Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Όπως μας ενημερώνουν καθημερινώς τα Μ.Μ.Εξαπάτησης), ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ??
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ?
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?

ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟ FBI, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ..

ΒΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!
 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. (Σημείωση ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ)

Απίστευτο... σόου

Όρκος 300 οπαδών του Αρτέμη Σώρρα κάτω από την Ακρόπολη

Οι... πιστοί του Σώρρα αποθέωσαν τον αρχηγό τους ενώ εκείνος τους μίλησε για τις ιδέες και αξίες του Περισσότερα από 300 άτομα, μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, συγκεντρώθηκαν χθες, Κυριακή, έξω από το Ηρώδειο για να ορκιστούν στον θεό Δία. Υπό την παρουσία του Αρτέμη Σώρρα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης οι... πιστοί του Σώρρα αποθέωσαν τον αρχηγό τους ενώ εκείνους τους μίλησε για τις ιδέες και αξίες του.
Μεταξύ άλλων στον όρκο τους οι οπαδοί του Σώρρα λένε πως είναι σημαντικό «να κατανοήσουμε τη σημαντική θέση της ύπαρξής μας, τον μονόδρομο της ανέλιξής μας...».

Δείτε φωτογραφίες 























Πηγή φωτογραφιών: sorras fm

http://www.protothema.gr/greece/article/655871/sorras-/


ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ . »ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ» 19/02/2901(2017) ΩΡΑ : 16:13

Δεν είμαστε οπαδοί ρεεεεεε ούτε οργάνωση.
Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς κυρίαρχοι ελεύθεροι πολίτες είμαστε και όχι σανοραγιάδες, υπήκοοι υποτελής ανώνυμης εταιρείας που τους χειραγωγείται και σας φοβούνται.
Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε ξυπνήστε ραγιάδες ξυπνήστεεεεεεεεεεε σαν τα ποντίκια σας έχουν κάνει κρυμμένοι στα σπίτια σας
Αμφικτυων Πουτακιδης
Ελα για πάμε για πάμε,η αντινόηση στο μεγαλείο της με καινούργιους ναργιλέδες.
Τι λες βρε μαλακομπιμπιτ τι πουγουγουγγγγγτττττ και χαζομάρες είναι αυτές..........
Ποιός σας είπε ρε Αντίνοοι οτι είμαστε οργάνωση και οπαδοί............σιγά μην πήγαν να δούνε και τον τελικό κυπέλλου Ρεαλ Μπαρτσελόνα να πάρουν και το κύπελλο βγαίνοντας και πανηγυρίζοντας στους δρόμους.
Ακόμα ρε ταΐζετε σανό τον κόσμο.......ποιοί εισαγγελείς βρε Αντίνοοι και ποιός Αρειος πάγος θα τον βάλει μέσα,γιατι δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο για της μηνύσεις που έχουμε κάνει στα βοθροκάναλα σας στον πρόεδρο της δημοκρατίας και σε όλα τα προδοτόσκυλα για εσχάτη προδοσία;;;;;;;;;;;
Ρε ψεύτες,ρε λαμόγια,ποιός δίνει πενήντα ευρώ και κουραφέξαλα,που για να πάει κάποιος σε έναν δικηγόρο με το καλημέρα τον παίρνει πεντακόσια ευρώ.
Δεν είμαστε οπαδοί ρεεεεεε ούτε οργάνωση.
Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς κυρίαρχοι ελεύθεροι πολίτες είμαστε και όχι σανοραγιάδες, υπήκοοι υποτελής ανώνυμης εταιρείας που τους χειραγωγείται και σας φοβούνται.
Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε ξυπνήστε ραγιάδες ξυπνήστεεεεεεεεεεε σαν τα ποντίκια σας έχουν κάνει κρυμμένοι στα σπίτια σας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters