Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ


Vasilis Theodoropoulos
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΑΝ ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΘΙΚΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΦΟΒΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.


http://alfeiospotamos.gr/?p=26928
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters