάει ποιόν; Και στα υπ’ όψη, η αμερικανική οικονομία βυθίζεται σε ύφεση, με μεγάλα ποσοστά αυξανόμενης φτώχειας, ανεργίας, καταναλωτικού χρέους, πολιτειακών και ομοσπονδιακών ελλειμμάτων». Καλό στην ίδια την Αμερική θα έκανε δηλαδή πρώτα και κύρια η Ουάσινγκτον αν διέκοπτε τη χρηματοδότηση στο Ισραήλ. Και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Αρκεί να το αποφασίσει…

Για αυτά τα αποβράσματα δεν υπάρχει δυστυχία στην Ελλάδα!!! Μόνο αντισημιτισμός!!!!!

Διαβάστε στον σύνδεσμο για να δείτε, ότι δεν υπάρχει πουθενά ολοκαύτωμα των Παλαιστίνιων!

http://www.kis.gr/

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters