Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD/ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ
- Οι Ρώσοι διαθέτουν υπερτεχνολογία στα οπλικά τους συστήματα και έχουν κάνει κίνηση "ματ" στην Μ. Ανατολή, ματαιώνοντας τα εσχατολογικά σχέδια της εβραιοσιωνιστικής κλίκας των Χαζάρων Στις 14 Οκτωβρίου, ο Dr. Preston James, με άρθρο του στους "Veterans Today", με τίτλο “Putin’s Wild Card in Syria”, έκανε έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό, ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μέσω μιας μυστικής συμφωνίας με εξωγήινη δύναμη.(οι ίδιοι που ήταν στην Γερμανία του Χίτλερ)

Ο μακρύς κατάλογος των όπλων τους περιλαμβάνει υπερηχητικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν αόρατοι προς τον στόχο τους, χρησιμοποιώντας διαστατική τεχνολογία απόκρυψης. Οι πύραυλοι αυτοί εξαφανίζονται χωρίς την δυνατότητα εντοπισμού τους, εκτελούν περίεργα σχέδια πτήσης, αλλάζοντας την πορεία τους από ευθεία γραμμή σε ελικοειδή ή σπειροειδή και πάντοτε κατευθυνόμενοι στον στόχο τους! Μερικοί γνώστες πιστεύουν ότι οι Ρώσοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν αόρατα αεροσκάφη και πυραύλους ώστε να μην ανιχνεύονται κατά την πτήση τους, και ακόμη να διακόπτουν την λειτουργία των εχθρικών κατασκοπευτικών δορυφόρων!

Η ανάλυση του Dr Preston James, έχει αξιοσημείωτες ομοιότητες με τους ισχυρισμούς του Corey Goode, του οποίου οι πληροφορίες που αφορούν τα πολλαπλά μυστικά διαστημικά προγράμματα, αποτελούν το κύριο θέμα ενός βιβλίου που εξεδόδη πρόσφατα, και μιας ζωντανής τηλεοπτικής σειράς (Gaiam TV, με τον David Wilcock).

Ο Dr Preston James χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του, αναφέρεται στον ρόλο του Πούτιν στην αντιμετώπιση μιας "ελίτ" που ελέγχει τη ανθρωπότητα και που αποκρύβει τις πληροφορίες σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες και τους εξωγήινους επισκέπτες. Οι πληροφορίες του ευθυγραμμίζονται στενά με αυτές του Goode και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν έχει συνάψει πράγματι συμφωνίες με εξωγήινο πολιτισμό, και του έχουν προμηθεύσει όπλα προηγμένης τεχνολογίας.

Ο Dr James Preston περιγράφει την "ελίτ" καθώς τον έλεγχο και την επιρροή της στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, ως εξής: - "Είναι πλέον σαφές σε όλο τον κόσμο ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ISIS ή ISIL, Daesh, Αλ Κάιντα, Al Nusra κλπ, είναι μισθοφόροι της Ισραηλινο-αμερικανικής τρομοκρατικής μηχανής, και δημιουργούνται, εξελίσσονται και αναπτύσσονται για την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης (NWO) που προωθεί η μαφία των Rothschild Khazarian (RKM)".

Σύμφωνα με τον James, η μαφία των RKM συνδέεται με μια ομάδα εξωγήινων, που ονομάζονται "Δράκοι" ή "Δρακονιανοί": Οι καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι η μαφία των RKM κατευθύνεται και ενεργοποιείται από τους Δρακονιανούς, μια απίστευτα εγκληματική φυλή κοσμικών αρπακτικών, που είναι μεγάλη και ισχυρή μεταξύ των ανθρωπίνων και κοσμικών διαστάσεων, που παρασιτεί και που αγαπά να ελέγχει, να δολοφονεί, να βασανίζει και να καταναλώνει την ανθρώπινη σάρκα.

Ο James αναφέρεται στη ρωσική συμφωνία με θετική ομάδα εξωγήινων, σε αντίθεση με τους Δρακονιανούς και την Cabal των RKM. Πληροφορίες από το εσωτερικό της Ρωσίας, αναφέρουν ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει υπογράψει μια συμφωνία με μια συγκεκριμένη ομάδα εξωγηίνων και ότι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα έχει μια μακρά ιστορία σύγκρουσης με την ομάδα που φέρεται να "συμβουλεύει και να προστατεύει" την κορυφή της μαφίας των RKM, οι οποίοι λειτουργούν ως αντιπρόσωποι τους για την κατάληψη του πλανήτη.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η μακροπρόθεσμη ατζέντα τους, αλλά μέχρι στιγμής έχουν εξοπλίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία με μερικά εκπληκτικά ισχυρά όπλα, όπως υπερ-υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά μέσα, που μπορούν να εξουδετερώσουν προσωρινά τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα ολόκληρων πλοίων, ή ομάδων πλοίων και αεροσκαφών, καθώς και εναέριων ή δορυφορικών συστημάτων ραντάρ. Ο Πούτιν φέρεται να έχει πει ότι θα προχωρήσει και θα κάνει ματ στην μαφία των RKM και στους τρομοκράτες στη Συρία και στο Ιράκ. Ο Corey Goode περιγράφει το ρόλο του Πούτιν ως εξής:

Ο Πούτιν και άλλα στοιχεία της Συμμαχίας που απαρτίζουν τους BRICS, εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της "Σατανικής / Εωσφορικής Cabal" που τώρα ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για την εξαπάτηση των πληθυσμών των χωράν που ελέγχει, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας στην γνωστή ιστορία. Ο Goode αναφέρεται στη 10ήμερη εξαφάνιση του Πούτιν που συνέβη στις 6-16 Μαρτίου 2015, ακριβώς κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της 'Συμμαχίας των Σφαιρών" που έλαβε χώρα στην Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων (LOC) - μια μυστική Σεληνιακή βάση -, μαζί με πολλούς πολιτικούς της Γης που δεν ανήκουν στην Cabal και διάφορους πολίτες. Δεν τον είδε προσωπικά ή ενημερώθηκε ότι ήταν εκεί, ούτε συμμετείχε σε αυτό το συνέδριο, εκφράζει όμως βάσιμες υποψίες ότι ο Πούτιν ή εκπρόσωποί του, ήταν εκεί.

Υπάρχουν επιτακτικές έμμεσες αποδείξεις που υποστηρίζουν τα λεγόμενα του James και τις αξιόλογες αναφορές του Goode. Σύμφωνα με το CNN, όλα τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ έχουν αποσυρθεί από τον Περσικό Κόλπο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν διαθέτουν αποτελεσματική άμυνα ενάντια στα υπερόπλα της Ρωσίας:

Αν οι James και Goode έχουν δίκιο, τότε η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί με εξωγήινη βοήθεια, είναι ένα γεωπολιτικό παιχνίδι αλλαγής. Όπως υποστηρίζει ο James, η Ρωσία θα κάνει ματ στην απόπειρα των δυνάμεων της Cabal και της μαφίας των RKM να χρησιμοποιούν τη Συρία ως μέσο διάδοσης της διχόνοιας και της βίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής, και θα αποτρέψει την εκπλήρωση της εσχατολογίας των Βιβλικών προφητειών.

.(Αν σας φαίνονται τρελά ολα αυτά, σύντομα θα βάλουμε αποδείξεις εδώ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ απο δίκη μας ερευνά ανεξάρτητα τι λέει ο καθένας! που εξηγεί και την εισβολή λαθρο στην Ευρώπη! made in ROTHSCHILD)

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/drakonianoi-pisw-apo-tous-xazarous-evraious.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters