Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ... 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1949: ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΣΤΟΥΣ... «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...!!!


Στον «ριζοσπάστη» της Πέμπτης, στην στήλη «Σαν σήμερα», η κομματική φυλλάδα της καπιταλιστικής επιχείρησης του Περισσού γράφει, μεταξύ των άλλων, και τα εξής:

«1949: Στις 30-31/01/1949 συνέρχεται στον Γράμμο η 5η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο κλείσιμο του πρώτου θέματος, ο Ν. Ζαχαριάδης καθόρισε ως σοσιαλιστικό τον χαρακτήρα της επανάστασης στην Ελλάδα».

Αυτό φυσικά, το οποίο δεν αναφέρει το συγκεκριμένο ρυπαρό έντυπο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της 5ης ολομέλειας, που αφορά την απόφαση για τη δημιουργία ανεξάρτητου «Μακεδονικού Κράτους». Η κατάπτυστη αυτή απόφαση έλεγε επακριβώς ότι «στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να τη αποκτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους».
Αυτοί είναι οι «πατριωτικοί» αγώνες του ΚΚΕ, το οποίο «θίγεται» κιόλας όταν τους αποκαλούν ανθέλληνες και εθνοπροδότες. Εννοείται πως το ΚΚΕ ουδέποτε έχει καταδικάσει επίσημα την προδοτική αυτή θέση. Αντιθέτως, τον βασικό εμπνευστή της Νίκο Ζαχαριάδη έσπευσε, μετά από 55 χρόνια κομματικής απομόνωσης και απαξίωσης, να τον αποκαταστήσει το 2011. Εννοείται, επίσης, πως κανείς δεν πρόκειται να θυμίσει στο ΚΚΕ τις προδοσίες του και να το κατηγορήσει για πράξεις «εσχάτης προδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters